siostra_bandyty 26.05.06, 15:04 w krak jakie miał wrażenia i godz.pracy ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marceline2 Re: kto pracował w h&m ? 26.05.06, 15:05 siostra_bandyty napisała: > w krak jakie miał wrażenia i godz.pracy ?? poszukaj na forum praca, tam był ten watek. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: kto pracował w h&m ? 26.05.06, 15:33 slyszalam ze sprzedawcy maja 30% znizki :) Odpowiedz Link Zgłoś
ell9 Re: kto pracował w h&m ? 26.05.06, 15:36 e tam, co im po tych zniżkach. W h&m są głównie tandetne rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: kto pracował w h&m ? 26.05.06, 21:42 Ell9 ma rację niestety;-((Dla dzieci jeszcze można kupować ale dla siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: kto pracował w h&m ? 26.05.06, 21:49 nie lubię takich powierzchownych opinii. Przyjęło się, że Orsay, H&M itp są kiepskie, ale tak naprawdę połowa piszących (powtarzających?) takie opinie w ogóle tam nie zagląda. A w H&M naprawdę nie ma samych szmat i można znaleźć ciekawe, dobre jakościowo ubrania, pod większość gustów. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: kto pracował w h&m ? 26.05.06, 21:53 n_nicky napisała: > nie lubię takich powierzchownych opinii. Przyjęło się, że Orsay, H&M itp są > kiepskie, ale tak naprawdę połowa piszących (powtarzających?) takie opinie w > ogóle tam nie zagląda. A w H&M naprawdę nie ma samych szmat i można znaleźć > ciekawe, dobre jakościowo ubrania, pod większość gustów. no wlasnie ja naprzyklad kupilam dzis piekna przecxeniona sukienke:)inapewno tandetna nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: kto pracował w h&m ? 26.05.06, 22:03 Niestety jak to już bywa H&M tutaj a w innych krajach...Jakość niestety nienajlepsza w porównaniu z tymi które dawniej przywosiłam ze Szwecji,z Niemiec itp..Kłopoty z rozmiarówką-ja mam 34-36;-((Orsay nie próbowałam.Z "sieciówek" uwazam że najlepszy jest Jackpot,Sisley i Benetton;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: kto pracował w h&m ? 26.05.06, 22:07 Benetton i Sisley to generalnie nieco inna polka niz h&m. i co do jakosci, i co do ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: kto pracował w h&m ? 26.05.06, 22:09 Wiem,ale uważam że lepiej kupić mniej a porządne niż na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
asia2706 Re: kto pracował w h&m ? 27.05.06, 21:05 A mnie smieszy takie podejście -ciuch jest ciuchem, zwykły kawałek szmaty. Wydawać 200, 300 złoty na sweterek czy bluzeczke z Jackopta albo Benettona to gruuuuuba przesada. I dawac sobie wmówić że ich jakość jest tak rewelacyjna że sa warte tej ceny. Bo nie są ... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: kto pracował w h&m ? 27.05.06, 21:15 Kwestia wyboru;-)Jedni wola "szmaty" z H&M a inni z Jackpot'a,MaxMary,Deni Cler;-)Jeśli tylko mają na to fundusze i ochotę-to czemu nie? Ja twierdzę że "szmata" z H&M w porównaniu ze "szmatą" z Jackpot'a to prawdziwa szmata;-)) Poza tym w Jackpocie raczej nie ma sweterków za 200-chyba że po przecenie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulkak Re: kto pracował w h&m ? 26.05.06, 21:58 nie bede komentowała tego, jakie tam sa ubrania ( a są naprawde baardzo różne!) skomentuje zniżki - osoby pracujace w sklepach maja na ogol znizki 40% (Warszawa) - ale to tez nie tak w "nieskonczoność" :) bo sa limity. praca w sklepie nie jest łatwa, ale z drugiej strony nie obciaża też straszliwie, do zniesienia (mowie przynajmniej o sobie) - wszystko tez zalezy oczywiście od stanowiska. ciezkie dni i zmęczenie czesto rekompensuja fantastyczne klientki , z ktorymi mozna pogadać, pośmiac się , a nawet zaprzyjaźnić (!!!) - jednak w sklepie tak dużym jak h&m osobisty kontakt z klientem jest chyba niemozliwy - przynajmniej tak mi się wydaje! tam ciagle jest haos, ruch, bałagan i rwetes. Odpowiedz Link Zgłoś
matmam Re: kto pracował w h&m ? 27.05.06, 13:39 Myślałam,że mi się tylko wydaje że ciuchy zakupione w H&M w Szwecji czy Norwegii sA inne gatunkowo ale widze,że nie tylko ja mam takie spostrzeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulkak Re: do madziulkak :) 28.05.06, 15:09 nie pracuje i nie pracowałam w h&m, tylko w innym sklepie odzieżowym w GM. :) już od około roku mam inną pracę. ale wspominam bardzo pozytywnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: kto pracował w h&m ? 27.05.06, 21:43 Ja tam pracowalam ale tylko 7 lat , lizalam papierki z cena do przylepiania na metkach , przy przecenach mialam duzo roboty :-) Potem kupili sobie maszyne do nalepiania cen , taki pistolet i stracilam dobra prace och jakie to nieludzkie ale pocieszylam sie szybko i teraz mam stala posade na poczcie gdzie jest duzo znaczkow do lizania :-) Mowia na mnie Hyacinth - Lizard bo ubieram sie na zielono a wszystkie ciuchy mam jeszcze z H&M :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: kto pracował w h&m ? 28.05.06, 15:20 Myślałam, że w tym kontekście 'lizard' to od lizania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anetka701 Re: kto pracował w h&m ? 29.05.06, 15:08 W Krakowie sprzedawcy mają 25 % zniżki na ubrania. Godziny pracy - jeśli chcesz pracować na 1/4 etatu to około 5 godzin 3 do 4 razy w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś