Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

chude łydki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 17:31
    czasem sie zastanawiam czy nie lepiej mieć grube łydki a mam dość
    szczupłe.czy ktoś ma podobny problem? latem ubiore czasem kieckę ale pozatym
    to raczej nie.wybieram się wkrótce na komunię i znów dylemat -w co się
    ubrać.napiszcie jaki macie stosunek do szczupłych łydek-pokazywac czy nie???
    Obserwuj wątek
      • Gość: hmm Re: chude łydki IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 24.04.05, 18:05
        Wiesz chude lydki sa ladne o ile maja spore wciecie nad kostka. ja tez mam
        chude ale i proste jak kloda:( dlatego nie chodze w spodnicach, mimo, ze nogi
        mam dosyc szczuple i proste.
      • Gość: ania w Re: chude łydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 18:58
        mam wcięcie nad kostką!!tylko mam problem z butami-z okrągłymi noskami jeszcze
        mi się nie podobaja,posiadam czarne szpilki z czubem-a takie chyba niezbyt
        dobrze wyglądają a na sandałki jeszcze za zimno..no cóż..dzięki za słowa
        otuchy..nie jestem sama
        • Gość: hmm Re: chude łydki IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 24.04.05, 19:30
          buty z okraglymi noskami sa naprawde ladne. ale coz. de gustibus non
          disputantum est. moze sie jeszcze do nich przekonasz. proponowalabym takie na
          niskim obcasie, badz zupelnie ''plaskie'' a do tego spodnice przed kolano,
          niezbyt dopasowana.
      • Gość: aga Re: chude łydki IP: *.chello.pl 24.04.05, 21:12
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=23100716
        poczytaj, może Cię pocieszę :)))
        • Gość: ania Re: chude łydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:43
          Oczywiście, że pokazywać! pokazywać szczupłe nogi, chudziutkie łydki, jak
          najbardziej!a kto ma chodzic w spodniczkach? mozesz spokojnie nosic co chcesz:-
          ) bez żadnych obaw i bez skrempowania. :-)
          • charade Re: chude łydki 25.04.05, 09:52
            Ja mam bardzo chude łydki, ale jakoś mi to nie przeszkadza nosić krótkich
            spódnic i zbierać komplementów.
      • Gość: ania w Re: chude łydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 10:11
        dzięki dziewczyny,jutro idę na zakupy spódniczkowe!!!
        • Gość: alicja Re: chude łydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 11:44
          chude łydki i spódniczka to wymarzone połaczenie! zazdroszcze wszystkich
          włascicielką chudziutkich łydek!
          • Gość: agaa Re: chude łydki IP: *.crowley.pl 25.04.05, 14:46
            oj, zawsze lepsze jest to, czego nie dała nam natura, ja mam chudzielce, w
            spódniczkach raczej nie wychodzę na ulicę, no ale pracuję nad tym( staję na
            ksiażce i cwiczę- może przytyją do lata). Pozdrawiam włascicielki chudych łydek.
            • black_magic_women Re: chude łydki 25.04.05, 16:30
              gdybys miala masywne,czy grube lydki pytanie byloby moze i zasadne,ale tak??????
              • kinky5 Re: chude łydki 25.04.05, 20:19
                zgadzam sie- chude lydki to fajna sprawa- nie wiedzialam ze cos w tym jest zlego?
                Sama mam grube - zamienie na chude ;-)
                • Gość: Ell Re: chude łydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:56
                  a jak z chudych zrobic grube?
                • black_magic_women Re: chude łydki 26.04.05, 12:48
                  widzisz kinky5 ja tez bym sie chetnie zamienila-w moich tylko dlugosc i moze
                  kostki jest ok
      • zettrzy Re: chude łydki 25.04.05, 23:00
        moje w dziecinstwie byly okropnie chude i bardzo zle sie z nimi czulam, na
        szczescie z wiekiem oraz ruchem troche pogrubly; przez chude lydki dziewczyna
        wyglada w kozakach jak kot w butach
      • atemlos1 Re: chude łydki 26.04.05, 00:08
        buu ja tez mam chude i jest to moim drugim największym kompleksem ( mam dwa:
        brzuch i łydki)

Najbardziej na nerwy mi działa ta chuda kostka, którą bez problemu obejmę
        palcammi :(

Co do spódnic to noszę jak juz jest lato... przyzwyczaję sie, ale nie sądze bym
        wyglądała dobrze (chociaż chłopak twierdzi coś innego, jego punkt widzenia)

Co do ćwiczeń, trzeba stanąć na podeście (schody), tak żeby pięta zwisała i
        podciagać się na palcach. Ja jeżdze na rowerze, troche cwiczę (brzuch) ale
        mięśnie bardziej kształtuja się na udach, łydki naprawdę minimalnie :( :( :(

Buty, uwielbiam na obcasie, odkryte. Kupiłam też super na koturnach, wiązane do
        góry - ale możesz sobie wyobrazic jak to wygląda na chudych nogach, tragicznie.
        wiąze je więc nad kostką, przynajmniej ja trochę zasłania.

Do dziewczyn które chciałyby miec chude łydki: Naprawde, nie wygląda to ładnie,
        cięzko dobrać sukienkę, a o rybaczkach można zapomieć.

pozdrawiam
        • zettrzy Re: chude łydki 26.04.05, 03:47
          co tam rybaczki, wszelkie spodnice o dlugosci do pol lydki, albo nieco wiecej
          ponizej kolan, albo nieco powyzej nad kostka nadaja wyglad sierotki Marysi
          cwiczenia naprawde pomagaja, ale trzeba sie uprzec i cwiczyc, duzo chodzic,
          biegac, slowem meczyc te lydy zeby pracowaly i nabieraly ciala
          • Gość: Ell Re: chude łydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 09:49
            co wy pier_olicie? chude lydki wygladaja swietnie zarowno w rybaczkach, jak i w
            spodniczkach.
      • Gość: nieznajomy Re: chude łydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 19:42
        pokazywać!!!!!!!
      • klarak Re: chude łydki 01.05.05, 19:45
        zazdroszcze chudych lydek... moim marzeniem jest noszenie adidasow do spodnicy
        do kolan, a przy moich pieknie wyksztalconych łydach to raczej niemozliwe :((
        pokazuj, pokazuj!
      • Gość: jasna_79 Re: chude łydki IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:18
        ja jestem szczupła ale mam łydki idealnej grubości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka