Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 20:56 CZy dobrze słyszałam, że w ELLE na Lipiec jest torba z jackpota? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: torba JACKPOT w ELLE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 21:03 ja nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
stasimonka Re: torba JACKPOT w ELLE? 17.06.05, 21:10 jest, ale tak fatalna,ze szkoda pisac :) dosłownie z "ceratowego" tworzywa, wyjatkowo duża i niechlujna, nie sadze, by komuś się spodobała ..no ale w sumie w takie deszczowe dni by było dość przydatna :) kolor-roz,albo zielen-soczyste barwy, dostepne w empiku- chyba wcale nie schodza, wiec jest ich sporo widzialam też przypadkowo torbe TWOJSTYL-bez komentarza oni chyba mysla,że kobietom mozna wszystko wcisnąc :/ Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: torba JACKPOT w ELLE? 17.06.05, 21:18 Tej z Elle jeszcze nie widziałam, ale ta z Twojego Stylu faktycznie wyjątkowo badziewna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: torba JACKPOT w ELLE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 21:38 www.allegro.pl/show_item.php?item=54325668 Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: torba JACKPOT w ELLE? 17.06.05, 21:49 Wczoraj w Empiku przy regałach z prasą kobiecą było słychać niesłabnący rechot.Różowa torba z ceraty.Ani chybi do noszenia zakupów z warzywniaka się nada.Praktyczne to, wymć po kartoflach można. Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: torba JACKPOT w ELLE? 17.06.05, 22:15 Yyyy i ludzie to wylicytowali do 10,50?? A nie taniej kupic z gazeta?? Odpowiedz Link Zgłoś