cezar8 Re: Kto mial robiona liposukcje? 04.08.05, 19:34 Najcięższe powikłania to zator tętnicy płucnej i zator tłuszczowy. Powikłaniom można zapobiegać stosując odpowiednie leki i zabiegi, dlatego bardzo ważne jest bezwzględne przestrzeganie zaleceń lekarza. Dlatego ja dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belka Re: Kto mial robiona liposukcje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 19:42 a co to takiego?? tak w skrócie?? Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: Kto mial robiona liposukcje? 04.08.05, 19:51 przepraszam za blad, oczywiscie odsysanie Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Kto mial robiona liposukcje? 04.08.05, 20:08 cezar8 napisała: > Najcięższe powikłania to zator tętnicy płucnej i zator tłuszczowy. Powikłaniom > można zapobiegać stosując odpowiednie leki i zabiegi, dlatego bardzo ważne jest > > bezwzględne przestrzeganie zaleceń lekarza. Dlatego ja dziekuje Dziekuje za info, ale wiem jakie moga byc komplikacje. Mam zaufanie do mojego learza, podwyzszyl mi juz luk brwiowy, i zrobil ladny nowy nosek. Wszytko obylo sie bez komplkacji. Czytam sobie fora fancuskie, tam wiecej wiedza. 30 stron wypowiedzi dziewczyn na forum francuskim aufeminin.com www.aufeminin.com/forum/show1_chirurgie_2/Minceur-Bien-etre-Forme/chirurgie-esthetique.html Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinity Re: Kto mial robiona liposukcje? IP: *.160.97-84.rev.gaoland.net 05.08.05, 03:02 A tu patrzylas? forum.doctissimo.fr/formebeaute/liste_categorie.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinity Re: Kto mial robiona liposukcje? IP: *.160.97-84.rev.gaoland.net 05.08.05, 03:03 Konkretniej : forum.doctissimo.fr/formebeaute/cellulite-vergetures/liste_sujet-1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Kto mial robiona liposukcje? 04.08.05, 20:22 na liposukcje trzeba miec kliniczna otylosc no coz nie powinnas tak sie obzerac w makdonaldsie Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Kto mial robiona liposukcje? 04.08.05, 20:26 zettrzy napisała: > na liposukcje trzeba miec kliniczna otylosc > no coz nie powinnas tak sie obzerac w makdonaldsie Nie mam klinicznej otylosci, mam mala tzw. culotte de cheval, nie wiem jak to sie nazywa po polsku, to nie do zwalcznia, nawet najostrzjszym programem odchudzajcym, czy masazami czy mezoterapia. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Kto mial robiona liposukcje? 04.08.05, 20:44 culotte de cheval? konskie gacie czy cos w tym stylu? dzizz, brzmi jakbys miala zdeformowany tylek i sloniowe uda ciekawe jaki trzeba prowadzic tryb zycia zeby tak sie urzadzic... normalnie ludzie tyja proporcjonalnie na calym ciele ci na zasilkach z getta tez tyja od dolu, wokol ud i tylka, tyle ze u nas to sie nazywa kliniczna otylosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Kto mial robiona liposukcje? IP: *.rene.com.pl 04.08.05, 20:52 konskie gacie czy cos w tym stylu to musi byc obrzydliwe! obawiam sie, ze liposukcje nasza laparówa miala robiona juz niejednokrotnie. ktos przeprowadzil na niej liposukcje mozgu. odessali jej caly mozdzek jaki posiadala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: Kto mial robiona liposukcje? IP: 212.160.106.* 05.08.05, 08:28 W Bridget Jones to się chyba nazywało "bryczesy z cellulitu" Odpowiedz Link Zgłoś
sssheee Re: Kto mial robiona liposukcje? 04.08.05, 23:24 zettrzy => hahaaahaaaa!!!! Genialne!!! Brawo!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
paris100000 Re: Kto mial robiona liposukcje? 05.08.05, 13:23 Potrzebna Ci liposukcja?! HAHAHA...A ja myślałam, że idealna jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Kto mial robiona liposukcje? 04.08.05, 20:48 "culotte de cheval" wystepuje u osob super chudych, w tym wlasnie problem Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Kto mial robiona liposukcje? 04.08.05, 20:50 Uważaj z tą liposukcją, bo możesz po niej wyglądać jak niejaka Tara Reid. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Kto mial robiona liposukcje? 04.08.05, 20:51 laparisienne napisała: > "culotte de cheval" wystepuje u osob super chudych, w tym wlasnie problem buahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!! tak, liposukcja jest wylacznie dla osob super chudych (naprawde marnujesz wielki talent klauna! juz raz to powiedzialam!) Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Kto mial robiona liposukcje? 04.08.05, 20:53 laparisienne napisała: > "culotte de cheval" wystepuje u osob super chudych, w tym wlasnie problem To jest chyba po angielsku saddlebags, ale to nie wystepuje u osob super- chudych. Super-chude osoby nie maja tluszczu do odsysania. Ja w kazdym razie polecalabym cwiczenia typu stretch & tone + dieta. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Kto mial robiona liposukcje? 04.08.05, 21:03 jaleo napisała: > Super-chude osoby nie maja tluszczu do odsysania. Ja w kazdym razie > polecalabym cwiczenia typu stretch & tone + dieta. > przeciez na cwiczenia trzeba miec czas, miejsce, jakas instrukcje, dieta wymaga swiezych produktow, przyrzadzonych bez taniego tluszczu... a tu mamy do czynienia z osoba ktorej jedyny lifestyle attribute stanowi bezplatny dostep do internetu Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Kto mial robiona liposukcje? 04.08.05, 21:07 zettrzy napisała: przeciez na cwiczenia trzeba miec czas, miejsce, jakas instrukcje, dieta wymaga > > swiezych produktow, przyrzadzonych bez taniego tluszczu... > a tu mamy do czynienia z osoba ktorej jedyny lifestyle attribute stanowi > bezplatny dostep do internetu No i mamy jasność, skąd u niej te końskie gacie się wzięły. Przy takim trybie życia wcale mnie to nie dziwi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Pytanko do Jaleo 04.08.05, 21:05 Saddlebag to foka, czy ma jeszcze jakieś inne znaczenie? Swoją drogą pasowałoby, kto jak kto, ale foki tłuszczu mają pod dostatkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Pytanko do Jaleo 04.08.05, 21:16 > Saddlebag to foka, saddlebag to dodatek do motocykla, pojemnik na rozne roznosci, czyli chodzi o wory tluszczu wiszace po bokach foka to seal Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Pytanko do Jaleo 04.08.05, 21:17 OK, dzięki, coś mi się pochrzaniło widocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Ha, a jednak 04.08.05, 21:19 Sprawdziłam u źródeł i saddlebag to również foka grenlandzka. O dodatku do motocykla nie wiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Ha, a jednak 04.08.05, 21:24 > Sprawdziłam u źródeł i saddlebag to również foka grenlandzka. moze w jakims specjalnie-specjalnym znaczeniu, ale normalnie nikt tego slowa nie skojarzy z foka Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Kto mial robiona liposukcje? 04.08.05, 20:59 laparisienne napisała: > "culotte de cheval" wystepuje u osob super chudych, w tym wlasnie problem Jak możne być super chudym i jednocześnie odsysać sobie tłuszcz? U nas to się nazywa "grube dupsko" i występuje u osób zupełnie-nie-chudych. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Kto mial robiona liposukcje? 04.08.05, 21:03 > > "culotte de cheval" wystepuje u osob super chudych, w tym wlasnie problem Chodzi zapewne o coś, co się potocznie określa jako "bryczesy" czyli dodatkowe zwały tłuszczu na udach. Osoby super chude nie mają tego problemu. Paryżanka jest powalająca. :D Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Kto mial robiona liposukcje? 04.08.05, 21:10 Chodzi o to: www.baxterplasticsurgery.com/gallery_images/liposuction3a.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Kto mial robiona liposukcje? 04.08.05, 21:14 No, pani ze zdjęcia istonie jest suuuuuper chuda :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: Kto mial robiona liposukcje? 04.08.05, 21:24 faktycznie znaczna roznica... kiedys czytalam o tej czesci ciala, i to wlasnie we francuskim miesieczniku o modelkach (kiedys jeszcze jako mloda studentka w tym kraju, kupiowalam takie magazyny, nazywal sie jakos "top model"?)trudno to zmniejszyc, moga to miec dziewczyny z tzw "talia", typ gruszki, ale pewnie sa jakies cwiczenia (np noga w bok, stojaco lub na czworka zgieta w kolanie wymachy w bok) i masaze..? Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Kto mial robiona liposukcje? 04.08.05, 21:37 Dokladnie, "saddlebags" to jest to na zdjeciu. Nazwa bierze sie od toreb w ksztalcie workow, ktore sie dawnymi czasy przyczepialo do siodla. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ksiezniczka Re: Kto mial robiona liposukcje? 04.08.05, 22:13 W sensie juki? To może zamiast odsysać trzeba w tym zrobić dziurki i trzymać na przykład zaskórniaki :P Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: Kto mial robiona liposukcje? 04.08.05, 22:14 To może zamiast odsysać trzeba w tym zrobić dziurki i trzymać na > przykład zaskórniaki :P" zaskorniaki to same sie zrobia bez mycia. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Kto mial robiona liposukcje? IP: *.uje.nat.hnet.pl 05.08.05, 03:17 A ja jestem ciekawa czy ktoś miał liposukcję u nas w kraju.Do takiego zabiegu wcale nie potrzebna jest otyłość specjalna,wrecz przy otyłości przed zabiegiem należy schudnąć.Latwo sprawdzić czy się kwalifikuje człowiek do takiego uformowania brzuszka-jeżeli chwycisz fałdkę między dwa palce i jest ona większa niż 1.5-2cm to kwalifikuje się człowiek jak najbardziej.Co do bioder i ud,wiele osób się kwalifikuje i wiele osób korzystało z tego zabiegu,nie przypominając przy tym monstrum.Poza tym-wystarczy spojrzeć na te wszystkie gwiazdy.Im było daleko do kliniecznej otyłości,a jednak ktoś zabieg wykonał.Co do woreczków-to niestety jest to bardzo częste przy figurze typu 'gruszka' i można z tym walczyć na wiele sposobów-niestety bezskutecznie.Bardzo jestem ciekawa czy ktoś się poddawał u nas odsysaniu i czy poleca jakąś klinikę.Czekam na posty,gdyż jestem zainteresowana takowym zabiegiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Kto mial robiona liposukcje? 05.08.05, 09:53 eeeeeeeeeuuuuł :/ no ja cie rozumiem laparowko. jakbym miala takie "bryczesy" to tez czym predzej poszlabym sie zoperowac. na szczescie ja ich nie mam :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Kto mial robiona liposukcje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 03:49 Ja to nazywam szarawary :) Na szczęście sama nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Kto mial robiona liposukcje? 05.08.05, 07:57 Liposukcja to zabieg dla patentowanych leni, którzy na nic nie mają czasu oprócz siedzenia przy TV lub PC i wpychania w siebie chipsów ;-) Kiedyś też klepsydrowata Sigrun bardziej przypominała gruszkę, jednak dwa tygodnie ciężkiego trekkingu w Dolomitach rozwiązało problem skutecznie. Dlatego pani z Dupa-Ryża polecam nabycie wygodnego obuwia, kurtki typu K-way i wybrania się na spacer w Pireneje. Skuteczny jest też trening na siłowni. Jednak nie należy od razu dupskiem "bum!" na rowerek i zacząć wertować Marie Claire, bo nawet po dwóch latach takiego "treningu" nie będzie efektów. Trzeba zatem wziąć przysłowiowe D w T i jazda na maszyny, stepper, gryf na kark i przysiady - hopsa, hopsa, hopsa! :-PPPPP Efekt murowany ;-) Dla chcącego nic trudnego, a i czas się znajdzie. No, cóż albo zgrabna dupcia, albo batoniki i TV. Life is brutal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: Kto mial robiona liposukcje? IP: 212.160.106.* 05.08.05, 08:30 Podpisuję się za pomocą wszystkich rąk i nóg!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Kto mial robiona liposukcje? 05.08.05, 08:40 Nie wiedziałam, Papryczko, że jesteś skolopendrą ;-) Pzdr :-D Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Kto mial robiona liposukcje? 05.08.05, 11:31 Tak się dziś czuję... :P Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Kto mial robiona liposukcje? 05.08.05, 09:58 Racja. Uprawiajac sport chudnie sie rownomiernie, wraz ze spalaniem tluszczu kurczy sie skora. Po takiej liposukcji podobno owszem - tluszczu nie ma ale zwisaja za to faldy rozciagnietej skory co jest chyba jeszcze bardziej oblesne :p Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Kto mial robiona liposukcje? 05.08.05, 10:52 Ani to ładne, ani zdrowe, ani tym bardziej bezpieczne. Swego czasu był głośny przypadek pewnej włoskiej pani chirurg-plastyk. Lekarka o ogromnym doświadczeniu, renomowana klinika, pacjentki przebadane na wstępie i zdrowe jak ryba. Mimo tego trzy osoby po niewinnym zabiegu liposukcji, zamiast wrócić do domu, wylądowały w kostnicy :-( Przyczyny zgonów są nadal nieznane, a Włochy to nie jedyny kraj, gdzie miały miejsce podobne przypadki. Czy zatem warto ryzykować życiem dla własnej próżności i braku systematyczności w dbaniu o zdrowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie_laurie_starr Re: Kto mial robiona liposukcje? IP: 80.50.251.* 05.08.05, 10:59 Moj chirurg plastyczny twierdzi, ze z kazdej baby mozna usunac troech tluszczu i na tym zarobic. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Kto mial robiona liposukcje? 05.08.05, 11:02 Bo na babskiej próżności najlepiej się zarabia. Może za jakieś dwadzieścia lat skuszę się na drobny lifting twarzy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Kto mial robiona liposukcje? 05.08.05, 11:15 ja miałam plastyka wcale nie z próżności, no może trochę, można przecież życ z blizną na twarzy:) ale na odsysanie tłuściora nigdy przenigdy bym nie polazła, nie mam teraz takiej potrzeby i mam nadzieję nigdy nie będę mieć. plastyk twarzy boli jak sto choler. nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
nadobna7 Re: Kto mial robiona liposukcje? 14.08.05, 15:49 WIEDZIAŁAM ŻE PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ KTOŚ POWIE L.P A CO?TAKA JESTES OTYŁA? CZUŁAM ŻE TO BĘDZIE UPIORNE ZETTRZECISKO W ŻYCIU BYM NIE POMYŚLAŁA ŻE KTOKOLWIEK TEMU PRZYKLAŚNIE I POWIE BRAWO ZETTRZY! PRZECIEŻ TAKICH SKOJARZEŃ,TANICH KOMENTARZY TUTAJ MNÓSTWO...HUM. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Kto mial robiona liposukcje? 14.08.05, 16:19 nadobna7 napisała: > WIEDZIAŁAM ŻE PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ KTOŚ POWIE L.P A CO?TAKA JESTES OTYŁA? > CZUŁAM ŻE TO BĘDZIE UPIORNE ZETTRZECISKO > W ŻYCIU BYM NIE POMYŚLAŁA ŻE KTOKOLWIEK TEMU PRZYKLAŚNIE I POWIE BRAWO ZETTRZY! > PRZECIEŻ TAKICH SKOJARZEŃ,TANICH KOMENTARZY TUTAJ MNÓSTWO...HUM. zycie lubi niespodzianki co? ps. jestes kolejnym klonem duParisranki? Odpowiedz Link Zgłoś
nadobna7 Re: Kto mial robiona liposukcje? 14.08.05, 16:27 sorry Zet,wiesz że chętnie pogawędziłabym z Tobą,ale nie mam teraz czasu.Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś