krakoma 04.05.06, 20:20 i7.ebayimg.com/05/i/06/bf/fb/99_1_b.JPG Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liselle Re: podobaja sie? 04.05.06, 20:35 Mi nie, no ale to przecież Ty będziesz w nich chodzić, więc najważniejsze żeby Tobie się podobaly:-D Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: podobaja sie? 05.05.06, 16:21 nie, nie bede w nich chodzic. sama nie bylam przekonana, dlatego spytalam was. ale dzis, dnia drugiego patrze na nie innymi oczyma i.... mnie tez sie nie podobaja dzieki za wszystkie glosy! Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: podobaja sie? 04.05.06, 20:36 takie lekarsko-pielegniarskie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: podobaja sie? 04.05.06, 20:37 O wlaśnie:) też mi się tak skojarzyly :) Odpowiedz Link Zgłoś
adalon Re: podobaja sie? 04.05.06, 21:15 te jakos nie specjalnie, ale kupiłam sobie coś w tym stylu w ryłko (nie ma na stronie producenta, szkoda) płaskie, z brązowymi paskami + drobne złote akcenty gdyby te ze zdjęcia były w kolorze khaki, to pewnie podobałyby mi się (gdzies takie spotkałam) ale jak ci się podobają... Odpowiedz Link Zgłoś
ana-green Re: podobaja sie? 04.05.06, 21:35 Nawet, nawet i jakieś takie znajome. Ciekawe u kogo ja je widziałam?:) Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia Re: podobaja sie? 05.05.06, 08:41 bardzo fajne, ale raczej nie w tym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: podobaja sie? 05.05.06, 12:47 nie są najgorsze, ale bym ich nie kupiła Odpowiedz Link Zgłoś
sentisenti Re: podobaja sie? 05.05.06, 12:56 ajajja, mierzyłam je ,ale wkolorze miodowym , który mi nie za bardzo odpowiadał, biały jak dla mnie tez troche ryzykowny, ale sam fason rewelacja. Na nodze leżał mi idealnie. trzymają się stopy i wbrew pozorom to dośc miękki but.Widziałabym je w kolorze pomarańczu lub czerwieni. NO ale wymyśliłam ze pomaluje je bejca na ciemny brąz. Niestety okazało się ze nit mocujący pasek jest wbity pod złym kątem i wychodził przez podeszwe drażniąc stopę :((( no i nie mam Widziałabym je w kolorze pomarańczu lub czerwieni. Odpowiedz Link Zgłoś
komiksor Re: podobaja sie? 05.05.06, 16:29 mnie się zupełnie nie podobają(nie w moim stylu)...ale cię rozumiem bo sama też kilka razy coś sobie kupiłam a następnego dnia zastanawiałam się czy było warto?? teraz mam zupełnie inne nastawienie do zakupów i kiedy się na nie wybieram to mam bardzo konkretny cel i każdą nową rzecz staram się łączyć z tym co już mam. Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: podobaja sie? 05.05.06, 16:36 wiesz, za to cie podziwiam. ja kupuje rzeczy zupelnie oderwanie od siebie. biore po prostu to, co mi sie podoba, a potem nie mam z czym tego nosic i nosze z tym co mam, wiec roznie to wyglada :/ musze sie chyba nastawic na jakis kolor i kupowac wszystko w jednym kolorze, czy jak? wtedy bedzie pasowalo, nie? mysle, ze mam zbyt pstrokato w szafie. Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: podobaja sie? 05.05.06, 16:38 dla przykladu dzis: dzinsy ciemny granat koszulka zgaszona turkus z razacymi napisami w kolorze pomaranczowym srebrne baletki torba w kolorze zgnilej zieleni sie kupy nie trzyma, nie? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
komiksor Re: podobaja sie? 05.05.06, 16:56 nie przejmuj się!Ja pracowałam w sklepie odzieżowym w jednej z krakowskich galerii i tam się trochę wyrobiłam bo wcześniej też miałam problemy z dobieraniem sobie garderoby.Moim zdaniem wcale nie musisz sobie kupowac wszystkiego w jednym kolorze-ja łącze różne kolory;na zakupach zawsze wszystko przymierzam i staram się pamiętać o tym co mam w szafie tak żebym miała to potem z czym połączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: podobaja sie? 05.05.06, 16:29 nie sa najgorsze, ale zazwyczaj nie sa najwygodniejsze sandaly z drewniana podeszwa. ja ma dwie pary i chodzi sie w nich jak w trumniakach z oswiecimia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sentisenti Re: podobaja sie? 05.05.06, 19:52 daggy mam podobną opinię o drewniakach, ale te mnie naprawdę zaskoczyły. Mają gumę od spodu na podeszwie więc nie stukaja, a pod stopą nawet całkiem miękka wyściółkę. Nawet mogłabym w nich tańczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
adalon Re: podobaja sie? 05.05.06, 20:34 mają gumę na podeszwie i nie stukają????????????? stukają i to strasznie!!!!!!!!!!!!!!!! coś o tym wiem Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: podobaja sie? 05.05.06, 20:38 nie podobają mi się:( moja 77letnia babcia ma identyczne (tylko nie taki obcasik):) Odpowiedz Link Zgłoś
z_innej_bajki Re: podobaja sie? 06.05.06, 08:29 Nie podobają mni się. Są takie babcine. Odpowiedz Link Zgłoś