Gość: maggie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:36 Zastanawiam się czy nie obciachowe :-/ ... i do czego mogłabym nosić ? shop.deichmann.com/intershoproot/eCS/Store/de/imagesonline/produktbilder_neu/00_1160704_pp.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pump_it_up Re: Fajne buty ??? IP: *.broker.com.pl 16.08.05, 11:46 Same buty mi sie nie podobaja, ale w polaczenie z oryginalnym, ekstrawaganckim strojem moglyby tworzyc ciekawe zestawienie;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: Fajne buty ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:33 obciachowe!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: Fajne buty ??? IP: *.bpl.vectranet.pl 16.08.05, 17:35 smieszne :) ale w odpowiednim zestawieniu byly niezle. ja zalozylabym je do czanrych spodni cygaretek i czarnego golfa z krotkim rekawem, do tego jakies duze srebrne kolczyki i jakis rzucajacy sie w oczy pasek [np. niby punkowy z cwiekami] i taka wieksza torebka, bo z malutka to mozna o E-30 zahaczyc ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggie Re: Fajne buty ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:46 E-30 :D ? a co to ??? oprócz stroju biało-czarnego pasowałoby do nich coś jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: Fajne buty ??? 17.08.05, 10:54 Fajne, ale szkoda że srebrny obcas. Do biało-czarnego stroju super będą wyglądać - moja szefowa ma podobne, bombowo się prezentują:). Odpowiedz Link Zgłoś