Gość: :P IP: *.chello.pl 27.08.05, 21:23 co mozecie powiedziec o tym sklepie , jakie ceny jaka jakosc i jaki typ ubran? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Camden Town! 27.08.05, 21:24 Czasami zdarzają się fajne torby. A tak poza tym, to wrocławski CT nie zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Camden Town! IP: *.chello.pl 27.08.05, 21:26 a znacie moze stronke gdzie znajde ich kolekcje? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Camden Town! 27.08.05, 21:27 Gość portalu: :P napisał(a): > a znacie moze stronke gdzie znajde ich kolekcje? www.camdentown.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: Camden Town! 27.08.05, 21:27 Ceny dość wysokie, jakość taka sobie. Specyficzna stylistyka nie dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Camden Town! IP: *.chello.pl 27.08.05, 21:34 a ile mniej wiecej t-shirt kosztuje i bluza? Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Camden Town! 27.08.05, 21:56 Jest drogo.Tiszert wyceniłabym na jakieś 60-70zł,tak mi pamięć podpowiada.W porównaniu do londyńskiej dzielnicy to ,co jest w sklepach to tylko kropla w morzu... Kupiłam tam sukienkę,której nigdy nie założyłam,fajnie,co?Na dodatek sprzedali mi poplamioną.Babka tłumaczyłą ,że da się wyprać.Ale wyprała się nawet dobrze ,tzn. na pierwszy rzut oka nie widać ,chyba ,że głębiej się wpatrzeć. Sukienka nie jest w złym stanie więc może uda mi się ją gdzieś opchnąć :> ogólnie nie polecam tych sklepów,mało kto tam kupuje ,zazwyczaj nastolatki nie mają tyle kasy żeby za tiszerta płacić te 7 dych. Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Camden Town! 27.08.05, 21:57 a po za tym kolekcje zalegają całymi miesiącami,jakby były egzemplarzami w muzeum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Camden Town! IP: *.4web.pl 27.08.05, 22:01 Ale gdzie? w Londynie? Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Camden Town! 27.08.05, 22:06 kolekcje w Polsce są denne i zalegają miesiącami na półkach , są tą kropelką w porównaniu do Camden Town-dzielnicy londyńskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Camden Town! IP: *.uje.nat.hnet.pl 27.08.05, 22:07 ciuchy kiepskiej jakości,drogie i w dodatku w kilku camdenach pokusili się o sprowadzenie podróbek takich firm jak abercrombie czy puma.kiedyś mieli ciekawe buty.tyle;) Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Camden Town! 27.08.05, 22:09 ciekwe buty,no tak...pamiętam trampki takie do kolan ,kosztowały chyba ze 200zł.:) Odpowiedz Link Zgłoś