Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ideal Urody

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 18:50
    Jaki jest wedlug was ideal urody? Chodzi mi glownie o twarz.
    (wlosy, oczy, usta, cera, nos... :))
    Pozdrawiam
    ---Zielono mi---
    Obserwuj wątek
      • umaa Re: Ideal Urody 11.06.05, 00:06
        kiedys na bbc ogladalam program o tym co decyduje otym czy dana twarz jest
        piekna czy nie, jeden facet zrobil taka gometryczna maske i przykladal ja do
        zdjec ludzi jezeli w ponad 90 % pokrywala sie z nia oznaczalo to ze twarz mozna
        uznac z piekna, kurcze zmeczona jestem i nie moge sie wyslowic...
        • Gość: Xena Re: Ideal Urody IP: *.access.telenet.be 11.06.05, 06:07
          chodzilo o proporcje typu odleglosc ust od nosa , nosa od brwi , brody od nosa
          itp czasem twarz jest nieproporcjonalna i brzydka
          Np gleboko osadzone oczy , mala odleglosc oczu od brwi przy ich glebokim
          osadzeniu wplywa bardzo ujemnie na typ urody w porownaniu z oczami duzymi
          Podobnie z proporcja policzkow i brody
          ale pytasz o ideal
          Przy zachowanych proporcjach pewne dysproporce nadaja wlasnie urody i wdzieku
          jak np przerwa miedzy przednimi zebami , ktorej wlasciciele zwykle nie lubia
          czy dziurki w policzkach , zwiekszone usta , szeroki nos (Murzynki , ktore
          wygladaja z tym pieknie ) czasem szeroko rozstawione oczy ( blisko sa
          brzydkie), pewne mimiczne zmarszczki dodaja rowniez urosy i wdzieku , wydluzony
          nos
          Czlowiek ma to cos albo nie ma , wtedy moze byc piekny klasycznie ale nie jest
          do zapamietania , po prostu ladny czlowiek i tyle
          a osoby rzekomo brzydsze bywaja piekniejsze wlasnie przez taka dysproporcje

Jesli chodzi ogolnie o typ kobiecy to mnie podoba sie typ poludniowy
          czyli zdrowa cera , ciemne wlosy , wyrazne rysy twarzy ( duze) , rowniez
          Murzynki i Mulatki sa dla mnie piekne
          Biale - coz maly nosek , waskie usta , rozowa cera czesto niezdrowa , wlosy bez
          koloru to nie moj typ
          mezczyzni blondyn ale duze usta , wypukla twarz , szczeka ,
          duze oczy , lagodnosc twarzy , wlasciwie to trudno powiedziec nie musi byc
          koniecznie blondyn ale poludniowiec o waskej twarzy i wglebionych oczkach
          napawa mnie wstretem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka