Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:)

IP: *.4web.pl 29.07.05, 18:51
    www.bunkier.com/pokaz.php?wiecej=on&id=619&kat_id=88
    Obserwuj wątek
      • zettrzy Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 29.07.05, 19:10
        mnie sie zdarza, minus moze ten lancuch
        (ciekawe ile pytan o temperature zgeneruje ten post)
        • Gość: Klara Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.4web.pl 29.07.05, 19:55
          Też mi to przyszlo do głowy - temperatura jest najważniejsza:))))))))
      • Gość: Martika1987 Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 29.07.05, 19:19
        Ja tak sie nie ubieram,ale moja kumpela wrecz uwielbia takie ciuchy:P
      • r.richelieu Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 29.07.05, 19:24
        kochanica
        chiba;)
        • Gość: elwira Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 19:30
          ja tak chodze:)
          • l.ukrecja Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 29.07.05, 19:32
            Nie, nigdy.
        • kochanica-francuza Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 29.07.05, 21:31
          r.richelieu napisała:

> kochanica
          > chiba;)
          ale bez łańcucha i wzmocnienia na dupie;-)
          • kochanica-francuza Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 29.07.05, 21:32
            kochanica-francuza napisała:

> r.richelieu napisała:
            >
            > > kochanica
            > > chiba;)
            > ale bez łańcucha i wzmocnienia na dupie;-)
            i bez martensów
      • uka_m Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 29.07.05, 19:41
        Chodziłam kilka lat temu-bojówki bez łańcucha+czarne martensy połowki(na wysoki
        połysk)
        • miska_malcova Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 29.07.05, 20:03
          miałam takie spodnie, i buty, tylko spodnie nie w kanteczkę i bez łańcucha
        • uka_m Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 30.07.05, 16:09
          Chodziłam w podobnych-leżały trochę zgrabniej,miło powspominać.To było chyba
          16-23lata.Póżniej oddałam koleżance.
          Podoba mi się jak inne dziewczyny noszą.Niektóre naprawdę fajnie wyglądają.Tak
          nonszalancko.
      • Gość: Sineira Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 20:36
        Czarnych nigdy nie miałam, wolę ciemnozielone lub w panterkę. Noszę w górach,
        lesie, bunkrach i w ulubionej knajpie. Oraz wtedy, kiedy mam ochotę - kiedy do
        reszty obrzydnie mi moja kobieca wersja.
        • vanillaice Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 29.07.05, 21:29
          Ja chodzę w bojówkach, ale nie czarnych ( wolę w panterkę ) i bez łańcucha.
          Martensy też noszę.
          • matrioszka.made.in.pl Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 29.07.05, 21:40
            Bojówki owszem, ale w wersji light (bez łańcucha i bez martensów). Uważam, że
            to super wygodne spodnie... i można gdzieś bilety upychać :P
            • pandoora Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 29.07.05, 21:54
              Ja ;)
        • Gość: Sineira Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 14:19
          Uch, widzę, że muszę uzupełnić - ja też BEZ łańcucha.
      • jaleo Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 29.07.05, 22:08
        Spodnie nie sa zle, chociaz duzo lepsze w podobym stylu mozna dostac za ta cene
        (nie wiem, czy w Polsce tez).

Lancuch sobie daruj, bo cos takiego bylo modne, a raczej, nie tyle modne, co
        noszone, jakies 2 - 3 lata temu.
      • Gość: hana Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 22:20
        i ja, i ja, i ja!
        ofkors w wersji bez lancucha i bez glanow :)
        lancuch czasami nosze ale nie do takich spodni i raczej ladniejszy :)
        glany kupilam jak byla moda i kazdy musial je miec, ubrane raz leza w szafie i
        bezskutecznie proboje je sprzedac :)

bojowki to podstawa w mojej szafie, ale nie czarne tylko piaskowe lub w moro
        piaskowe. uwielbiam je :-)
        • evil7 Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 30.07.05, 12:52
          duzo nas:)
          tez nosze,tez bez lancucha i bez glanow.
          bardzo lubie bojowki
      • Gość: Johnny Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 13:15
        Najbardziej rozśmieszył mnie opis:

"Kategorie | Spodnie | Bojówki dla Pań
        Jak to bojówki. Na podryw, "

Zastanawiam się, co dziewczyna może poderwać w takich porach ... zapewne dekiel
        od studzienki kanalizacyjnej ...
        • kochanica-francuza Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 30.07.05, 18:10
          Gość portalu: Johnny napisał(a):

> Najbardziej rozśmieszył mnie opis:
          >
          > "Kategorie | Spodnie | Bojówki dla Pań
          > Jak to bojówki. Na podryw, "
          >
          > Zastanawiam się, co dziewczyna może poderwać w takich porach ... zapewne dekiel
          > od studzienki kanalizacyjnej ...

Za to w seksownym stroiku może poderwać johnny`ego.

To już dekiel lepszy.
        • kochanica-francuza Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 30.07.05, 18:12
          Gość portalu: Johnny napisał(a):

> Najbardziej rozśmieszył mnie opis:
          >
          > "Kategorie | Spodnie | Bojówki dla Pań
          > Jak to bojówki. Na podryw, "
          >
          w takich porach ...

SPODNIACH ,Johnny,SPODNIACH - pisz po polsku, bo pomyslałam ,że to nowe
          określenie na "późną porę".

poza tym i tak wiadomo ,że to ty - dumny posiadacz kalesonów (na kalesony udalo
          ci się kogoś poderwać?)
          • matylda007 Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 06.08.05, 16:47
            jak dla mnie te spodnie mogą być idealne na wyprawę w góry, ale bez tego
            łańcucha- jeszcze ktoś Cię na ulicy do słupa przyczepi.........
      • Gość: lola:* Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 13:26
        Te spodnie są obrzydliwe, zero kobiecości, jakaś łata na tyłku, do tego ten
        łańcuch, jakby mi zapłacili to bym nie wyszła tak na ulicę.
        • Gość: lisa w panterkę?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 13:53
          lub czarne.... masło maślane :D
          www.kuarzo.com.ar/wallp/pantera%201024x768.jpg
        • Gość: Klara Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.4web.pl 30.07.05, 14:00
          A kazę ci ktos tak się ubierać? nie? To o co ci chodzi?
          • Gość: lisa Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 14:04
            pantera jest zawsze czarna o to mi chodziło =\
            • Gość: Klara Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.4web.pl 30.07.05, 14:08
              Nie, to było do kolezanki wyzej- tej, która nie wyjdzie tak na ulicę, jak jej
              zaplacą:)
              • Gość: Klara Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.4web.pl 30.07.05, 14:09
                A z panterką to o to chodzi - choć to moro a`la tygrys
                www.allegro.pl/show_item.php?item=58179162

• Gość: hana Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 15:25
                  te pierwsze z lewej sa super, trzeba sie rozejrzec :)
              • Gość: lisa Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 14:10
                hehe, a to przepraszam :)

co do bojówek: mam jedne beżowe bez łańcucha - świetne na upały
                martensy: nosiłam w szkole podstawowej (7 lat temu), teraz preferuję inny styl
        • Gość: Sineira Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 11:32
          > Te spodnie są obrzydliwe, zero kobiecości,
          A emanowanie kobiecością 24 godziny na dobę to jakiś obowiązek? Bo ja na
          przykład mam tego czasem serdecznie dosyć i wtedy zakładam rzeczy zgoła
          niekobiece... Po czym okazuję się, że (wedle niektórych) dalej emanuję:)
          IMHO na kobiecość składa się wiele czynników, z których strój ma najmniejsze
          znaczenie.
      • daino Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 31.07.05, 02:24
        o jaki zbiego okolicznosci, wlasnie wyciagnelam swoje NewRocki(to taki masywny
        bucior, wiekszy niz te ze zdjecia). trzeba by je wyglancowac jak za dawnych lat
        (maja taka ladna ciemnobrazowa skore). bojowki uwielbiam. lancucha nie mam.
      • tralalumpek Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 31.07.05, 08:56
        bojowki nosze i dobrze sie w nich czuje ale mam ciekawsze, buty ze zdjecia sa
        tak tragiczne ze nie ma o czym mowic a lancuch pasuje do calosci jak piesc do
        nosa
      • l.ukrecja Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 31.07.05, 09:55
        Ale dziewczyny, pytanie chyba brzmiało - czy któraś z Was nosi tego typu zestaw
        (bojówki, martensy i łańcuch)? Jeśli wszystkie mówią, że tak, ale - nie noszą
        łańcucha, inne buty i inaczej skrojone spodnie, to chyba jednak nie mogą
        powiedzieć, że ubierają się w takim stylu. ;)
        Dla mnie bojówki plus martensy plus łańcuch, to wyjątkowo nieudane połącznie.
        Kojarzy mi się z czasami mody kolonijnej sprzed 12 lat ;)
      • uka_m Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 31.07.05, 10:12
        Tak,bo subtelne detale czynią wielką różnicę.
      • uka_m Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 31.07.05, 10:15
        Buty na zdjęciu są tragiczne,a martensy to buty bardzo stylowe.i to taka mała
        różnica.
        • pandoora Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 31.07.05, 12:07
          Ja ;) tylko spordnie bez wzmocnienia, a moje buty lepiej wyglądają.
          • charade Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 31.07.05, 13:07
            Ja się na pewno tak nie ubieram, kompletnie nie mój styl. Zreszta przy swoim
            wyglądzie wyglądałabym śmniesznie nosząc takie ciuchy.
            • Gość: Klara Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.4web.pl 31.07.05, 21:34
              A jak wygladasz, że spowodowałyby one, że wyglądałabyś smiesznie?:)
              • charade Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 01.08.05, 14:04
                Eeeeee, no... uwierz, nie wyglądałabym w nich dobrze ;)))
            • Gość: dwa_buciki Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 00:43
              No bez przesady! Ja jestem taką niewysoką blondyneczką, zawsze stosownie
              umalowaną, elegancką, a w bojówkach chodzę. Tyle, że w zielonych lub beżowych. I
              w ogóle niemal zawsze chodzę w szerokich spodniach. Mam tylko jedną parę dżinsów
              i to moje jedyne obcisłe spodnie:) I raczej źle nie wyglądam. Wręcz przeciwnie.
      • Gość: papryczka_ag Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: 212.160.106.* 01.08.05, 13:08
        często tak chodzę
      • Gość: :) Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 14:03
        teraz nie, ale kilka lat temu to bym sie skusila
      • Gość: nadinka Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) IP: *.bpl.vectranet.pl 01.08.05, 17:08
        ja, czasem =)
      • ladyblue Re: Ktoś na tym forum tak chadza ubrany czasem?:) 06.08.05, 14:34
        znacznie lepiej wyglada model bez wzmocnien na tylku :)

bojówki lubie, mam i nosze - rózne wersje kolorow i deseni :) kroje klasyczne -
        głównie BDU choc jedne M-65 tez mam :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka