caoba 03.07.06, 23:25 Czy sa juz? I jesli sa, to ile % mniej jest na poczatek? Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
latolato1 Re: Przeceny w Intimissimi 05.07.06, 22:14 są, ja kupiłam stanik za 49 a był za 80z hakiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: Przeceny w Intimissimi 05.07.06, 22:17 przeceny w intimissimi są smieszne zwazywszy na to ze tą samą bielizne mozna kupic za niby obnizonej ceny na Allegro ,a zdarza sie i tak ze biustonosze który w sklepie kosztuje 119 mozna miec za 39 on line , własnie zrobiłam taki zakup.dodam ze na Allegro bielizna jest nowa z metkami oryginalnie zapakowana takze wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
searena Re: Przeceny w Intimissimi 05.07.06, 23:19 Elejna, a podaj jakiegoś wiarygodnego sprzedawcę? Bo ja co kawałek słyszę i czytam o nowych allegrowych oszustach i się trochę boję, 40 zł to też pieniądz. Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: Przeceny w Intimissimi 05.07.06, 23:35 tych sprzedawcow jest cała masa poczytaj komentarze i sprawdz oferty wielu wystawia duze ilosci bielizny rozne fasony rozmiary imo tu nie ma oszustów ja kupowalam u kilku bylam bardzo zadowolona najlepsi to Amaya1979 , shipo,missimi Odpowiedz Link Zgłoś
caoba Re: Przeceny w Intimissimi 05.07.06, 23:49 ale na allegro sa fasony i wzory z poprzednich sezonow, a z kolekcji basic jest tylko mala czesc. Owszem, kupilam na allegro jeden klasyczny, czarny push-up, ale jak sie okazalo, dosc kiepski model, z zle wyprofilowanymi miseczkami i kiepsko lezacy na biuscie. A poza tym niespecjalnie mi sie cokolwiek podoba na allegro z Intimissimi, jakies nieatrakcyjne i przebrane te sztuki bielizny sa. Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: Przeceny w Intimissimi 05.07.06, 23:57 a ja mam wrazenie własnie odwrotne ze to w sklepach intimissimi juz na wyprzedazach te fasony są przebrane i w dodatku duzo drozsze niz na Allegro a jesli chodi o te serie basic a wiec gładkie proste modele to na Alegro jeszcze jakis czas temu było zatrzesienie ja osobiscie kupiłam ten model push up z kompletem ramiączek w tym silikonowe za 39zł a w Krakowie widzie ten sam za 119 takze naprawde warto sledzic aukcje. Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: Przeceny w Intimissimi 05.07.06, 23:58 a tak swoją drogą akurat staniki intimissimi mają to do siebie ze zle lezą w biuscie i rozmiarówka jest dziwna wszyscy to mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: Przeceny w Intimissimi 06.07.06, 00:04 aha i jeszcze co do tego ze niby wiekszosc modeli na Allegro z poprzednich sezonow to wybacz ale ja nie widze róznicy , wzornictwo jest ładne niezaleznie od sezonu bo intimissimi ma klimat wiec co mnie obchodzi ze kupuje stanik akurat nie z najnowszej kolekcji, to jakis snobizm zle pojety ze najnowsze kolekcje to niby cos lepszego chyba wazne co nam sie podoba prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
caoba Re: Przeceny w Intimissimi 06.07.06, 00:19 zgadzam sie, ze oferty basic na allegro warto sledzic, ale elementy tzw. "kolekcji" trafiajacych na allegro (pochodza zapewne z outletow) nie podobaja mi sie. I nie uwazam za snobizm niechec do kupowania kiepskich wzorow z poprzednich kolekcji, wole na przecenie w sklepie kupic cos, co mi sie podoba, co tez wczoraj zrobilam, dostalam moj rozmiar i mam swietny komplet. Wlasnie, co do rozmiarow, to ja sobie je bardzo chwale, 3 jest dla mnie idealna. A jak komus nie pasuje rozmiarowka, to wybiera inna firme... Pokaz mi prosze, ktore konkretnie wzory Intimissimi na allegro Ci sie podobaja? Bo mi zadne. Odpowiedz Link Zgłoś
caoba Re: Przeceny w Intimissimi 06.07.06, 00:24 z obecnej,odchodzacej juz kolekcji podobaly mi sie nastepujace wzory i fasony: www.intimissimi.com/inglese/collezioni/ch1/ch1-8.jpg www.intimissimi.com/inglese/collezioni/ch1/ch1-4.jpg www.intimissimi.com/inglese/collezioni/ch1/ch1-14.jpg www.intimissimi.com/inglese/collezioni/ch1/ch1-19.jpg a na allegro podobnych nie widze. Sledze kolekcje tej firmy od lat i uwazam, ze na allegro trafiaja najmniej atrakcyjne wzory i fasony. Ale to oczywiscie moje subiektywne odczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_sowa jaka rozmiarówka?? 06.07.06, 00:38 jak to jest z tą ich rozmiarówką?? Czy na 70C znajdę coś odpowiedniego?? Czy miseczka rośnie wraz z obwodem "pod" ?? Byłabym wdzięczna za informację :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: jaka rozmiarówka?? 06.07.06, 02:04 2. odpowiada 75B, wiec moze bedzie pasowala. Tak, obwod rosnie wraz z miseczka:/ Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Przeceny w Intimissimi 06.07.06, 09:27 przeceny w intimssimi sa chyba zawsze tylko 30%? z moich doswiadczen wynika, ze najlepiej udac sie na zakupy na samym poczatku przecen, bo pozniej jest klopot z rozmiarami. zwaszcza popularna 2 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_sowa Re: Przeceny w Intimissimi 06.07.06, 09:35 no to klops :/ 2 - 75B nie będzie pasowała... nigdy nie pasował taki rozmiar :/ Kurcze!! Przecież nie wszyscy maa 75B!!!! Wrrr:/ Odpowiedz Link Zgłoś