Gość: Luiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:36 Dziewczyny,czy któraś z was wie,jak wygląda ta torba albo może któraś z Was ma? Warto kupić?Tak na lato,na plażę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superiwona Re: torba w Marie Claire 11.07.05, 13:01 mam ją całkiem fajna,ale uważam,ze i tak najfajniesze,supermodne i praktyczne ma zawsze i co roku ELLE. w tym roku kupilam sobie obie (bwzową i czarną) i pasują do całej mojej letniej garderoby. Aha 15 lipca ma być w Claudii jakaś torba podróżna, może ją warto kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: torba w Marie Claire 11.07.05, 13:22 Jak Wy możecie chodzic z torbami z gazet ??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
superiwona Re: torba w Marie Claire 11.07.05, 14:31 torby z gazet dzielą się na lepsze jak np. z elle lub stylu oraz na tandetne z naj czy pani domu. Te z maj Elle sa naprawde fajne i modne,i bardzo często noszę je na plaży, na deptaku a te z popularnych tygodników zastępują mi reklamówki do sklepu czy na sobotni targ: są duże i wytrzymałe.POZDROWIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: torba w Marie Claire IP: 157.25.9.* 11.07.05, 13:42 Kiedyś były fajniesze te torby. Mam do dzisiaj kilka czarnych z Elle. Teraz jakoś nie robią na mnie wrażenia, w każdej gazecie co numer jak nie torba to płyta. Teraz jak kupuję jakąś gazetę a jest wniej torba (i nie mają w sprzedaży bez) to ja te torby oddaję, bo juz nie mam gdzie trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
alexf1 Re: torba w Marie Claire 16.07.05, 19:54 a jakie są kolory tej torby? Ja widziałam torby pomarańczowe i w kolorze jeansu, a interesuje mnie kolor ciemny, brąz, czerń? Odpowiedz Link Zgłoś