Gość: penelopa5 IP: *.idk.com.pl 29.08.05, 09:20 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b Re: ile macie par spodni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 11:24 2 pary jeansów i sztruksy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariposa Re: ile macie par spodni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:10 6 takich ktore nosze!reszty nie licze bo i tak zamierzam je oddac Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ile macie par spodni? 29.08.05, 13:37 1 dżinsy 1 sztruksy 1 bojówki czarne 1 bojówki wojskowe - zamierzam wyrzucić 1 spodnie letnie granatowe* - jakieś głupie 2 pary spodni letnich czarnych* * lniane Aha, jeszcze spodnie tzw. eleganckie czarne. I to wsio, bo spódnic nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldioo Re: ile macie par spodni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 13:46 2x dżinsy 2x sztruksy 1x jakieś bezowe 1x jakieś ecru 1x w błękitną kratkę 2x czarne codzienne 1x czarne tenis 1x czarne satynowe 2x czerwone i bordowe 1x tweedowe 1x wczoraj kupiłam czekoladowe fajne + sportowe, rybaczki, szorty...i te zapomniane A każde w innym rozmiarze:)(wersja świąteczna,imprezowa itp:))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: ile macie par spodni? 29.08.05, 13:52 Nie chce mi się lecieć do szafy i liczyć ale licząc wszystkie rodzaje około dwudziestu. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: ile macie par spodni? 29.08.05, 14:01 3x dżinsy 1x kremowe bojówki 2x białe 1x czarne eleganckie 1x czarne sportowe i pare innych, ktorych w ogole nie nosze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: ile macie par spodni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 14:19 aż postanowiłam policzyć, ale ja prawie same jeansy; oprócz tych to mam tylko dwie pary czarnych (eleganckie i codzienne) jedne letnie ecru - nie noszę ich, jakieś stare sztruksy , bojówki (prawdziwie wojskowe) ... a jeansów - 1xczarne biodrówki, 2xniepieskie biodrówki, 2xniebieskie do noszenia "po domu" 1x błękitne, mega wygodne i duże i 1x szwedy granatowe (pewnie już niemodne, ale moje ukochane i z pasją noszone) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: ile macie par spodni? 29.08.05, 14:16 ostatnio zrobilam remanent w szafce ze spodniami, i w zwiazku z tym: okolo 7 par, ktore moge ubrac na kazda okazje, ale wyrozniam takie na deszcz i snieg- mozna je podwinac, zeby nie wycieraly ulic podczas deszczu, badz tez letnie 2 pary spodni eleganckich 2 pary takich jeansow, w ktorych moge wyjsc poza szkola badz praca- jedne z dziurami, drugie cudowne, ale boje sie ze kiedys przetarcia na pupie nie wytrzymaja okolo 4 par spodni nadajacych sie juz tylko do chodzenia w domu, ewentualnie na wyjscie do pobliskiego sklepu, o ile zaloze dluga kurtke :) i stanowczo bede musiala przelamac moje przywiazanie do ubran i je wyrzucic' i to by bylo tyle na temat dlugich spodni. dresowych zero- ostatnie spodnie dresowe zgubilam na zawodach w biegach przelajowych w 1 klasie gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniaaa Re: ile macie par spodni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 15:19 9 x jeansy 1 x sztruksy 1 x białe 1 x błękitne 1 x lniane 3 x czarne eleganckie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: ile macie par spodni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:11 Dzinsy - 2pary sztruksy: czarne - teraz ciasne:((( i zielone oraz bezowe po domu lniane - jasne i zielone czarno-brązowe eleganckie tweedowe rybaczki sportowe z materiału: czarne i czerwone kilka par krótkich zamierzam kupić dżinsy A tak w ogóle od jakiegoś czasu namietnie kupuję spódnice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Zbyszek Re: ile macie par spodni? IP: *.ols.vectranet.pl 29.08.05, 16:46 62 :) chyba ok.10-12, ale najczęściej nosze ze 4 Odpowiedz Link Zgłoś
pompon3000 Re: ile macie par spodni? 30.08.05, 10:12 ja mam duzo spodni. najpraktycznijsze do pracy u mnie. wiec tak: 3x lniane (2x ecri, 1x czarne) jeansy (trudno zliczyc naprawde ale chyba gdzies z 10 par) 2x czarne (bawelna z jakims dodatkiem strech) 1x czarne z tloczonego materialu nablyszczanego (bardzo eleganckie). w sumie gdzies z 15-16 par. ale ja mam hopla na punkcie jeansow i obnosze je ciagle i wszedzie praktycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
pompon3000 Re: ile macie par spodni? 30.08.05, 13:49 jeszcze jedna para sztruksow w kolorze kosci sloniowej i jedne spodnie tweedowe w bardzo drobna pepitke bialo-czarna...latem czlowiek zapomnina o garderobie zimowej Odpowiedz Link Zgłoś
apollo28 Re: ile macie par spodni? 30.08.05, 10:31 jasne jeansy ciemne jeansy jasne letnie ciemne letnie czerwone letnie czarne z kantem no i tyle ale by sie jakies jeansy zawsze dodatkowe przydaly ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
neo.nka Re: ile macie par spodni? 30.08.05, 11:01 3x dzinsy 2x sztruksy 2x lniane 1x bojowki 4x eleganckie 2x szare 1x biale w niebieskie paski 5x sportowe Odpowiedz Link Zgłoś
flower15 Re: ile macie par spodni? 30.08.05, 11:26 3 eleganckie na kant (czarne, piaskowe, tweedowe) 1 jakby z wełenki 1 beżowe z dodatkiem strechu 1 ze sztruksu 1 jeansy i zamierzam dokupic jeszcze 1 z jeansu. Odpowiedz Link Zgłoś
guerlainn Re: ile macie par spodni? 30.08.05, 19:27 Rozumiem że długich? 9 par dzinsow i 1 czarne eleganckie. Odpowiedz Link Zgłoś
poline Re: ile macie par spodni? 30.08.05, 21:41 Na dzień dzisiejszy ;) 3x dżinsy 1x sztruksy 1x czarne eleganckie 1x szare (bawełniane) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: ile macie par spodni? 30.08.05, 19:32 zeby dokonac obliczen musze wiedziec, czy w gre wchodza tylko te nadajace sie do noszenia, czy rowniez te, ktorych od lat nie nosilam i leza na dnie szafy? Odpowiedz Link Zgłoś
tuskazet Re: ile macie par spodni? 31.08.05, 15:46 Stanowczo za dużo jak twierdzi moja rodzina, na pewno ponad dwadzieścia. I oczywiście nie mam co na siebie włożyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maniaga Re: ile macie par spodni? 01.09.05, 15:47 10 róznych długości i fasonów i 3 eleganckie Odpowiedz Link Zgłoś
lindtt Re: ile macie par spodni? 01.09.05, 15:58 pytanie zbyt ogólne, mam mnóstwo spodni, ale czy liczyć te od kostiumów do pracy??? czy tylko te które nie należą do kompletów, jeśli tak to ponad 30 na pewno się nazbiera... Odpowiedz Link Zgłoś
monika_lewinsky Re: ile macie par spodni? 01.09.05, 21:52 1:szare 1:cienkie na lato 1:czarne nacodzien 1:czarne eleganckie (ale nie wiem gdzie sa) 1:szerokie granatowe 1:dzinsowe jasne 3:dzinsowe rozne fasony ____ 9 razem i tak wiekszosc juz stara, a ulubione mam tylko trzy pary. i w nich sie czuje najlepiej. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
monika_lewinsky Re: ile macie par spodni? 01.09.05, 21:53 a no i zapomnialam o krotkich na lato. no to jedne szorty i chyba dwie pary takich wyzej kostki ale to na wymiane z siostra ;p Odpowiedz Link Zgłoś
elizka19 Re: ile macie par spodni? 01.09.05, 21:59 to pytanie mnie dobilo,ja mam 2 no z rybaczkami 3 pary spodni...zawsze myslalam,że jest ich jakoś wiecej:) Odpowiedz Link Zgłoś
shirl Re: ile macie par spodni? 01.09.05, 22:54 około 20 par, licząc też spodnie typu - "wyjazd na działkę":P Odpowiedz Link Zgłoś
seganiren Re: ile macie par spodni? 02.09.05, 18:48 3xdżinsy 4. wełniane śliwkowe 5. wełniane szare 7/8 6. białe wiskozowe 7. białe lniane 8. czarne lniane 9. jakieś tam w wielka fioletowa kratę 10. zielone z dużą ilościa kieszeni, ale nie bojówki 11. czrne nieco elgantsze 12. czekoladowe nieco elegansze 13. beżowe nieco elegantsze 14. czekoladowe wełniane 15. brazowe udające zamszowe 16. czarne udające skórzane w planach zakup dżinsów i sztruksów:) nawet nie wiedziałam że tyle ich jest... a ile już wrzuciłam do kosza pck... Odpowiedz Link Zgłoś
justys_55 Re: ile macie par spodni? 02.09.05, 22:02 5par jeansow 3 pary w miare eleganckich z materalu 2 pary zamszowych a w szafach mam jeszcze duzo starych spodni, ale w nich chodze tylko po domu, jak nie spodziewam sie zadnych gosci Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia723 Re: ile macie par spodni? 03.09.05, 14:18 ok 10-11 par jeansów, 4 pary spodni dresowych (różowe, białe, granatowe, w "moro"), jedne białe, beżowe sztruksowe, 2 pary zielonych z materiału (jedne w stylu bojowek)i jedna para bordowych też z materiału, kilka par rybaczków,dwie pary w kwiaty (takie wakacyjne), i jedna para bardzo oficjalna. Reszta to takie po domu albo takich ktore nie lubie, nie mieszcez się, są za duże itd.... Odpowiedz Link Zgłoś