Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

opalenizujące cienie do powiek

IP: 157.25.9.* 24.05.05, 11:36
    szukam w kolorze blękit, róż, beż. Tylko nie perłowe. Czy ktoś miał te z
    Clinique?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Majka Re: opalenizujące cienie do powiek IP: 157.25.9.* 24.05.05, 15:26
        Opalenizujące nie są tylko cienie, są też np: lakiery do paznokcji frmy AVON.
        Tak się nazywają ponieważ jeden kolor ma odcienie innych, np: beż wpada w róż,
        niebieski lub jakiś inny. Serdecznie dziękuję za twoje mądrości fritzek
        • k_anilorak Re: opalenizujące cienie do powiek 25.05.05, 11:59
          dziewczyno ty się czytać dobrze naucz ............ opalizujące to znam ...ale
          żadnych ci nie polecę, bo chyba nie o takie ci chodzi ...
      • b_bb Re: opalenizujące cienie do powiek 24.05.05, 22:37
        Jestem, a bo co? Widzę, że mam fankę. Yuppiii! :D:D
      • Gość: element z budowy Re: goldi uczymy się od ciebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:14
        O moj Romarynieee ROZWIJAJ SIE!!!!!!!!

• Gość: goldi Re: goldi uczymy się od ciebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:16
          1 x napisalam pod innym nickem, hmmm dziwnych rzeczy tu sie ucze, rozwijam sie
          itd...hahaha. Dzieki wieloimienna istoto za inspiracje:)
          • fritzek Hy hy 25.05.05, 10:50
            Ja to niby b_bb??!!!b_bb co Ty na to?
            Pomijam kwestię "fitzka"...
            Uwielbiam dziewczątka,które nie wiedzą i nie chcą wiedzieć,że umiejętność
            poprawnego władania językiem ojczystym jest elementem kultury i dobrego
            wychowania.Najbadziej rozbrajają mnie hasełka "pewnie Cię nie stać".Trzeba
            jeszcze dopisać,że mam krzywe nogi,obgryzione paznokcie(tak,tak bo na tipsy
            mnie nie stać),jestem starą panną i mam garba.Ty b_bb zresztą też!
            Dobra,idę do antykwariatu w ramach 'niestania' mnie (chociaż co mi ma cholera
            stanąć?!) potargować się o secesyjny,mahoniowy kredens.
            Papatki ;)))
            • b_bb Re: Hy hy 25.05.05, 10:58
              Fritzek, po co Ty mnie pytasz o cokolwiek, skoro Ty to ja, a ja to Ty.
              Nawet nie stać Cię (nas) na nowy kredens i musisz (musimy) kupować jakieś
              starocie. ;)
              • k_anilorak Majka czy jak jej tam 25.05.05, 12:04
                a jednak widać, że się dziewcze uczy ....umie już się zalogować jako kilka
                osób.... jeszcze tylko opanuje sztuke aplikacji "opalenizujących" cieni do
                powiek i nas tu wszystkich zniszczy intelektualnie
                • Gość: Majka Re: k_anilorak czy jak jej tam IP: 157.25.9.* 25.05.05, 12:15
                  Wypraszam sobie. Dziękuję wszystkim "pomocnym" i "życzliwym", oby dla was
                  wszyscy byli tak samo "pomocni i życzliwi" jak wy tutaj jesteście. Pozdrawiam,
                  nie zjedzcie sobie zębów z tej zgryzoty.
      • b_bb Re: opalenizujące cienie do powiek 25.05.05, 10:29
        Majeczko, jako, że rozbawiłaś mnie z rana, nie będę zbyt złośliwa.
        Odpowiedziałam na post niejakiej Giny pisząc, że te wszystkie wymienione przez
        nią osoby to ja, lecz nie trzeba być biegłym, by zauważyć, że każda z nich pisze
        spod innego adresu IP. Ja zawsze się loguję i zawsze mam tylko jeden nick.
        A z Twojej rady nie skorzystam. Jestem na tym forum od bardzo dawna i dobrze mi
        tu. :)
      • fritzek Ejrenko!!! 25.05.05, 14:01
        Chelołki ejrenko,kohana pszyjaciułko!!!
        Kope lat,co nie?!
        Jag tam tfoje tipzy od versejs?A te cieńe opalenizójomce to dobre som?No i czy
        drogie,bo pszeciesz tanih nie kópiem.
        Całóje ciem mocno
        papatki
        • Gość: goldi Re: Ejrenko!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 14:05
          Boszsz, za wami tez podaza majka( + inne nicki )masakra:)
      • eirenne Re: Ejrenko!!! 25.05.05, 14:24
        Czeź Fricek, ja mam wszysko dobre, cienie Wersejz terz som dobre no nie?
        Masacry órzywam codziennie- Dojcze Gabany, bardzo dobre.

Papatki pszyjaciułko:)
      • Gość: fergie Re: opalenizujące cienie do powiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:55
        masz coś do ludzi, których nie stac na markowe kosmetyki??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka