Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hahahahahahaha 100% tipsiary

22.12.05, 12:27
    przegladalam sobie reklamowane blogi na mblogu i znalazlam bloga
    stuprocentowej tipsiary o możczku lalki barbi! Poczytajcie - jest sie z czego
    posmiac ;] www.rivabella.mblog.pl
    Obserwuj wątek
      • tina37 Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 22.12.05, 14:44
        Polecam dziewczyny ten pustak to pośmiewisko dla mnie.
      • mendosita Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 22.12.05, 14:55
        Czyżby to była ta sama panienka, która niedawno na forum moda pytała, czy
        torebka LV z allegro za 300zł to na pewno oryginał??? ;)))
        • tina37 Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 22.12.05, 15:01
          hehe mozliwe :]]]
          • mendosita Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 22.12.05, 15:29
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=33667901
      • hanureku Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 22.12.05, 15:06
        przeciez to jest 15 letnie dziecko.... czego sie spodziewac?
        • tina37 Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 22.12.05, 15:07
          15 latka to nie takie znowu dziecko i tez moglaby miec jakis przyzwoity styl.
          • hanureku Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 22.12.05, 15:11
            dla mnie 15 lat to dziecko, w dodatku zazwczyczaj slepo podazajace za tym co
            maja kolezanki, potem widac efekty w postaci 'roziowych gimnazjow'
            • weathlehow a propos kobiety z klasą 22.12.05, 16:50
              kiedyś był tu taki topic. teraz dorzuciłabym jeszcze "jest na tyle świadoma że
              jest w porządku, że nie musi jeżdzić po platikach zeby się podbudować że niby
              jest lepsza bo nie ubiera się na różowo". To ze nie jest się plastikiem nie
              oznacza że jest się od takiego plastika lepszym.

a dziecko w wieku 15 lat to jeszcze brzydkie kaczątko i bylam swiadkiem jak z
              takich panienek, niewielu, przypadki wręcz sporadyczne, ale jak z takich
              panienek wyrastały całkiem do rzeczy kobitki.
      • reniuszka Mam inne zdanie na ten temat 22.12.05, 17:08
        Cytat z bloga Asi: "Jeśli przeczytaliście fragment "o mnie" to już wiecie, ze bardzo kocham zwierzęta. Zwłaszcza psy. Mam w domu (i koło domu): świnkę morską (a raczej świnka =) o imieniu Rudek (5 l.), dwa koty - czarnego Jacobsa (2 l.) i rudego, pręgowanego Mruczka (4 l.). Mam też owczarka szkockiego Collie - o imieniu Figo (1 rok). Od kiedy skończyłam 6 lat moim ukochanym zwierzątkiem była czarna pudelka - Tosia. Niestety Tosia zginęła rok temu. Przestraszyła się fajerwerków które były u mojej sąsiadki z okazji jej 18 urodzin, podkopała się pod ogrodzeniem i wybiegła na drogę... Bardzo przeżyłam Jej śmierć. To była najwspanialsza i najkochańsza istotka... Minął rok a ja nadal strasznie za Nią tęknię.
        Figa wychowuję od maleńkiego szczeniaczka - sama go wybrałam. Jest on jednak strasznie niegrzeczny i czasem się go trochę boję. Nie mieszka już w domu tylko na podwórku i ma za zadanie pilnować domu. Bardzo chciałabym mieć małego kochanego psiaczka do którgo mogłabym się przytulić i się nim zająć. Który mieszkałby w domu. Może kiedy zajełabym się takim malcem przestałabym cały czas myśleć o sobie i o swoich problemach? Przedstawię tacie ten pomysł."

Tak pisze ta pietnastolatka, z której się tu śmiejecie. Bez błędów, miło
        i na temat. A te różowe fotki na blogu ? Przecież to jeszcze dziecko i w dodatku
        według mnie miłe. Ma swój styl. Chyba nie wszyscy dokładnie przeczytali
        ten blog.
        Pozdrawiam Świątecznie

Renata
        • istna Reniuszko 22.12.05, 17:20
          Szacunek:)
          I świąteczne pozdrowienia.
      • nadinka_nadinka Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 22.12.05, 17:16
        przeciez to dziecko jeszcze. czemu tu sie dziwic?
        • kiku.san Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 22.12.05, 17:31
          Ja również jestem zdziwiona atakiem na dziewczynę. Mogłabym być (wiekowo) jej
          mamą:) I chciałabym, aby moja córka miała takie oceny, hehe. A, że lubi rózowy
          kolor? Chyba każda dziewczyna w jakimś wieku przechodzi różowy okres. Ja w jej
          wieku podpalałam papierochy i popijałam babcine winko. Cud, że wyrosłam na tak
          porządną i nobliwą kobiecinę:)
          • nadinka_nadinka Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 22.12.05, 17:48
            kiku.san napisała:

Ja w jej
            > wieku podpalałam papierochy i popijałam babcine winko. Cud, że wyrosłam na tak
            > porządną i nobliwą kobiecinę:)

hehe, ja tez. na szczescie bylam wyjatkowo "tepa" i nie nauczylam sie zaciagac ;D
        • monka_c Dziwne!Smiejesz sie z 15-latki... 22.12.05, 17:32
          Do załozycielki tego watku:dziwie sie,ze bawi Cie ten blog.Przeciez dziewczyny
          w tym wieku(15 i młodsze)takie sa.Przechodza taki okres:lubia kolor
          różowy,słuchaja Britney Spears,plotkuja o chłopakach(to w koncu czas pierwszych
          zauroczen).Ja sama w tym wieku byłam podobna:wazny byl dla mnie
          wyglad,słuchalam Take That(teraz sie usmiecham na te mysl).Czy Ty bylas inna?
          Nie zgadzam sie z Toba,ze czytajac ten blog,mozna sie dowartosciowac.Gdyby
          pisala to 20latka,to owszem...
          • annie_laurie_starr Re: Dziwne!Smiejesz sie z 15-latki... 22.12.05, 17:52
            Dajcie sie dziewczynie wypisac i na drugi raz jak chcie kogos wysmiac, to
            polecam kogos w swoim wieku, a nie nastoletniej dziewczyne, ktora wydaje sie
            calkiem mila.

• belinia Re: Dziwne!Smiejesz sie z 15-latki... 22.12.05, 18:17
              może założycielka wątku to jej koleżanka z klasy ;)
            • belinia Re: Dziwne!Smiejesz sie z 15-latki... 22.12.05, 18:17
              a tak swoją drogą mi też się ta dziewczynka wydaje bardzo miła :)
              • madzia.internautka Re: Dziwne!Smiejesz sie z 15-latki... 22.12.05, 23:27
                piszecie, ze to dziecko, niby racja ale ja w jej wieku nie myślałam o straszych
                od siebie o 10 lat doroslych facetach. podkochiwałam się czasmi w starszych
                chlopcach ale gora o 3 lata. jesli by byla takim dziewczątkiem to ten Karol,
                czy jak mu tam, wydawałby się jej starym facetem i nie zawracalaby sobie nim
                glowy :)
      • maadz Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 23.12.05, 00:43
        jest mnóstwo takich blogów wiec nie rozumiem skąd ta ekscytacja
        ps. trochę tolerancji !
        • kraxa reniuszka to kolejny fragment 23.12.05, 01:03
          Dzioneczek całkiem niezły. Byłam dzisiaj u lekarza niestety =(. Chirurga. Mówił
          że mogłam sobie naderwać mięśnie brzucha i, że jak nie przestanę cwiczyć to
          może się to skończyć operacją =((((. Ale tak poza tym to ok. Monika mnie
          wkur*** bardzo mocno chyba jej załatwię lanie... Nie jakieś mocne - tak tylko
          zeby się przestraszyła. Strasznie wredny przypadek i ak zarozumiały że nie mam
          pytań =P.
          Wiecie co super są te perfumy co tata mi kupił przed wakacjami - Nami
          Campbell "Paradise passion". Rano się spryskałam i cały dzień czuję ten zapach
          =).Uwielbiam perfumy. Dostaję je na wszystkie okazje =D. Cmokam Was Mocniutko!
          2005-09-13 | 15:06:09 | rivabella

Pozwolisz, ze ja nie rozpłyne sie w zachwytach nad ta "miła" 15 latka. Mam
          tylko nadzieje, ze kiedy znowu usłyszymy w tiwi o kolejnej malolacie
          zachlachtowanej lub wepchnietej do cembrowiny przez grupe równiesników nie
          zmienisz zdania o sympatycznej Joasi.
          • reniuszka Re: reniuszka to kolejny fragment 24.12.05, 01:28
            Witam. Nic złego (aż tak złego) nie wyczytałam... Wiesz, możesz mieć
            inne zdanie ale ja się tu sprzeciwiłam wysmiewaniu w ogóle.
            Tak się akurat składa, ze mam 2 (dwie) córki w wieku 16 i 17 i dużo
            wiem o takich nastolatkach. A Asia nie zasługuje na wyśmiewanie.
            Pozdrawiam.

Renata
      • belinia Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 23.12.05, 11:17
        jejuś ale wyolbrzymiasz! gdy byłam w jej wieku i ktoś mi zalazł za skórę też
        miałam ochotę tą osobę udusić (zresztą do teraz tak jest ;), ale w
        rzeczywistości nie mam serca nawet muchy trzepnąć. Z drugiej strony np. jej
        notka na temat futer może świadczyć o tym, że ma dobre serce. Z resztą nad czym
        my tu dyskutujemy.. trudno oceniać kogoś po kilku notkach na blogu. Może ona w
        tym blogu opisuje życie takie, jakie chciałaby mieć(beztroskie, "różowe" itp.),
        a w rzeczywistości jest zupełnie inne.
        • magdaksp Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 24.12.05, 01:47
          ja mysle ze zniej to dopiero wyrosnie tipsiara,ale poki co to widzialam gorsze
          blogi roznych "goracych" dziewczyn.
      • abracadabra1 Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 24.12.05, 01:46
        A co to jest tipsiara ?
        Wiem co to tipsy ( nie mialam a to zle czy dobrze?)
        Jak ktos sie pofatyguje i okresli dokladnie to bardzo dziekuje z gory bo
        jestem chyba do tylu .
        • tina37 Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 25.12.05, 16:37
          abracadabra1 tipsiary często mają tipsy ale nie uszą ich mieć. są to
          najczęsciej tleione blondyny o watpliwej inteligencji, szczycace się
          pomarańczową opalenizna z solarki i chodzące w tanich ciuszkach w kolorze
          oczojebnego różu obwieszone tandetna bizuterią, ociekające złotem i makeup'em
          na 5cm dziewuchy stawiajace sobie za punkt honoru wyglądać jak lalka barbie ew
          Mandaryna, Doda, britney s.Jednym słowem bolesny wrzód na tyłku mody w Polsce ;
          [.
          • abracadabra1 Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 26.12.05, 01:55
            Zalapalam juz o co chodzi . Dzieki
      • tina37 Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 28.12.05, 19:40
        najświetsza panienko dobija mnie ta gó..ara! Wkleja co chwile zdjecia z diora
        i channel a pewnie napewno nie ma ani jednej rzeczy z tych sklepów!!! Co
        najwyzej z bazarku. Rzygac się chce jak czytam jej "słit" notki :P
        • tina37 WKLEIŁA ZDJECIE!!!!!!! 30.12.05, 10:23
          Wygląda okropnie! Ma morde jak świnia i paskudna figurę... taki grubas
          modelka??? Zobaczcie same... KOSZMAR jak mozna wkleic TAKIE zdjęcie?
          • tina37 Re: WKLEIŁA ZDJECIE!!!!!!! 30.12.05, 13:51
            tina37 napisała:

> Wygląda okropnie! Ma morde jak świnia i paskudna figurę... taki grubas
            > modelka??? Zobaczcie same... KOSZMAR jak mozna wkleic TAKIE zdjęcie?

Napewno się ze mna zgadzacie wiec czemu nie odpowiecie?
            • magdaksp Re: WKLEIŁA ZDJECIE!!!!!!! 30.12.05, 13:54
              zajrzalam napewno nie wyglada na 15 lat.i nie jest piekna ale bez przesady ze
              znowu taka obrzydliwa ale wyrosnie z niaj niezla lambadziara
            • sumire Re: WKLEIŁA ZDJECIE!!!!!!! 30.12.05, 14:24
              Na_pewno to raczej nie. Akurat nabijanie się z ludzi nie jest moim ulubionym
              zajęciem, co może się dziwne wydaje...
            • reniuszka Re: WKLEIŁA ZDJECIE!!!!!!! 31.12.05, 23:55
              A Ty dalej swoje... żadego zastanowienia nad swoimi reakcjami. Czy nie widzisz, że nie ma tu Twojego "chórku " ? Nikt jakoś Ci nie przyznaje racji. Zajmij się sobą i idź może do psychologa. Albo wklej swoje foto i pokaż jak wygląda super laska. Pozdrawiam.

Renata
          • sergevna Re: WKLEIŁA ZDJECIE!!!!!!! 30.12.05, 14:00
            Twarz ma całkiem przyjemną, za to te nóżyska - rzeczywiście straszne
            ("chłopakom w moim otoczeniu podobają się takie":))). No i wygląda na 25 lat a
            nie 15.
            • tina37 Re: WKLEIŁA ZDJECIE!!!!!!! 30.12.05, 14:22
              sergevna napisała:

> Twarz ma całkiem przyjemną, za to te nóżyska - rzeczywiście straszne
              > ("chłopakom w moim otoczeniu podobają się takie":))). No i wygląda na 25 lat
              a
              > nie 15.
              osobiście w zyciu nie widziałam brzydszych ani grubszych nóg... :))))
        • felinecaline Re: Hahahahahahaha 100% tipsiary 30.12.05, 10:42
          To po co sie umartwiasz i czytasz? Zaloz po prostu swoj, ogromnie poprawny,
          koneserski, estetyczny blog, w ktorym bedziesz pisala TYLKO o tych markach,
          ktore naprawde nosisz i to oczywiscie nie przekrecajac ich nazw (Channel?!).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka