Gość: Majka IP: 157.25.9.* 24.05.05, 11:36 szukam w kolorze blękit, róż, beż. Tylko nie perłowe. Czy ktoś miał te z Clinique? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majka Re: opalenizujące cienie do powiek IP: 157.25.9.* 24.05.05, 15:26 Opalenizujące nie są tylko cienie, są też np: lakiery do paznokcji frmy AVON. Tak się nazywają ponieważ jeden kolor ma odcienie innych, np: beż wpada w róż, niebieski lub jakiś inny. Serdecznie dziękuję za twoje mądrości fritzek Odpowiedz Link Zgłoś
k_anilorak Re: opalenizujące cienie do powiek 25.05.05, 11:59 dziewczyno ty się czytać dobrze naucz ............ opalizujące to znam ...ale żadnych ci nie polecę, bo chyba nie o takie ci chodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: opalenizujące cienie do powiek 24.05.05, 22:37 Jestem, a bo co? Widzę, że mam fankę. Yuppiii! :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: element z budowy Re: goldi uczymy się od ciebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:14 O moj Romarynieee ROZWIJAJ SIE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: goldi uczymy się od ciebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:16 1 x napisalam pod innym nickem, hmmm dziwnych rzeczy tu sie ucze, rozwijam sie itd...hahaha. Dzieki wieloimienna istoto za inspiracje:) Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Hy hy 25.05.05, 10:50 Ja to niby b_bb??!!!b_bb co Ty na to? Pomijam kwestię "fitzka"... Uwielbiam dziewczątka,które nie wiedzą i nie chcą wiedzieć,że umiejętność poprawnego władania językiem ojczystym jest elementem kultury i dobrego wychowania.Najbadziej rozbrajają mnie hasełka "pewnie Cię nie stać".Trzeba jeszcze dopisać,że mam krzywe nogi,obgryzione paznokcie(tak,tak bo na tipsy mnie nie stać),jestem starą panną i mam garba.Ty b_bb zresztą też! Dobra,idę do antykwariatu w ramach 'niestania' mnie (chociaż co mi ma cholera stanąć?!) potargować się o secesyjny,mahoniowy kredens. Papatki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Hy hy 25.05.05, 10:58 Fritzek, po co Ty mnie pytasz o cokolwiek, skoro Ty to ja, a ja to Ty. Nawet nie stać Cię (nas) na nowy kredens i musisz (musimy) kupować jakieś starocie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
k_anilorak Majka czy jak jej tam 25.05.05, 12:04 a jednak widać, że się dziewcze uczy ....umie już się zalogować jako kilka osób.... jeszcze tylko opanuje sztuke aplikacji "opalenizujących" cieni do powiek i nas tu wszystkich zniszczy intelektualnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: k_anilorak czy jak jej tam IP: 157.25.9.* 25.05.05, 12:15 Wypraszam sobie. Dziękuję wszystkim "pomocnym" i "życzliwym", oby dla was wszyscy byli tak samo "pomocni i życzliwi" jak wy tutaj jesteście. Pozdrawiam, nie zjedzcie sobie zębów z tej zgryzoty. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: opalenizujące cienie do powiek 25.05.05, 10:29 Majeczko, jako, że rozbawiłaś mnie z rana, nie będę zbyt złośliwa. Odpowiedziałam na post niejakiej Giny pisząc, że te wszystkie wymienione przez nią osoby to ja, lecz nie trzeba być biegłym, by zauważyć, że każda z nich pisze spod innego adresu IP. Ja zawsze się loguję i zawsze mam tylko jeden nick. A z Twojej rady nie skorzystam. Jestem na tym forum od bardzo dawna i dobrze mi tu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Ejrenko!!! 25.05.05, 14:01 Chelołki ejrenko,kohana pszyjaciułko!!! Kope lat,co nie?! Jag tam tfoje tipzy od versejs?A te cieńe opalenizójomce to dobre som?No i czy drogie,bo pszeciesz tanih nie kópiem. Całóje ciem mocno papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Ejrenko!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 14:05 Boszsz, za wami tez podaza majka( + inne nicki )masakra:) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Ejrenko!!! 25.05.05, 14:24 Czeź Fricek, ja mam wszysko dobre, cienie Wersejz terz som dobre no nie? Masacry órzywam codziennie- Dojcze Gabany, bardzo dobre. Papatki pszyjaciułko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fergie Re: opalenizujące cienie do powiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:55 masz coś do ludzi, których nie stac na markowe kosmetyki?? Odpowiedz Link Zgłoś