pareo1 26.12.05, 20:21 Dziewczyny,co robić, aby włosy z mojego malinowego swetra nie znajdowały się na moich czarnych spodniach,na rzęsach,na garniturze męża? Jestem gotowa wyrzucić to cholerstwo,bo nie mam już siły. Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doda1983 Re: Kłaczący sweter 26.12.05, 21:58 A czy ktoś z Was zna sposób na "mechacący" się sweter? Dostałam na mikołaja ładny, czarny sweterek na zamek. Jest z jakiejś grubszej włóczki i zauwazyłam, że już pojawiają się na nim taki kuleczki, szczególnie na rękawach, koło kieszeni itp. Golarka do ubrań sobie z tym nie radzi :( Jak to usunąć? Odpowiedz Link Zgłoś
piegucha Re: Kłaczący sweter 26.12.05, 22:00 nie znam innej metody jak zwykłe nożyczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamyszkasia Re: Kłaczący sweter 27.12.05, 10:52 a ja gdzies wyczytalam (chyba nawet na ktoryms forum) i sciagnelam golenie sweterka - wzielam niezbyt nowa maszynke męża, ogolilam sweterek i wymienilam mu ostrze na nowe zeby sie nie wsciekl :))) Sweterek moze nie jak nowy bo lata juz swoje ma, ale duzo swiezszy. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Kłaczący sweter 27.12.05, 11:47 ja swojej angory juz nie wloze:(zasierscil mi nawet korzuch od srodka,a tem wszystko w co sie ubieralam-dramat Odpowiedz Link Zgłoś