Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Która ma...

IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 25.04.05, 15:17
    Ja tez sobie zaloze podobny watek, a pyatnie: ktora z was ma ponczochy ze
    szwem?
    Ja osobiscie dzis w rajstopach cielistych ze wzorzystymi majteczkami:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: NADOBNA Re: Która ma... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.05, 15:23
        Pończochy mam.Dzięki za pomysł!
        Pończochy ze szwem z tyłu.Będę wyglądała jak dziwka.Bosko
        • Gość: Anna Re: Która ma... IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 25.04.05, 15:24
          Czemu jak dziwka? delikatny szew jest sexy
          • przemkowa.b Re: Która ma... 25.04.05, 15:30
            A po co ubieramy się sexy jak nie po to żeby...(wstaw co ci wyobraźnia
            podpowiada:))))
            • Gość: NADOBNA Re: Która ma... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.05, 15:31
              Żeby wyglądać jak dziwka:)
      • krowa_w_kropki Re: Która ma... 25.04.05, 15:29
        Hi hi. W ogóle nie posiadam pończoch ze szwem. Z czym to się je?
        • Gość: Anna Re: Która ma... IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 25.04.05, 15:33
          Z nogami sie to je;)
      • Gość: Anna Re: Która ma... IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 25.04.05, 16:14
        jakoś te tematy z cyklu kto ma... nie ciesza sie popularnoscia, a szkoda
      • tralalumpek Re: Która ma... 25.04.05, 16:31
        ja mam ponczochy czarne cienkie (8din) ale bez szwu, ze szwem wyszly a nowe do
        domu nie weszly
        majteczki tez czarne, jest taka seria z intimissimi:
        www.intimissimi.com/inglese/collezioni/donna/foto_D3/d19.jpg
        • Gość: NADOBNA Re: Która ma... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.05, 16:50
          Mam to samo tylko w błękicie:)
          • tralalumpek Re: Która ma... 25.04.05, 20:50
            Gość portalu: NADOBNA napisał(a):

> Mam to samo tylko w błękicie:)

ja chcialam oba komplety, niebieski tez ale w sklepie w ktorym kupowalam byl
            tylko czarny wiec wzielam tylko jeden, po niebieski mialam pojechac nastepnego
            dnia do innej filii ale kiedy sie temu w domu lepiej przyjrzalam to na jednym
            komplecie sie skonczylo
            • Gość: NADOBNA Re: Która ma... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.05, 21:06
              fajnie piersi sie ukladaja w nim.Niby jest normalny,ale fajny.No i
              majtki "brazylijki"fajnie wygladaja jak sie ma(m) pelny tylek
            • Gość: NADOBNA Re: Która ma... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.05, 21:06
              Tralalalala a czemu nie kupilas niebieskiego?
              • tralalumpek Re: Która ma... 25.04.05, 21:14
                jakosc fatalna
                • Gość: NADOBNA Re: Która ma... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.05, 09:08
                  zwyczajna.nie fatalna.po prostu bez szału i fajerwerek
                  • tralalumpek Re: Która ma... 26.04.05, 09:11
                    jak mowia niemcy: preisleistungsverhältniss sie nie zgadza
                    • Gość: NADOBNA Re: Która ma... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.05, 09:18
                      Jedna taka z Paryża przemawiała do mnie wesołym francuskim którego ni w ząb nie
                      rozumiem prócz bonżur i mersi buku(LA P.),a teraz następna (TRELELELELE)próbuje
                      mnie zniemczyć.Mogę udać Niemca i sprawdzić na googlach,ale jak mam wątpliwości
                      to wolę zapytać.A więc co znaczy toto co napisałaś powyżej?
                      • tralalumpek Re: Która ma... 26.04.05, 10:12
                        ze cena w stosunku do jakosci nie pasuje
                        paniala? ale tego nie trzeba na jezyki obce tlumaczyc to sie widzi
                        • Gość: NADOBNA Re: Która ma... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.05, 10:27
                          paniala paniala
        • Gość: Anna Re: Która ma... IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 25.04.05, 16:56
          A ja wieczorem zakaldam ponczochy i to wlasnie ze szwem:)
          ladna bielizna, ten kolor na zdjeciu tez super

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka