Gość: Klara IP: *.4web.pl 29.07.05, 18:51 www.bunkier.com/pokaz.php?wiecej=on&id=619&kat_id=88 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 29.07.05, 19:10 mnie sie zdarza, minus moze ten lancuch (ciekawe ile pytan o temperature zgeneruje ten post) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.4web.pl 29.07.05, 19:55 Też mi to przyszlo do głowy - temperatura jest najważniejsza:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martika1987 Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 29.07.05, 19:19 Ja tak sie nie ubieram,ale moja kumpela wrecz uwielbia takie ciuchy:P Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 29.07.05, 19:24 kochanica chiba;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwira Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 19:30 ja tak chodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
l.ukrecja Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 29.07.05, 19:32 Nie, nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 29.07.05, 21:31 r.richelieu napisała: > kochanica > chiba;) ale bez łańcucha i wzmocnienia na dupie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 29.07.05, 21:32 kochanica-francuza napisała: > r.richelieu napisała: > > > kochanica > > chiba;) > ale bez łańcucha i wzmocnienia na dupie;-) i bez martensów Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 29.07.05, 19:41 Chodziłam kilka lat temu-bojówki bez łańcucha+czarne martensy połowki(na wysoki połysk) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 29.07.05, 20:03 miałam takie spodnie, i buty, tylko spodnie nie w kanteczkę i bez łańcucha Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 30.07.05, 16:09 Chodziłam w podobnych-leżały trochę zgrabniej,miło powspominać.To było chyba 16-23lata.Póżniej oddałam koleżance. Podoba mi się jak inne dziewczyny noszą.Niektóre naprawdę fajnie wyglądają.Tak nonszalancko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 20:36 Czarnych nigdy nie miałam, wolę ciemnozielone lub w panterkę. Noszę w górach, lesie, bunkrach i w ulubionej knajpie. Oraz wtedy, kiedy mam ochotę - kiedy do reszty obrzydnie mi moja kobieca wersja. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 29.07.05, 21:29 Ja chodzę w bojówkach, ale nie czarnych ( wolę w panterkę ) i bez łańcucha. Martensy też noszę. Odpowiedz Link Zgłoś
matrioszka.made.in.pl Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 29.07.05, 21:40 Bojówki owszem, ale w wersji light (bez łańcucha i bez martensów). Uważam, że to super wygodne spodnie... i można gdzieś bilety upychać :P Odpowiedz Link Zgłoś
pandoora Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 29.07.05, 21:54 Ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 14:19 Uch, widzę, że muszę uzupełnić - ja też BEZ łańcucha. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 29.07.05, 22:08 Spodnie nie sa zle, chociaz duzo lepsze w podobym stylu mozna dostac za ta cene (nie wiem, czy w Polsce tez). Lancuch sobie daruj, bo cos takiego bylo modne, a raczej, nie tyle modne, co noszone, jakies 2 - 3 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hana Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 22:20 i ja, i ja, i ja! ofkors w wersji bez lancucha i bez glanow :) lancuch czasami nosze ale nie do takich spodni i raczej ladniejszy :) glany kupilam jak byla moda i kazdy musial je miec, ubrane raz leza w szafie i bezskutecznie proboje je sprzedac :) bojowki to podstawa w mojej szafie, ale nie czarne tylko piaskowe lub w moro piaskowe. uwielbiam je :-) Odpowiedz Link Zgłoś
evil7 Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 30.07.05, 12:52 duzo nas:) tez nosze,tez bez lancucha i bez glanow. bardzo lubie bojowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 13:15 Najbardziej rozśmieszył mnie opis: "Kategorie | Spodnie | Bojówki dla Pań Jak to bojówki. Na podryw, " Zastanawiam się, co dziewczyna może poderwać w takich porach ... zapewne dekiel od studzienki kanalizacyjnej ... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 30.07.05, 18:10 Gość portalu: Johnny napisał(a): > Najbardziej rozśmieszył mnie opis: > > "Kategorie | Spodnie | Bojówki dla Pań > Jak to bojówki. Na podryw, " > > Zastanawiam się, co dziewczyna może poderwać w takich porach ... zapewne dekiel > od studzienki kanalizacyjnej ... Za to w seksownym stroiku może poderwać johnny`ego. To już dekiel lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 30.07.05, 18:12 Gość portalu: Johnny napisał(a): > Najbardziej rozśmieszył mnie opis: > > "Kategorie | Spodnie | Bojówki dla Pań > Jak to bojówki. Na podryw, " > w takich porach ... SPODNIACH ,Johnny,SPODNIACH - pisz po polsku, bo pomyslałam ,że to nowe określenie na "późną porę". poza tym i tak wiadomo ,że to ty - dumny posiadacz kalesonów (na kalesony udalo ci się kogoś poderwać?) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda007 Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 06.08.05, 16:47 jak dla mnie te spodnie mogą być idealne na wyprawę w góry, ale bez tego łańcucha- jeszcze ktoś Cię na ulicy do słupa przyczepi......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola:* Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 13:26 Te spodnie są obrzydliwe, zero kobiecości, jakaś łata na tyłku, do tego ten łańcuch, jakby mi zapłacili to bym nie wyszła tak na ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa w panterkę?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 13:53 lub czarne.... masło maślane :D www.kuarzo.com.ar/wallp/pantera%201024x768.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.4web.pl 30.07.05, 14:00 A kazę ci ktos tak się ubierać? nie? To o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 14:04 pantera jest zawsze czarna o to mi chodziło =\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.4web.pl 30.07.05, 14:08 Nie, to było do kolezanki wyzej- tej, która nie wyjdzie tak na ulicę, jak jej zaplacą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.4web.pl 30.07.05, 14:09 A z panterką to o to chodzi - choć to moro a`la tygrys www.allegro.pl/show_item.php?item=58179162 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hana Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 15:25 te pierwsze z lewej sa super, trzeba sie rozejrzec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 14:10 hehe, a to przepraszam :) co do bojówek: mam jedne beżowe bez łańcucha - świetne na upały martensy: nosiłam w szkole podstawowej (7 lat temu), teraz preferuję inny styl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 11:32 > Te spodnie są obrzydliwe, zero kobiecości, A emanowanie kobiecością 24 godziny na dobę to jakiś obowiązek? Bo ja na przykład mam tego czasem serdecznie dosyć i wtedy zakładam rzeczy zgoła niekobiece... Po czym okazuję się, że (wedle niektórych) dalej emanuję:) IMHO na kobiecość składa się wiele czynników, z których strój ma najmniejsze znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 31.07.05, 02:24 o jaki zbiego okolicznosci, wlasnie wyciagnelam swoje NewRocki(to taki masywny bucior, wiekszy niz te ze zdjecia). trzeba by je wyglancowac jak za dawnych lat (maja taka ladna ciemnobrazowa skore). bojowki uwielbiam. lancucha nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 31.07.05, 08:56 bojowki nosze i dobrze sie w nich czuje ale mam ciekawsze, buty ze zdjecia sa tak tragiczne ze nie ma o czym mowic a lancuch pasuje do calosci jak piesc do nosa Odpowiedz Link Zgłoś
l.ukrecja Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 31.07.05, 09:55 Ale dziewczyny, pytanie chyba brzmiało - czy któraś z Was nosi tego typu zestaw (bojówki, martensy i łańcuch)? Jeśli wszystkie mówią, że tak, ale - nie noszą łańcucha, inne buty i inaczej skrojone spodnie, to chyba jednak nie mogą powiedzieć, że ubierają się w takim stylu. ;) Dla mnie bojówki plus martensy plus łańcuch, to wyjątkowo nieudane połącznie. Kojarzy mi się z czasami mody kolonijnej sprzed 12 lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 31.07.05, 10:12 Tak,bo subtelne detale czynią wielką różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 31.07.05, 10:15 Buty na zdjęciu są tragiczne,a martensy to buty bardzo stylowe.i to taka mała różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
pandoora Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 31.07.05, 12:07 Ja ;) tylko spordnie bez wzmocnienia, a moje buty lepiej wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 31.07.05, 13:07 Ja się na pewno tak nie ubieram, kompletnie nie mój styl. Zreszta przy swoim wyglądzie wyglądałabym śmniesznie nosząc takie ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.4web.pl 31.07.05, 21:34 A jak wygladasz, że spowodowałyby one, że wyglądałabyś smiesznie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 01.08.05, 14:04 Eeeeee, no... uwierz, nie wyglądałabym w nich dobrze ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa_buciki Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 00:43 No bez przesady! Ja jestem taką niewysoką blondyneczką, zawsze stosownie umalowaną, elegancką, a w bojówkach chodzę. Tyle, że w zielonych lub beżowych. I w ogóle niemal zawsze chodzę w szerokich spodniach. Mam tylko jedną parę dżinsów i to moje jedyne obcisłe spodnie:) I raczej źle nie wyglądam. Wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka_ag Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: 212.160.106.* 01.08.05, 13:08 często tak chodzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 14:03 teraz nie, ale kilka lat temu to bym sie skusila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.bpl.vectranet.pl 01.08.05, 17:08 ja, czasem =) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 06.08.05, 14:34 znacznie lepiej wyglada model bez wzmocnien na tylku :) bojówki lubie, mam i nosze - rózne wersje kolorow i deseni :) kroje klasyczne - głównie BDU choc jedne M-65 tez mam :) Odpowiedz Link Zgłoś