Gość: coco IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.08.05, 14:22 No i co to sa tipsy i czy naprawde wiekszosc Polek jest blondynkami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: em Re: kto to sa tipsiary? IP: *.osk.enformatic.pl 13.08.05, 14:54 tipsy to sztuczne, doczepiane paznokcie. a tipsiara, hmm, jak dla mnie to to samo co barbie - tandetne skąpe ciuszki, nie rzadko różowe, tipsy, farbowane włosy, solarium, makijaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eami Re: kto to sa tipsiary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 14:58 ja wolę okreslenie "plastiki", "landryniary", albo poprostu "różowe" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco Re: kto to sa tipsiary? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 14.08.05, 09:37 Dzieki za odp. Tego lata we Francji kolor rozowy jest w modzie... Co do paznokci(tipsow) faktycznie jest to okropne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oro Re: kto to sa tipsiary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:36 "Landryniary" też jest dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: kto to sa tipsiary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 16:02 Jest jeszcze "blachara". Ale dlaczego właśnie tak? Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicarica Re: kto to sa tipsiary? IP: *.softlab.gda.pl 15.08.05, 16:26 Blachara się wzięła stąd, że takie panienki przeważnie na widok dobrego auta mają kisiel w majtkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: kto to sa tipsiary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:01 No popatrz, w życiu bym nie wymyśliła. Kombinowałam raczej w kierunku ich włosów - niektóre z nich mają mocno przylizane "koafiury" i daje to złudzenie całkowicie gładkich powierzchni. I może to mogłoby mieć coś wspónego z blachą? Tak zgadywałam. Ale ich zainteresowania "motoryzacyjne" nawet mi do głowy nie przyszły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [...] Cytat (z pamięci) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 11:24 Tekla (Budzisz-Krzyżanowska): Zeżarli nasze Święte Jabłka!!! Albercik (Jerzy Stuhr): Te psiary??? Święte?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [...] Korekta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 11:33 Postać kreowana przez Stuhra to OCZYWIŚCIE Maksio, nie Albercik. Dobrze, że chociaż dialog w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto Re: kto to sa tipsiary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 16:58 Właśnie, jaka (włosowo) jest większość Polek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco Re: kto to sa tipsiary? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 15.08.05, 16:52 a moze tipsiarstwo jest tylko kwestia wieku? no i potem wyrasta sie z tego? ja kiedys nosilam sie z gotika, no i z biegim lat przeszlo mi to Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: kto to sa tipsiary? 15.08.05, 17:23 Nie sądzę...Widuje się przecież tipsiary-matki z takowoż kreowanymi córkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco Re: kto to sa tipsiary? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 15.08.05, 18:07 w przyszlym tyg. wybieram sie do Pl, musze to zobaczyc, zeby uwierzyc! We Francji tego typu dziewczeta spotyka sie raczej sex-shopach itp. przybytkach, nawet w night clubach rzadko...No, jezeli one tak chodza w bialy dzien po ulicach, to juz widze jak szczena opadnie mojemu mezowi! Przed chwila wyslalam mu do pracy 1 zdjecie takiej panienki, to myslal, ze to reklama agencji towarzyskiej! Odpowiedz Link Zgłoś