beri20 21.11.05, 20:11 Dzisiaj kupilam sobie owe cudeńko w ciucholandzie za całe 4 zł Jest śliczne koloru ecru tylko mam problem ...nie wiem do czego je zakladac i na co ??? Jakies propozycje ? Aha mam 20 lat studiuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hihihiii Re: ponczo 21.11.05, 20:17 W zimie niepraktyczne, ale na wiosne/jesien do waskich dzinsow. Odpowiedz Link Zgłoś
beri20 Re: ponczo 21.11.05, 20:24 a na jaką bluzke ? co pod spód zakladac ....bo nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
hihihiii Re: ponczo 21.11.05, 20:47 Zalezy jakie poncho, sa rozne. Mozesz zalozyc prosta bawelniana bluzke, ale nie koszule z kolnierzem. Gladka pod szyje z dlugim rekawem lub bez (zalezy od pogody, do azurowego ladnie wygladaja bezrekawniki z kaszmiru) albo welniany dosc cienki sweter. Odpowiedz Link Zgłoś
dziustynka Re: ponczo 21.11.05, 23:11 można też na kurteczkę przecież narzucić, na jakiś płaszczyk czy cóś Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka123 Re: ponczo 22.11.05, 09:08 ooooooo to sie strazsnie wykosztowałaś:)trudno powiedziec do czego je zakładac bo zalezy w sumie wszystko od wielkosci- jezeli jest duze mozesz je zalozyc na plaszcz skórzany- ale jezeli jest male to na zwyklym golfiku moze wygladac wporzo Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: ponczo 22.11.05, 09:36 - na jesienne chlody, na sweter, zakiet - na zimowe mrozy zarzucone na plaszcz, jak duzy szal - w domu w ramach koca - w samochodzie, o ile jestes pasazerka;) Odpowiedz Link Zgłoś
beri20 Re: ponczo 22.11.05, 11:24 Nio wykosztowałam sie nie ma co :P ;)) Dzieki za tyle fajnych propozycji Cos na pewno wybiorę, tylko tak sie teraz zastanawiam czy nie bede wyglądalaw tym jak przysłowiowa "stara baba" Wkoncu młoda dziewczyna jestem i nie wiem jak zareagują kolezanki? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: ponczo 22.11.05, 11:53 tak. reakcja kolezanek to moze byc powazna przyczyna stresu:) Odpowiedz Link Zgłoś