lolikita 19.05.06, 20:11 Czy sa jeszcze mode białe długie spódnice z płutna obszyte u dołu koronką?? Mam taka z tamtego roku i nie wiem czy w tym sezonie tez moge ja nosić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniabos W spudnicy z płutna... 19.05.06, 20:25 jadem do Kótna (przepraszam, tak jakos mi sie skojarzylo). Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: W spudnicy z płutna... 19.05.06, 20:32 aniabos napisała: > jadem do Kótna > > (przepraszam, tak jakos mi sie skojarzylo). nie tylko Tobie ;) OMG..... spudnica z sórowego płutna jedzie pociongiem do Kótna... Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Spódnice z płutna... 19.05.06, 20:35 lolitka ty sie lepiej moda nie interesoj , wez sie za naluke :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Spódnice z płutna... 19.05.06, 20:44 wszelkie ograniczenia kochana tkwią wyłącznie w Twojej głowie więc odpowiedz sobie sama na to pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
lolikita Re: Spódnice z płutna... 19.05.06, 21:03 Jesli chcecie wiedziec to nie moja wina,ze tak pisze mam dysleksje i nie umiem pisac poprawnie.Chyba potraficie mnie zrozumieć??!! Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Spódnice z płutna... 19.05.06, 21:10 Siedząc przed komputerem masz dostęp do różnych edytorów tekstu, więc dysleksja Cię w tym przypadku nie usprawiedliwia. Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Spódnice z płutna... 19.05.06, 21:11 To wytlumacz mi bo na pewno wiesz cos na temat tej choroby : Dlaczego ostatnio tyle osob ma dyslekcje i czy panuje na nia moda czy to dzialanie roznych czynnikow atmosferycznych i promieniowania z kosmosu ? Kiedys nie bylo nawet takiego slowa bo wszyscy uczyli sie pisac poprawnie oprocz tego czytali literature , ktora utrwala w pamieci prawidlowa pisownie . Czy teraz czyta sie tylko SMS-y i fora z bledami i stad bierze sie dyslekcja ? Na temat spodnicy - jesli byla dobra w zeszlym roku to w tym tez :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Spódnice z płutna... 20.05.06, 01:35 Kadoro dzieki , masz racje juz wiem , sprawdzilam i bede pisac poprawnie jednak troche logiki w dyslekcji bylo bo pochodzi od dislection lection - lekcja i tak mi pasowalo jednak wikipedia podaje poprawne slowo dysleksja Coz czlowiek sie uczy cale zycie , autorka nie odpowiedziala na moje pytanie ale zauwazylam , ze teraz kazdy kto zrobi byka tlumaczy sie d y s l e k s j a jakas moda nastala a kazdy wybaczy i zrozumie :-) Reszte napisala poprawnie wiec sadze , ze to byl zwykly blad , kazdy ma prawo popelnic blad i nie musi to byc wcale dysleksja tylko nieuwaga . Szczegolnie w tytule rzuca sie w oczy wiec lepiej po prostu przeprosic za gapowatosc niz wymyslac choroby :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Spódnice z płutna... 19.05.06, 20:49 wszystkie jesteście złośliwe maupy i w dodatku zazdrosne Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Spódnice z płutna... 19.05.06, 21:06 poważnie:rozumiem i współczuję.zwłaszcza, jeśli nie jesteś w tej połowie dyslektyków,którzy po prostu nie czytają i stąd nie wiedzą jak co się pisze [uczyłam kiedyś takiego chłopaczka angielskiego,zdiagnozowany dyslektyk,w ogóle błędów nie robił,kiedy się skupił i powtórzył wyraz 2-3 razy] ale i tak utrzymuję,że to co nosisz,powinno zależeć od Ciebie,a nie od przyzwolenia forumowiczek:P Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Spódnice z płutna... 19.05.06, 21:12 no ba!! stare, wysuszone jędze :-) zazdrosne babony :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Spódnice z płutna... 19.05.06, 21:16 nic nie rozumiesz, nie wiesz jakie moga byc naprawde, najwazniejsze zeby sie zaczynaly na dys... Odpowiedz Link Zgłoś
kasialasia Re: Spódnice z płutna... 19.05.06, 21:14 Zamiast skupić się na temacie wątku to jak zwykle wszyscy sprawdzają błędy ortograficzne i robią się ciekawe wywody na temat ortografii, a wydaje mi się że i takie forum jest... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Spódnice z płutna... 20.05.06, 01:41 jesli jest niemodna to absolutnie nie mozesz jej zalozyc bo jeszcze zaczna ludzie na ulicy kamieniami wciebie rzucać. Odpowiedz Link Zgłoś