Gość: Anna IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 25.04.05, 15:17 Ja tez sobie zaloze podobny watek, a pyatnie: ktora z was ma ponczochy ze szwem? Ja osobiscie dzis w rajstopach cielistych ze wzorzystymi majteczkami:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NADOBNA Re: Która ma... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.05, 15:23 Pończochy mam.Dzięki za pomysł! Pończochy ze szwem z tyłu.Będę wyglądała jak dziwka.Bosko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Która ma... IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 25.04.05, 15:24 Czemu jak dziwka? delikatny szew jest sexy Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Która ma... 25.04.05, 15:30 A po co ubieramy się sexy jak nie po to żeby...(wstaw co ci wyobraźnia podpowiada:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Która ma... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.05, 15:31 Żeby wyglądać jak dziwka:) Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Która ma... 25.04.05, 15:29 Hi hi. W ogóle nie posiadam pończoch ze szwem. Z czym to się je? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Która ma... IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 25.04.05, 15:33 Z nogami sie to je;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Która ma... IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 25.04.05, 16:14 jakoś te tematy z cyklu kto ma... nie ciesza sie popularnoscia, a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Która ma... 25.04.05, 16:31 ja mam ponczochy czarne cienkie (8din) ale bez szwu, ze szwem wyszly a nowe do domu nie weszly majteczki tez czarne, jest taka seria z intimissimi: www.intimissimi.com/inglese/collezioni/donna/foto_D3/d19.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Która ma... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.05, 16:50 Mam to samo tylko w błękicie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Która ma... 25.04.05, 20:50 Gość portalu: NADOBNA napisał(a): > Mam to samo tylko w błękicie:) ja chcialam oba komplety, niebieski tez ale w sklepie w ktorym kupowalam byl tylko czarny wiec wzielam tylko jeden, po niebieski mialam pojechac nastepnego dnia do innej filii ale kiedy sie temu w domu lepiej przyjrzalam to na jednym komplecie sie skonczylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Która ma... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.05, 21:06 fajnie piersi sie ukladaja w nim.Niby jest normalny,ale fajny.No i majtki "brazylijki"fajnie wygladaja jak sie ma(m) pelny tylek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Która ma... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.05, 21:06 Tralalalala a czemu nie kupilas niebieskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Która ma... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.05, 09:08 zwyczajna.nie fatalna.po prostu bez szału i fajerwerek Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Która ma... 26.04.05, 09:11 jak mowia niemcy: preisleistungsverhältniss sie nie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Która ma... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.05, 09:18 Jedna taka z Paryża przemawiała do mnie wesołym francuskim którego ni w ząb nie rozumiem prócz bonżur i mersi buku(LA P.),a teraz następna (TRELELELELE)próbuje mnie zniemczyć.Mogę udać Niemca i sprawdzić na googlach,ale jak mam wątpliwości to wolę zapytać.A więc co znaczy toto co napisałaś powyżej? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Która ma... 26.04.05, 10:12 ze cena w stosunku do jakosci nie pasuje paniala? ale tego nie trzeba na jezyki obce tlumaczyc to sie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Która ma... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.05, 10:27 paniala paniala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Która ma... IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 25.04.05, 16:56 A ja wieczorem zakaldam ponczochy i to wlasnie ze szwem:) ladna bielizna, ten kolor na zdjeciu tez super Odpowiedz Link Zgłoś