Gość: NADOBNA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.04.05, 18:40 Chcę wystawić buty na allegro.Jak to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umaa Re: BUM TARARARA 11.04.05, 18:42 musisz sobie zalozyc konto :) a jakie buty masz do sprzedania? Odpowiedz Link Zgłoś
lindtt Re: BUM TARARARA 11.04.05, 18:45 zakładasz konto, potem je aktywujesz do końca i sprzedajesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: BUM TARARARA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.04.05, 19:32 Czarne klapki na obcasie.Mają dość wysoki obcas,ale n ie taki żeby się zabić.dwa paski przecinające się wzajemnie(skóra).reszta buta wyłożona jest taką...hum..skórą,startym zamszem jakby..ciężko powiedzieć.Są stonowane,stopa ładnie w nich wygląda.Świetne do sukienki,do eleganckich spodni jak i do jeansów.Były mierzone przez 3 osoby,do tego mam oryginalny biały worek Teresy Gureg(projektantka).Jest to rozmiar 38.Nie mniejszy nie większy-rozmiarówka się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: BUM TARARARA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.04.05, 20:00 O...a może ktoś jest z Warszawy i chciałby zobaczyć/kupić? muszę się ich pozbyć bo są za małe (a u mnie w rodzinie mają albo 36,albo 40) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: BUM TARARARA IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 12.04.05, 15:40 Jak wyżej ktoś napisał - założyć i aktywować konto. Aktywować tzn. poczekać aż Allegro sprawdzi wiarygodność podanego adresu i przyśle Ci kod aktywacji. U mnie to trwało 5 dni, ale mają termin 14 dniowy. Tymczasem przygotuj sobie zdjęcie, nie za duże (mniej niż 200 kb).Przygotuj sobie też opis, np. we Front Pagu. Ot i wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: BUM TARARARA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.04.05, 16:35 I znalazłam jeszcze jedne.Rok temu kupiłam Buty w Bacie.Czarne skórzane pantofelki z okragłym noskiem i malenka kokardka z przodu.Takie baleriny na zgrabnej dosyć wysokiej szpilce.Eleganckie,ładne ale nie na mnie.Wychodzę z założenioa że to są buty dla batrdzo szczupłych osób,sama nienajlepiej się w nich czuję.Miałam je może 3 razy na sobie. Pojawi się pytanie "Dlaczego je kupilas?" Kupilam je ponieważ mój facet już nerwowo przestępował z nogi na nogę że chce wyjść ze sklepu,a ja nie chcąc wyłazić z pustymi rączkami wzięłam te właśnie.O zachłanności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: BUM TARARARA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.04.05, 16:38 Klapki jestem skłonna sprzedać za 150 zł.Kupiłam je w Brazylii za 130 a tam to już majątek(ważne-nie wyglądają jak buty za 130 zł.raczej za 300,400).O tych drugich jeszcze nie myślałam,dopiero sobie o nich przypomniałam Odpowiedz Link Zgłoś