lamia68 30.05.06, 13:20 Czy możecie polecić firmę ( lub konkretne modele) takich biustonoszy, gdzie efekt zbierania i podnoszenia biustu jest naprawdę dobry. Dzieki z góry za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkir Re: biustonosz push up 30.05.06, 14:58 Delicates. Kiedy kupilam pierwszy, wyrzucilam wszystkie swoje staniki i kupilam ten sam model we wszystkich kolorach jakie byly :))). tiny.pl/g6w1 Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: biustonosz push up 30.05.06, 18:32 Gdzie można kupić te staniczki? Wyłącznie na stronie www? Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka Re: biustonosz push up 30.05.06, 15:24 ja proponuje H&M, ich push-upy sa super, a mam 75A, i naprawde potrzebuje push- up :) Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia Re: biustonosz push up 31.05.06, 08:50 bardzo fajne są staniki z H&M ale moim zdaniem żadne nie mają dobrego efektu push up! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze123 Re: biustonosz push up 31.05.06, 11:58 Bardzo niefajne są staniki z H&M, bo ich rozmiary kończą się na C :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sad_cat Re: biustonosz push up 31.05.06, 01:57 Triumph bardotka z wkładkami. Choć mnie ostatnio zachwycił ciemnobrązowy stanik polskiej firmy Ava - nie push up wprawdzie, ale usztywniany i niesamowity do bluzek z dekotltem w szpic (kupiłam w Galerii Centrum w Lublinie za jakieś 60 zł) :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
zwenus Re: biustonosz push up 31.05.06, 12:01 Ponoc super sa z Victorii Secret, ja wlasnie zamowilam 2 modele z serii Very sexy, w koncu to chyba ta firma jako pierwsza wprowadzila push up...... Odpowiedz Link Zgłoś
silverlode Re: biustonosz push up 31.05.06, 12:06 pierwsza to zdaje sie byla Wonderbra, no ale nie dam sie za to zabic. ale z tego jest wlasnie znana, ze produkuje te slynne push-upy. i musze przyznac ze ten biustonosz pokazany w pierwszym linku przypomina mi fasony i style Wonderbra polecam silverlode Odpowiedz Link Zgłoś
zwenus Re: biustonosz push up 31.05.06, 12:25 Alez oczywiscie, zwracam honor, jasne ze pierwsi byli od Wonderbra! Ja w kazdym razie mialam mozliwosc zamowienia V.Secret, poza tym 25 dolarow, to jeszcze cena w miare, sprawdze jak maja sie te ich modele do pozytywnych opinii. Te modele naprawde pondoszace to Seamless push-up bra i Convertible push-up bra. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: biustonosz push up 31.05.06, 13:11 swietny efekt pushup daja staniki z h&m Odpowiedz Link Zgłoś