goldioo 23.02.06, 08:16 Jak wam się podoba: "Wild diva":): www.geocities.com/annevu/images/balmoral.jpg z zamszu w tym kolorze: www.blinds.uk.net/rollermm/images/green-turquise-twilight-3-roller-s.jpg i do czego to pasi?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andre37 Re: Buty a'la LV/Wild diva 23.02.06, 09:20 ja mam podobne tylko w kolorze turkusowym i wydaje mi się, że mają ciut inny obcas. Nosze do takich "wiktoriańskich" sukienek i do kompletu złożonego z zielonego małego zakieciku i takiej traezowej spódnicy + jedwabnej turkusowej bluzki z wiązana na kokardę szrfą pod szyją. Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: Buty a'la LV/Wild diva 23.02.06, 10:19 Czy tylko do stylistyki "wiktoriańskiej"?:) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Buty a'la LV/Wild diva 23.02.06, 10:21 do stylistyki a la lata40 i 50 czyli klasyczna kobiecosc tez by chyba pasowalo? --------- "Con mis dedos hago el fuego y con mi corazon te canto" www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=668026 Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: Buty a'la LV/Wild diva 23.02.06, 10:22 No tak,a do jakich spodni?Czy w ogóle do spodni?:) Odpowiedz Link Zgłoś
andre37 Re: Buty a'la LV/Wild diva 23.02.06, 10:33 black_magic_women jak najbardziej tak a spodnie... myślę że reweladyjnie będą pasować do wełnianych takich odrobinę za kolano z zapinanym mankietem, a do tegp jakieś fajne rajstopy. i do innycg rzeczy stylizowanych na takie pin-upy tak sobie pomyślałam że dość ciekawie mogłyby wygladać gdyby załozyć do nich taką bluzeczkę extrakoszulki.home.pl/cgibin/shop?show=pinup&sort=id&sid=49e25275 Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: Buty a'la LV/Wild diva 23.02.06, 10:35 JAKA ŚWIETNA STRONKA!!!DZIĘKUJĘ!!!Czasem mam ochote na taką stylistykę:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Buty a'la LV/Wild diva 23.02.06, 10:28 mi sie bardzo podbaja i do wielu rzeczy moglabym je zalozyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: Buty a'la LV/Wild diva 23.02.06, 11:04 www.allegro.pl/item87171266_rinascimento_romantyczna_w_stylu_retro_koronki.html a taka bluzka i ....wąskie dzinsy? Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: piekne! 23.02.06, 11:20 1)Louis Vuitton 2)Allegro (z 10cm obcasy, chyba u globalimporter, nie pamietam dokładnie:) 3)tanie sklepy - Humanic, chyba Deichmann mial trochę podobne... w Poznaniu polecam C.H.Panorama:) Poszukiwałam od jakiegoś czasu,to wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś