Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kto to sa tipsiary?

IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.08.05, 14:22
    No i co to sa tipsy i czy naprawde wiekszosc Polek jest blondynkami?
    Obserwuj wątek
      • Gość: em Re: kto to sa tipsiary? IP: *.osk.enformatic.pl 13.08.05, 14:54
        tipsy to sztuczne, doczepiane paznokcie. a tipsiara, hmm, jak dla mnie to to
        samo co barbie - tandetne skąpe ciuszki, nie rzadko różowe, tipsy, farbowane
        włosy, solarium, makijaż.
      • Gość: eami Re: kto to sa tipsiary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 14:58
        ja wolę okreslenie "plastiki", "landryniary", albo poprostu "różowe" ;)
        • Gość: coco Re: kto to sa tipsiary? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 14.08.05, 09:37
          Dzieki za odp.
          Tego lata we Francji kolor rozowy jest w modzie...
          Co do paznokci(tipsow) faktycznie jest to okropne!
        • Gość: oro Re: kto to sa tipsiary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:36
          "Landryniary" też jest dobre.
          • Gość: bas Re: kto to sa tipsiary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 16:02
            Jest jeszcze "blachara". Ale dlaczego właśnie tak? Nie wiem.
            • Gość: chicarica Re: kto to sa tipsiary? IP: *.softlab.gda.pl 15.08.05, 16:26
              Blachara się wzięła stąd, że takie panienki przeważnie na widok dobrego auta
              mają kisiel w majtkach.
              • Gość: bas Re: kto to sa tipsiary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:01
                No popatrz, w życiu bym nie wymyśliła.
                Kombinowałam raczej w kierunku ich włosów - niektóre z nich mają mocno
                przylizane "koafiury" i daje to złudzenie całkowicie gładkich powierzchni. I
                może to mogłoby mieć coś wspónego z blachą? Tak zgadywałam.
                Ale ich zainteresowania "motoryzacyjne" nawet mi do głowy nie przyszły.
      • tralalumpek Re: kto to sa tipsiary? 14.08.05, 10:52
        a ti ti ti psiaro!
        • Gość: [...] Cytat (z pamięci) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 11:24
          Tekla (Budzisz-Krzyżanowska): Zeżarli nasze Święte Jabłka!!!

Albercik (Jerzy Stuhr): Te psiary??? Święte?!
          • Gość: [...] Korekta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 11:33
            Postać kreowana przez Stuhra to OCZYWIŚCIE Maksio, nie Albercik.
            Dobrze, że chociaż dialog w porządku.
      • Gość: toto Re: kto to sa tipsiary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 16:58
        Właśnie, jaka (włosowo) jest większość Polek?
      • Gość: coco Re: kto to sa tipsiary? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 15.08.05, 16:52
        a moze tipsiarstwo jest tylko kwestia wieku? no i potem wyrasta sie z tego?
        ja kiedys nosilam sie z gotika, no i z biegim lat przeszlo mi to
        • kum-nye Re: kto to sa tipsiary? 15.08.05, 17:23
          Nie sądzę...Widuje się przecież tipsiary-matki z takowoż kreowanymi córkami.
          • Gość: coco Re: kto to sa tipsiary? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 15.08.05, 18:07
            w przyszlym tyg. wybieram sie do Pl, musze to zobaczyc, zeby uwierzyc!
            We Francji tego typu dziewczeta spotyka sie raczej sex-shopach itp.
            przybytkach, nawet w night clubach rzadko...No, jezeli one tak chodza w bialy
            dzien po ulicach, to juz widze jak szczena opadnie mojemu mezowi!
            Przed chwila wyslalam mu do pracy 1 zdjecie takiej panienki, to myslal, ze to
            reklama agencji towarzyskiej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka