Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

srebrna bluzka

30.06.06, 21:33
    Obleciałam dzisiaj arkadię i nic. Szukam srebrnej bluzki do czarnej taftowej
    układanej spódnicy w srebrne i złote prążki. Ja znalazłam tylko idealnie
    pasującą szarą z ozdobnym rombem z czarnego tiulu i złotymi cekinami na tym w
    simple, ale mam wątpliwosci, czy będzie pasować na wesele. Jest z wiskozy, ma
    rękawki motylki i dekolt w serek.
    Widziałyście może gdzieś srebrną bluzkę?
    Obserwuj wątek
      • jo-asiunka Re: srebrna bluzka 01.07.06, 14:18
        up
        • khaki3 Re: srebrna bluzka 01.07.06, 14:23
          Jakis tydzien temu w Pimkie widzialam srebrna,taka swiecaca,polyskujaca, raczej
          wlasnie "weselna" jesli szukasz czegos takiego to moze warto odwiedzic jakisz
          "szmatex"?? Moze znajdziesz cos ladnego? W tamtym miesiacu szukalam dla siebie
          szala do sukienki i znalazlam wlasnie w "szmatexach" bo nigdzie nie bylo takiego
          jak chcialam. A jesli juz koniecznie chcesz ze sklepu tzw"nowke nie smigana" to
          polecam Pimkie, albo cos z Fly'u choc nie wiem czy taka firma jest w Twoim miescie.
          • jo-asiunka Re: srebrna bluzka 01.07.06, 15:18
            Dzięki za sugestie, przejdę się do Pimkie, ale.. czy pimkie jest w Wawie? Nie
            kojarzę.
            • bobrong Re: srebrna bluzka 02.07.06, 00:59
              Pimkie otworzyli ostatnio w Galerii Mokotów
      • hanureku Re: srebrna bluzka 01.07.06, 17:25
        a Tally Weijl?
        pamietam, ze bedac w zeszlym roku w Tally wlasnie osleplam od tych wszystkich blyskotek. polowa rzeczy w tym sklepie byla w takiej tonacji.
        nie wiem jak z aktualna kolekcja, bo po prostu nie bylam w Tally w tym roku :)
        pozdrawiam!
      • maraiss Re: srebrna bluzka 02.07.06, 11:58
        poszukałabym innej bluzki... ta moim zdaniem jest zbyt "ozdobna"
        tiul i cekiny ,i tafta...to za duzo:( takie jest moje zdanie...
        nie wiem ile chcesz przeznaczyć pieniędzy , poniewaz ja odradzam
        sklep Pimke...
        a zaglądałas do Simple?
        • jo-asiunka Re: srebrna bluzka 04.07.06, 22:01
          Ta bluzka jest własnie z simple, cekiny są w takim ciemnozłotym matowym kolorze
          na rombie z tiulu, poza tym jest bardzo prosta i skromna. No i jest szara w
          zasadzie, a nie srebrna. Kurczę, nie umiem wklejać zdjęć, bo machnęłam sobie
          fotkę w przymierzalni.
          • beatrycze123 Re: srebrna bluzka 04.07.06, 22:13
            Zeby wkleis zdjęcie musisz je zgrac na kompa, czasem zmniejszyc, i skorzystac z
            bardzo prostej witryny www.imageschack.us
            • beatrycze123 Re: srebrna bluzka 04.07.06, 22:14
              www.imageshack.us/
          • jo-asiunka Re: srebrna bluzka 07.07.06, 21:45
            kupilam jednak tę bluzkę, pasuje moim zdaniem, ale zakochałam się w srebrnej
            jedwabnej sukni z simple. Marzę o jedwabnej sukni, ale nic z tego:( ponad 500
            stów po przecenie, a czekam na własne mieszkanie...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka