Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Które ładniejsze??

27.09.05, 21:26

www.allegro.pl/show_item.php?item=65352142
    www.allegro.pl/show_item.php?item=65871542
    A poza tym mam jeszcze pytanie do pań kupujacych buty na allegro
    Czy trafiacie w swoj rozmiar? bo ja nosze 36 a czasem 37 i troche boje sie tak
    w ciemno zamawiac...
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: Które ładniejsze?? 27.09.05, 21:31
        ani jedne ani drugie ale te pierwsze sa wyjatkowo paskudne
        • gosia.z.bravo Re: Które ładniejsze?? 27.09.05, 21:44
          o gustach sie nie dyskutuje!!! a jesli ci sie nie podobaja to po co odpisujesz???
          Nie rozumiem takich osob jak ty! jesli cos nie jest zgodne z ich upodobaniami to
          od razu krytyka! pewnie bus chciała aby wszyscy nosili to samo!!! ale wiesz -
          nudno by bylo!!!

Pozdrawiam
          • felinecaline Re: Które ładniejsze?? 27.09.05, 21:52
            Te drugie wygladaja na lepsze pod wzgledem jakosci, pierwsze to zdecydowana
            obskurna tandeta. Ale ani jedne ani drugie pieknem nie grzesza; coz, "de
            gustibus" w dalszym ciagu uparcie nie jest "disputandum" ;-)))
          • d3fault Re: Które ładniejsze?? 27.09.05, 22:10
            Odpisuje dlatego ze prosilas o opinię. Mi też się nie podobają...
            • independent-girl Re: Które ładniejsze?? 27.09.05, 22:16
              Wg mnie też nr 2,ale od razu mówię,że to jest dla mnie wybór z dwojga złego
              (niestety :( )

Aaaa, i może kiedyś trafisz na stronkę:
              www.bialekozaczki.blog.pl/ ;)

O ile któreś buciki kupisz :)
              Nie mniej jednak życzę satysfkacjonującego zakupu, ważne żeby się Tobie
              podobały,bo to Ty w nich będziesz chodziła :)
      • morswinka1 Re: Które ładniejsze?? 27.09.05, 22:08
        zdecydowanie nr 2
        • gosia.z.bravo Re: Które ładniejsze?? 27.09.05, 22:10
          dziekuje za choc 1 odpowiedz na temat bez zbednych dodatków!!!
          • galja :-) 27.09.05, 22:14
            Te pierwsze faje, ale gdyby były czarne, ale widze, że szukasz białych. drugie
            tez OK, widze je do jeansów i golfu, takie do latania:-) Więc chyba te drugie!:-
            )
            Nie przejmuj się krytyka innych, często przemawia przez ludzi zwykła zawiść, i
            takie polskie"Niech inni mają gorzej".
            • tralalumpek Re: :-) 27.09.05, 22:15
              galja napisała:

-
              > )
              > Nie przejmuj się krytyka innych, często przemawia przez ludzi zwykła zawiść,
              i
              > takie polskie"Niech inni mają gorzej".

co ty dziewcze pleciesz
              • galja Co ja plete 27.09.05, 22:27
                Ano plete to co sobie mysle;-), i chyba nie zaprzeczysz, że nie moge mieć swego
                zdania?Hym?
                Częst-gęsto widze na forum krytykantki, wyroki, co sie nosić powinno, a co nie,
                a potem oglądam topic z fotkami Waszymi i widze, tam takie"kwiatki", że ręce
                opadaja.
                Także każdy nosi to co lubi, to co chce, i każdy pisze to co chce, i troche
                tolerancji więcej.
                Pozatym, chyba nie zaprzeczysz, że polskie społeczeństwo nie jest zawistne?A
                szczególnie część damska w sferze ciuchów?Bo jeżeli zaprzeczysz, to pomysle, że
                tylko ja pracuje w miejscu, gdzie 40 bab wytyka sobie codziennie która jest
                gorzej ubrana, i co ma niemodnego (długie szpice, białe buty, biodrówki,
                wszystko jest niemodne już ich zdaniem , i obśmiane, jedynie co modne to ich
                ciuchy z targu i bron prixa i quelle), i obsmiewają sie nawzajem, nie widząc
                chyba co same za łachy noszą, i że odrost na głowie ma 5 cm.
                • tralalumpek Re: Co ja plete 27.09.05, 22:31
                  wszystko mozna powiedziec, nikt nic ci nie zabrania na forum
                  pamietaj tylko ze wypowiedz powinna raczej pasowac do wpisu
                  zaloz sobie osobny watek o zawisci polskich kobiet bo ta twoja wstawka powyzej,
                  ktora skomentowalam pasowala jak piesc do nosa
                  • galja :-) 27.09.05, 22:40
                    A ty jesteś tu Moderatorką? czy taka społecznicą-pszczołą co to porządku trzyma?
                    pytam serio, bo jeste tu od niedawna, ale widze, że stali bywalcy dość nerwowi
                    są. A moja odpowiedz jest do w/w postów, DLACZEGO tamym dziewczyna NIC nie
                    powiedziałaś, i unikneły Twojej reprymendy?
                    Nie czepiem sie, ani nie rzucam, tylko pytam grzecznie;-)
                    Miłego wieczoru:-)
            • gosia.z.bravo Re: :-) 27.09.05, 22:22
              galja napisała:

> Te pierwsze faje, ale gdyby były czarne, ale widze, że szukasz białych. drugie
              > tez OK, widze je do jeansów i golfu, takie do latania:-) Więc chyba te drugie!:
              > -
              > )
              > Nie przejmuj się krytyka innych, często przemawia przez ludzi zwykła zawiść, i
              > takie polskie"Niech inni mają gorzej".

Dzieki dzieki Za normalna wypowiedz w cieplym tonie!
              Wlasnie szukam czegos "do latania" bo na codzien nie nosze ( i nie nosilam do
              tej pory) bialych kozaczkow (wiec nie ma obaw co do bloga biale kozaczki)
              A jesli wielkie estetki licza ze posmieja sie z mojaj fotki w bialych kozakach i
              10 cm mini to sie myla (bo jesli chcialabym tak sie nosic to wybralabym kozaki
              na szpilce)
              PS. a tak w ogole pewnie nieciekawie wygladaly by te buty na osobie 160 wzrostu ?
          • belua2 Re: Które ładniejsze?? 04.10.05, 18:33
            Zdecydowanie te drugie.Pozdrawiam.
      • kalinakalina Re: Które ładniejsze?? 27.09.05, 22:14
        a cieple sa takie kozaczki? bo na jesien jakos mi skora cierpnie
        • diaboliada23 Re: Które ładniejsze?? 27.09.05, 22:30
          Gosia mi również podobały się kiedyś buty "angielskie" i okazało się że mozna
          je kupic w 1 ze sklepó w Warszawie w Wola Park.Mozna przymierzyc i nie trzeba
          si martwic ze się nie trafi.
          • gosia.z.bravo Re: Które ładniejsze?? 27.09.05, 22:41
            diaboliada23 napisała:

> Gosia mi również podobały się kiedyś buty "angielskie" i okazało się że mozna
            > je kupic w 1 ze sklepó w Warszawie w Wola Park.Mozna przymierzyc i nie trzeba
            > si martwic ze się nie trafi.
            niestety nie mieszkam w Warszawie, a moze wiesz jaki to byl sklep (moze i u mnie
            jest )
      • marvellous Re: Które ładniejsze?? 27.09.05, 22:31
        Drugie, ale w sumie ja bym żadnych nie kupiła :P
      • jaleo Re: Które ładniejsze?? 27.09.05, 22:56
        Pierwsze wygladaja troszke bardziej na czasie, ale nadawalyby sie tylko do
        modnej w tej chwili stylizacji na lata '60. Z innymi ubraniami nie w tym
        nurcie wygladalyby dziwnie. Ale ogolnie obydwie pary sa beznadziejne, bo
        wykonane jakiejs ceraty obrusowej.
      • blue_as_can_be Re: Które ładniejsze?? 28.09.05, 11:41
        drugie bardzo ladne. szkoda tylko, ze nie z prawdziwej skory.

nigdy nie kupowalam butow na allegoro i chyba tez balabym sie tak bez
        przymierzania...
      • klaudia512 Re: Które ładniejsze?? 28.09.05, 11:43
        Te drugie są fajne,mam podobne,tyle,że krótkie-do kostki,kupowałam kilka lat
        temu w Zarze,niezbyt dobrze nosi się takie białe buty,ale może to wina tego,że
        nie oszczędzałam ich-deszcz,śnieg,błoto i poprzecierały się troche.Zdecydowanie
        stawiam na drugie.Na Allegro nie kupuję nic co trzeba przymierzyć.
      • pussycat69 Obrzydliwe !!!!!!!!!! 28.09.05, 12:23
        i te i tamte !
      • martitka18 Re: Które ładniejsze?? 28.09.05, 15:10
        To nie jest zlosliwe:zadne,lepiej pochodz po sklepach i cos poszukaj:)
        • arletta.wagner Re: Które ładniejsze?? 28.09.05, 15:17
          gosiu,widziałam w sklepach ładniejsze:)moze poszukaj jeszcze . i nie rozumiem
          dlaczego białe kozaki są tak szykanowane.ja lubię i juz mam:)
      • perythia Re: Które ładniejsze?? 28.09.05, 15:23
        Zupełnie nie w moim stylu, ale to nieistotne... :-)
        Gdyby miały inny kolor to może.... :-)
        Ale z dwojga złego nr 2 :-)
      • madzia69 Re: Które ładniejsze?? 28.09.05, 16:06
        nr 2
        super
      • gosia.z.bravo Re: Które ładniejsze?? 28.09.05, 22:09
        Dzieki za wszystkie wypowiedzi!!!
        Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!

Ps. wolalabym oczywiście kupic w sklepie ale niestety u mnie jesli juz sa biale
        to na mega szpilce (a takie w bialym kolorze mnie nie interesuja)

Trzymajcie sie cieplo dziewczynki!

PS2. ktos pytal czy te buty sa cieple - sprzedawca podaje ze nie nadaja sie na
        trzaskajace mrozy, a ja nie szukam butow na zime ale do zalozenia kilka razy w
        jesienne cieplejsze dni!
      • filoruska Re: Które ładniejsze?? 29.09.05, 11:38
        Ładniejsze jest zawsze to, co się podoba osobie, która to nosi.
        Jeśli chodzi o trafianie w rozmiar przy zakupach na allegro. Trzeba dobrze
        oglądać kształt buta, wymierzyć swoją stopę dokładnie i porównać z podawanymi
        wymiarami. Dobrze jest też znać przeliczniki rozmiarów wg różnych rozmiarówek,
        bo nie zawsze wystawiający przelicza prawidłowo. Rozmiary nie zawsze też da się
        przeliczyć idealnie, bo skale oparte są albo na calach albo na centymetrach,
        więc przy przeliczaniu zawsze zostają jakieś miejsca za przecinkiem.
        Kupiłam już kilka par butów na allegro, bo istnienie takiego kopyta jak moje
        zauważają tylko nieliczne sklepy w PL i wszystkie pasuja! Ale sprawdzam
        wszystko dokładnie.
        • miska_malcova Re: Które ładniejsze?? 04.10.05, 18:49
          podobaja mi sie te drugie, ale nie białe na Boga!!!! Gdyby były czarne, byłoby
          idealnie
      • babunowa Re: Które ładniejsze?? 04.10.05, 22:33
        zawsze mi się podobały buty tego typu co nr 2.Takie właśnie do jeansów i
        kurtki:)takie do latania;)bardziej sportowe i na luzie.Ja jednak już nie kupuję
        sobie takich kozaków jesiennych,bo się okazało,że wcale ich nie noszę;)dlatego
        przestałam patrzeć na te angielskie;)choć przyznam,że wielokrotnie je oglądałam;)
      • prestydygitator1 Re: Które ładniejsze?? 05.10.05, 00:30
        No nie gadaj ze te wsiowe spicoki niemodne od kilku lat Ci sie podobaja?
        • weathlehow obie pary paskudne a fuuu 05.10.05, 15:01
          ...
      • siusiusiu1 ja mam te drugie!!!! 05.10.05, 21:11
        hej hej.
        ja kupiłam te drugie w zeszłym roku.Założyłam je kilka razy i chyba mi się już
        znudziły. Nie wiem w sumie nie noszę kozaków ale te uwiodły mnie tą płaściutką
        podeszwą i wtedy bardzo lubiłam biały kolor. Na zimę zdecydowanie się nie
        nadają!!!!!!ale jak je założyłam pierwszy raz to jak w skarpetkach, bardzo
        leciutkie!pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka