tina37 22.12.05, 12:27 przegladalam sobie reklamowane blogi na mblogu i znalazlam bloga stuprocentowej tipsiary o możczku lalki barbi! Poczytajcie - jest sie z czego posmiac ;] www.rivabella.mblog.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tina37 Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 22.12.05, 14:44 Polecam dziewczyny ten pustak to pośmiewisko dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 22.12.05, 14:55 Czyżby to była ta sama panienka, która niedawno na forum moda pytała, czy torebka LV z allegro za 300zł to na pewno oryginał??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 22.12.05, 15:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=33667901 Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 22.12.05, 15:06 przeciez to jest 15 letnie dziecko.... czego sie spodziewac? Odpowiedz Link Zgłoś
tina37 Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 22.12.05, 15:07 15 latka to nie takie znowu dziecko i tez moglaby miec jakis przyzwoity styl. Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 22.12.05, 15:11 dla mnie 15 lat to dziecko, w dodatku zazwczyczaj slepo podazajace za tym co maja kolezanki, potem widac efekty w postaci 'roziowych gimnazjow' Odpowiedz Link Zgłoś
weathlehow a propos kobiety z klasą 22.12.05, 16:50 kiedyś był tu taki topic. teraz dorzuciłabym jeszcze "jest na tyle świadoma że jest w porządku, że nie musi jeżdzić po platikach zeby się podbudować że niby jest lepsza bo nie ubiera się na różowo". To ze nie jest się plastikiem nie oznacza że jest się od takiego plastika lepszym. a dziecko w wieku 15 lat to jeszcze brzydkie kaczątko i bylam swiadkiem jak z takich panienek, niewielu, przypadki wręcz sporadyczne, ale jak z takich panienek wyrastały całkiem do rzeczy kobitki. Odpowiedz Link Zgłoś
reniuszka Mam inne zdanie na ten temat 22.12.05, 17:08 Cytat z bloga Asi: "Jeśli przeczytaliście fragment "o mnie" to już wiecie, ze bardzo kocham zwierzęta. Zwłaszcza psy. Mam w domu (i koło domu): świnkę morską (a raczej świnka =) o imieniu Rudek (5 l.), dwa koty - czarnego Jacobsa (2 l.) i rudego, pręgowanego Mruczka (4 l.). Mam też owczarka szkockiego Collie - o imieniu Figo (1 rok). Od kiedy skończyłam 6 lat moim ukochanym zwierzątkiem była czarna pudelka - Tosia. Niestety Tosia zginęła rok temu. Przestraszyła się fajerwerków które były u mojej sąsiadki z okazji jej 18 urodzin, podkopała się pod ogrodzeniem i wybiegła na drogę... Bardzo przeżyłam Jej śmierć. To była najwspanialsza i najkochańsza istotka... Minął rok a ja nadal strasznie za Nią tęknię. Figa wychowuję od maleńkiego szczeniaczka - sama go wybrałam. Jest on jednak strasznie niegrzeczny i czasem się go trochę boję. Nie mieszka już w domu tylko na podwórku i ma za zadanie pilnować domu. Bardzo chciałabym mieć małego kochanego psiaczka do którgo mogłabym się przytulić i się nim zająć. Który mieszkałby w domu. Może kiedy zajełabym się takim malcem przestałabym cały czas myśleć o sobie i o swoich problemach? Przedstawię tacie ten pomysł." Tak pisze ta pietnastolatka, z której się tu śmiejecie. Bez błędów, miło i na temat. A te różowe fotki na blogu ? Przecież to jeszcze dziecko i w dodatku według mnie miłe. Ma swój styl. Chyba nie wszyscy dokładnie przeczytali ten blog. Pozdrawiam Świątecznie Renata Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 22.12.05, 17:16 przeciez to dziecko jeszcze. czemu tu sie dziwic? Odpowiedz Link Zgłoś
kiku.san Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 22.12.05, 17:31 Ja również jestem zdziwiona atakiem na dziewczynę. Mogłabym być (wiekowo) jej mamą:) I chciałabym, aby moja córka miała takie oceny, hehe. A, że lubi rózowy kolor? Chyba każda dziewczyna w jakimś wieku przechodzi różowy okres. Ja w jej wieku podpalałam papierochy i popijałam babcine winko. Cud, że wyrosłam na tak porządną i nobliwą kobiecinę:) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 22.12.05, 17:48 kiku.san napisała: Ja w jej > wieku podpalałam papierochy i popijałam babcine winko. Cud, że wyrosłam na tak > porządną i nobliwą kobiecinę:) hehe, ja tez. na szczescie bylam wyjatkowo "tepa" i nie nauczylam sie zaciagac ;D Odpowiedz Link Zgłoś
monka_c Dziwne!Smiejesz sie z 15-latki... 22.12.05, 17:32 Do załozycielki tego watku:dziwie sie,ze bawi Cie ten blog.Przeciez dziewczyny w tym wieku(15 i młodsze)takie sa.Przechodza taki okres:lubia kolor różowy,słuchaja Britney Spears,plotkuja o chłopakach(to w koncu czas pierwszych zauroczen).Ja sama w tym wieku byłam podobna:wazny byl dla mnie wyglad,słuchalam Take That(teraz sie usmiecham na te mysl).Czy Ty bylas inna? Nie zgadzam sie z Toba,ze czytajac ten blog,mozna sie dowartosciowac.Gdyby pisala to 20latka,to owszem... Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Dziwne!Smiejesz sie z 15-latki... 22.12.05, 17:52 Dajcie sie dziewczynie wypisac i na drugi raz jak chcie kogos wysmiac, to polecam kogos w swoim wieku, a nie nastoletniej dziewczyne, ktora wydaje sie calkiem mila. Odpowiedz Link Zgłoś
belinia Re: Dziwne!Smiejesz sie z 15-latki... 22.12.05, 18:17 może założycielka wątku to jej koleżanka z klasy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
belinia Re: Dziwne!Smiejesz sie z 15-latki... 22.12.05, 18:17 a tak swoją drogą mi też się ta dziewczynka wydaje bardzo miła :) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.internautka Re: Dziwne!Smiejesz sie z 15-latki... 22.12.05, 23:27 piszecie, ze to dziecko, niby racja ale ja w jej wieku nie myślałam o straszych od siebie o 10 lat doroslych facetach. podkochiwałam się czasmi w starszych chlopcach ale gora o 3 lata. jesli by byla takim dziewczątkiem to ten Karol, czy jak mu tam, wydawałby się jej starym facetem i nie zawracalaby sobie nim glowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 23.12.05, 00:43 jest mnóstwo takich blogów wiec nie rozumiem skąd ta ekscytacja ps. trochę tolerancji ! Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa reniuszka to kolejny fragment 23.12.05, 01:03 Dzioneczek całkiem niezły. Byłam dzisiaj u lekarza niestety =(. Chirurga. Mówił że mogłam sobie naderwać mięśnie brzucha i, że jak nie przestanę cwiczyć to może się to skończyć operacją =((((. Ale tak poza tym to ok. Monika mnie wkur*** bardzo mocno chyba jej załatwię lanie... Nie jakieś mocne - tak tylko zeby się przestraszyła. Strasznie wredny przypadek i ak zarozumiały że nie mam pytań =P. Wiecie co super są te perfumy co tata mi kupił przed wakacjami - Nami Campbell "Paradise passion". Rano się spryskałam i cały dzień czuję ten zapach =).Uwielbiam perfumy. Dostaję je na wszystkie okazje =D. Cmokam Was Mocniutko! 2005-09-13 | 15:06:09 | rivabella Pozwolisz, ze ja nie rozpłyne sie w zachwytach nad ta "miła" 15 latka. Mam tylko nadzieje, ze kiedy znowu usłyszymy w tiwi o kolejnej malolacie zachlachtowanej lub wepchnietej do cembrowiny przez grupe równiesników nie zmienisz zdania o sympatycznej Joasi. Odpowiedz Link Zgłoś
reniuszka Re: reniuszka to kolejny fragment 24.12.05, 01:28 Witam. Nic złego (aż tak złego) nie wyczytałam... Wiesz, możesz mieć inne zdanie ale ja się tu sprzeciwiłam wysmiewaniu w ogóle. Tak się akurat składa, ze mam 2 (dwie) córki w wieku 16 i 17 i dużo wiem o takich nastolatkach. A Asia nie zasługuje na wyśmiewanie. Pozdrawiam. Renata Odpowiedz Link Zgłoś
belinia Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 23.12.05, 11:17 jejuś ale wyolbrzymiasz! gdy byłam w jej wieku i ktoś mi zalazł za skórę też miałam ochotę tą osobę udusić (zresztą do teraz tak jest ;), ale w rzeczywistości nie mam serca nawet muchy trzepnąć. Z drugiej strony np. jej notka na temat futer może świadczyć o tym, że ma dobre serce. Z resztą nad czym my tu dyskutujemy.. trudno oceniać kogoś po kilku notkach na blogu. Może ona w tym blogu opisuje życie takie, jakie chciałaby mieć(beztroskie, "różowe" itp.), a w rzeczywistości jest zupełnie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 24.12.05, 01:47 ja mysle ze zniej to dopiero wyrosnie tipsiara,ale poki co to widzialam gorsze blogi roznych "goracych" dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
abracadabra1 Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 24.12.05, 01:46 A co to jest tipsiara ? Wiem co to tipsy ( nie mialam a to zle czy dobrze?) Jak ktos sie pofatyguje i okresli dokladnie to bardzo dziekuje z gory bo jestem chyba do tylu . Odpowiedz Link Zgłoś
tina37 Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 25.12.05, 16:37 abracadabra1 tipsiary często mają tipsy ale nie uszą ich mieć. są to najczęsciej tleione blondyny o watpliwej inteligencji, szczycace się pomarańczową opalenizna z solarki i chodzące w tanich ciuszkach w kolorze oczojebnego różu obwieszone tandetna bizuterią, ociekające złotem i makeup'em na 5cm dziewuchy stawiajace sobie za punkt honoru wyglądać jak lalka barbie ew Mandaryna, Doda, britney s.Jednym słowem bolesny wrzód na tyłku mody w Polsce ; [. Odpowiedz Link Zgłoś
abracadabra1 Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 26.12.05, 01:55 Zalapalam juz o co chodzi . Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
tina37 Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 28.12.05, 19:40 najświetsza panienko dobija mnie ta gó..ara! Wkleja co chwile zdjecia z diora i channel a pewnie napewno nie ma ani jednej rzeczy z tych sklepów!!! Co najwyzej z bazarku. Rzygac się chce jak czytam jej "słit" notki :P Odpowiedz Link Zgłoś
tina37 WKLEIŁA ZDJECIE!!!!!!! 30.12.05, 10:23 Wygląda okropnie! Ma morde jak świnia i paskudna figurę... taki grubas modelka??? Zobaczcie same... KOSZMAR jak mozna wkleic TAKIE zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
tina37 Re: WKLEIŁA ZDJECIE!!!!!!! 30.12.05, 13:51 tina37 napisała: > Wygląda okropnie! Ma morde jak świnia i paskudna figurę... taki grubas > modelka??? Zobaczcie same... KOSZMAR jak mozna wkleic TAKIE zdjęcie? Napewno się ze mna zgadzacie wiec czemu nie odpowiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: WKLEIŁA ZDJECIE!!!!!!! 30.12.05, 13:54 zajrzalam napewno nie wyglada na 15 lat.i nie jest piekna ale bez przesady ze znowu taka obrzydliwa ale wyrosnie z niaj niezla lambadziara Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: WKLEIŁA ZDJECIE!!!!!!! 30.12.05, 14:24 Na_pewno to raczej nie. Akurat nabijanie się z ludzi nie jest moim ulubionym zajęciem, co może się dziwne wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
reniuszka Re: WKLEIŁA ZDJECIE!!!!!!! 31.12.05, 23:55 A Ty dalej swoje... żadego zastanowienia nad swoimi reakcjami. Czy nie widzisz, że nie ma tu Twojego "chórku " ? Nikt jakoś Ci nie przyznaje racji. Zajmij się sobą i idź może do psychologa. Albo wklej swoje foto i pokaż jak wygląda super laska. Pozdrawiam. Renata Odpowiedz Link Zgłoś
sergevna Re: WKLEIŁA ZDJECIE!!!!!!! 30.12.05, 14:00 Twarz ma całkiem przyjemną, za to te nóżyska - rzeczywiście straszne ("chłopakom w moim otoczeniu podobają się takie":))). No i wygląda na 25 lat a nie 15. Odpowiedz Link Zgłoś
tina37 Re: WKLEIŁA ZDJECIE!!!!!!! 30.12.05, 14:22 sergevna napisała: > Twarz ma całkiem przyjemną, za to te nóżyska - rzeczywiście straszne > ("chłopakom w moim otoczeniu podobają się takie":))). No i wygląda na 25 lat a > nie 15. osobiście w zyciu nie widziałam brzydszych ani grubszych nóg... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 30.12.05, 10:42 To po co sie umartwiasz i czytasz? Zaloz po prostu swoj, ogromnie poprawny, koneserski, estetyczny blog, w ktorym bedziesz pisala TYLKO o tych markach, ktore naprawde nosisz i to oczywiscie nie przekrecajac ich nazw (Channel?!). Odpowiedz Link Zgłoś