Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

rajstopy modelek

IP: *.chello.pl 01.05.05, 10:35
    Czy to prawda ze modelki mają zakładane na pokazy i do zdjęć jakieś
    szczególne rajtuzy
    przez które ich nogi wydają się gołe a jednoczesnie szczupłe i o ładnym
    kolorycie??? Jesli tak to gdzie takie coś można kupic i za ile?
    Obserwuj wątek
      • umaa czy to prawda? 01.05.05, 15:36
        nie
      • Gość: małgorzata Re: rajstopy modelek IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 16:17
        Wydaje mi się, że modelki i tak są bardzo szczupłe więc po co im takie rajstopy.
        • umaa Re: rajstopy modelek 01.05.05, 16:19
          a jak nie sa szczuple to wszystko mozna zrobic komputerowo, wydluzyc nozki,
          wyszczuplic, pryszcze, siniaki zakryc, mowa oczywiscie o zdjeciach,
          • Gość: heh Re: rajstopy modelek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 16:30
            coś w tym jest, zdjęcia, zdjęciami, a na pokazach? bielizny np? to kobiety taki
            e jak my, mają takie same problemy - depilacja, krostki itd. nie chce mi się
            wierzyć żeby ni emiały na to jakiegoś sposobu, kiedy ich nogi muszą wyglądać
            idealnie!
          • Gość: on Re: rajstopy modelek IP: *.chello.pl 02.05.05, 19:16
            umaa napisała:

> a jak nie sa szczuple to wszystko mozna zrobic komputerowo, wydluzyc nozki,
            > wyszczuplic, pryszcze, siniaki zakryc, mowa oczywiscie o zdjeciach,

dobrze,ze dodalas,ze mowisz o zdjeciach,bo juz myslalem ze zyjesz w matrixie:-))
      • Gość: jasna_79 Re: rajstopy modelek IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 16:58
        ja byłam modelką i mogę ci powiedzieć że ja takich rajstop nie stosowałam (bo mam piękne nogi i ciało) tylko mi pudrowali nogi żebym miała jeszcze piękniejsze.
        • kinky5 Re: rajstopy modelek 01.05.05, 17:15
          photo shop-najlepsze rajstopy.
          Nie wiem czy ogladacie America's Next Top Model- w ostatnim odcinku jedna z
          panienek przytyla 10 funtow (okolo 5 kilo). Miala zwisajacy brzuch- oczywiscie
          zdjecie "wyszlo" perfekcyjnie- sama Tyra Banks- prowadzaca, stwierdzila ze
          dziewczyna musi schudnac bo graficy za bardzo sie napracowali nad jej wygladem.
      • Gość: jaa Re: rajstopy modelek IP: *.chello.pl 01.05.05, 19:08
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=23100716&a=23110637
        tu o czyms była mowa tylko nie wiem o czym :(((
        • black_magic_women Re: rajstopy modelek 01.05.05, 19:12
          a moze rajstopy w spreju?!
          • Gość: aga Re: rajstopy modelek IP: *.chello.pl 02.05.05, 16:06
            może... tylko co to i o co w tym chodzi?
            • black_magic_women Re: rajstopy modelek 02.05.05, 19:04
              nogi sa ladne,gladkie,"kolorowe",a ty nie martwisz sie o lecace oczka.
            • umaa Re: rajstopy modelek 02.05.05, 19:05

www.sallyhansen.com/airbrush_legs.cfm
              • Gość: aga ktoś używał? IP: *.chello.pl 02.05.05, 19:16
                Jak efekty? Oczami wyobraźni widzę nogi w pomarańczowe plamy
                • black_magic_women Re: ktoś używał? 03.05.05, 09:30
                  preparat SH to nie do konca rajstopy w spreyu,raczejtaka sprejowa
                  opalenizna;)probowalam na rece i efekt byl ciekawy,trzebaby tylko ladnie
                  rozprowadzic na calych nogach/ciele?
      • amanda22 Re: rajstopy modelek 02.05.05, 22:20
        Przed pokazem czy sesja modelki maluja sie lub sa malowane - nie tylko na buzi.
        Mase kosmetykow przeznacza sie na ten cel. Dobre oswietlenie tez gra role. Wiem
        jak to wyglada bo sama zarabialam jako modelka. W dzien przed pokazem czy sesja
        zdjeciowa modelka nie ma prawa robic nic z twarza ani wlosami. Ba, farbowanie
        wlosow czy zmiana fryzury bez zgody nie dozwolona. Jadac na sesje nie mam prawa
        zalozyc skarpetek, stanika ani niczego obcislego aby na skorze nie zostal
        pasek. W jednym uchu mialam trzy dziurki i juz mialam z tego powodu mala
        awanture. Do niskiej rangi pokazu przygotowuje sie dlugie tygodnie. Im blizej,
        tym intensywniej. 3 tyg przed pokazem - intensywny 3-4 godzinny trening,
        solarium, zero makijazu, wcieranie olejow w skore i owijanie folia, zero zycia
        towarzyskiego, sexu, alkoholu, slodyczy. Nie chce myslec co robia modelki
        wyzszej rangi. Pewnie staja na rzesach. Gdyby wiekszosc z nas przygotowywala
        sie miesiacami do waznego jedynego wyjscia, kazda bylaby gwiazda. Mozna to
        przyrownac do przygotowan slubnych, gdy rok przed slubem kobieta zaczyna dbac o
        wlosy, pol roku przed robi intensywny sport i diete. Nie widze sensu abysmy na
        codzien mialy sie tak stresowac. Nie placi nikt za to a faceci na ulicy nie sa
        tego warci.
        • umaa Re: rajstopy modelek 02.05.05, 22:21
          buaheheh
        • umaa Re: rajstopy modelek 02.05.05, 22:33
          a co powieszjak jest fashion week i masz kilka pokazow dziennie dzien w dzien?
          na kazdy Cie czesz maluja i jakos nikt nie marudzi ze Twoje wlosy sa niedokonca
          swierze

3 tygodnie przed pokazem intensywny trening? gdzie? chyba tylko przed finalami
          elite model look....

jakie zero zycia towarzyskiego, sexu itp. wedlug twojej teorii wychodziloby na
          to ze zawodowe modelki nigdy nigdzie nie wychodza tylko leza plackiem na
          solarium lub w salonach kosmetycznych, bo przeciez codziennie sa castingi i
          jakies tam prace

prawda natomiast jest to ze zeby utrzymac sie w tym interesie trzeba byz non
          stop w formie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka