Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

w czym na komunię

IP: 157.25.161.* 06.05.05, 12:40
    Idę w niedzielę na komunię do kuzynki mojego chłopaka. No i mam problem w
    czym iść, bo prawie cała moja garderoba to odzież raczej sportowa niż
    elegancka. Czy moje założyć np ciemne dżinsy, brązową bluzeczkę i biały
    żakiet? czy nie wypada w dżinsach?
    Obserwuj wątek
      • Gość: bez_mapy Re: w czym na komunię IP: *.wroclaw.mm.pl 06.05.05, 13:36
        W takim zestawie wypada, ale koniecznie muszą być buty na wysokim obcasie.
        • Gość: kazia Re: w czym na komunię IP: 157.25.161.* 06.05.05, 13:38
          o, dziękuję!
      • Gość: kazia Re: w czym na komunię IP: 157.25.161.* 06.05.05, 13:36
        No jak to, nikt nie doradzi?
        • Gość: tyle Re: w czym na komunię IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 06.05.05, 14:26
          ja bym nie zalozyla dzinsow - w koncu.. to stroj codzienny, chyba ze komunia
          konczy sie wspolnym grilowaniem, gdzies czytalam o takim sposobie sedzenia
          komunii..
          W niektorych domach jest to "wazna" impereza; odswietne stroje, udekorowany
          stol..
          hmm, moze poszperaj w szafie.. jakas klasyczna spodniczka do tego zestawu?
          albo "materialowe" spodnie?
      • Gość: :) Re: w czym na komunię IP: 81.15.233.* 06.05.05, 19:45
        Własnie dziś byłam sobie coś kupić, bo też mam komunie w niedziele. Kupiłam
        jasne spodnie (eleganckie, ale można je też nosić bez okazji), żakiet kremowy z
        czymś naszytym z przodu i czarna bluzkę.
        Myśle, że Twój zestaw może być, ale tak jak napisała bez_mapy - koniecznie buty
        na obsacie. No bo w końcu nie jestes bardzo bliska rodziną.
        Pozdrawiam :)
        • Gość: @neta Re: w czym na komunię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 21:33
          Ostrzegam tylko nie zakładaj na siebie "czegoś" różowego:)W niedziele byłam na
          Komuni koleżanki synka i w kościele było "landrynkowo".Począwszy od malutkich
          dziewczynek a skończywszy na starszych kobietach każda miała "coś" różowego.A
          ja "głupia"poszłam w klasycznych czarnych spodniach,czarnych szpilkach i
          żakiecie bynajmniej nie różowym.Cholera ale jestem nie na czasie;)
      • klarak Re: w czym na komunię 06.05.05, 21:41
        kuzynka chlopaka to pikuś, poszlabym i w dzinsach. niestety za tydzien moj syn
        ma komunie... a to juz nie takie zabawne ;)
      • Gość: xxxl Re: w czym na komunię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:02
        Oj, sądzę, że to przesada na komunię w dzinsach.
        Wszystko ma swoje granice!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka