Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    13.07.06, 11:55
    img89.imageshack.us/img89/4450/figaccione1qj.jpg
    widzialm tego goscia... przypadkiem.... w knajpie meksykanskiej.....
    i na zywo nie robi takiego wrazenia jak na tym zdjeciu :(

Obserwuj wątek
      • monikas28 Re: model 13.07.06, 11:59
        w Meksyku czy w knajpie meksykańskiej? trochę podobny do Sawyera
        • daggy4 Re: model 13.07.06, 12:00
          w knajpie
        • daggy4 Re: model 13.07.06, 12:01
          do sawyera z lost?
          sawyer z lost chyba jest wyzszy i przystojniejszy. ten bez tego lekkiego
          zarostu wygladal jak lala.
          • monikas28 Re: model 13.07.06, 12:13
            sawyer jest uroczy to fakt a model jak model...i wszystko wiadomo
            • daggy4 :( 13.07.06, 12:17
              niestety byl malo meski.
              • monikas28 Re: :( 13.07.06, 12:19
                oczywiście masz na myśli modela?...
                może gey;)
                • daggy4 Re: :( 13.07.06, 12:21
                  tak, modela. byl w dodatku w towrzystwie kolegow z wybiegu - wszyscy tacy ladni
                  jak nie wiem co ;)
                  • lilly-x Re: :( 13.07.06, 12:46
                    daggy4 napisała:

> tak, modela. byl w dodatku w towrzystwie kolegow z wybiegu - wszyscy tacy
                    ladni
                    >
                    > jak nie wiem co ;)

pewnie musial to byc cudowny widok ;))
      • pepegi Re: model 13.07.06, 12:29
        Na mnie i na zdjęciu nie robi wrażenia :)
        • monikas28 Re: model 13.07.06, 12:38
          na mnie mówiąc szczerze też nie...a w ogóle polscy modele to czyste kuriozum
      • lestka Re: model 13.07.06, 12:51
        moj
        anty typ mezczyzny
        ble
      • magdaksp Re: model 13.07.06, 13:00
        mnie sie wogole nie podoba
        • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 13:04
          mnie też;)
          • daggy4 Re: model 13.07.06, 13:10
            oooo, czesc Grzesiu.
            wlasnie wczoraj wycieli watek w ktorym ci napisalam, ze cie b.lubie i teraz
            martwie sie, ze tego nie przeczytales.

tzn. dokladnie to napisalam, ze lubie cie najbardziej na swiecie :))
            • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 13:16
              Byłem cały dzień w Szczecinie dopiero na SZkło w tvn się załapałem;)
              Teeż cię lubię i pozdrawiam - zauważyłem,że mnie do cna i w pień powycinali-
              co tu się działo? nic nie rozumiem- chyba jakaś burza dziejowa być zali musiała
              na forum- nie zaglądałem od 21 przedwczoraj...
            • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 13:17
              właśnie tam jestem!!!
              • daggy4 Re: model 13.07.06, 13:20
                no, ktos nawyrabial i powycinali nawet takie moje milusinskie kawalki

i like you very much :))
                • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 13:25
                  ale kto??? i dlaczego???
                  wiesz, miałem okropne koszmary (to pewnie po tej klątwie przemkowej b ( ig
                  nose)) śniła mi się ona na tym zdjęciu najpierw, a później się na de mną
                  nachylała i krzyczała: przeklinam przeklinam!!!
                  a potem ją pławili w tej spódnicy w Wiśle . ale się na wodzie wciąż utrzymywała-
                  dobra spódnica- snadź..
                  Ale sen... aż się skoncentrować na pracy nie mogę - no to mała przerwa czytaj
                  break
                  • daggy4 Re: model 13.07.06, 13:27
                    bardziej mi sie podobasz jak prawisz komplementy! moze cos slodziutkiego do
                    lapary?
                    • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 13:31
                      OOOch Baronessę- po prostu uwielbiam!!!
                      • daggy4 Re: model 13.07.06, 13:33
                        ja tez!!!!!

• ada_zie Re: model 13.07.06, 13:30
                    podejrzewam, ze ta przerwa w pracy i wizyta na forum nie porawi Twojej
                    koncentracji :)))))
                    • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 13:32
                      raczej nie- popracuję za to w nocy- na szczęście mam wolny zawód. Pozdrawiam
                      • ada_zie Re: model 13.07.06, 13:34
                        nie wiem co gorsze - przy moim charakterku lenia - gdyby nie terminy i szef
                        zapewne wolny zawód traktowałabym zbyt dosłownie :))
                        • ada_zie Re: model 13.07.06, 13:39
                          i wracając do istoty tematu - mi się ten facet podoba...
                          zawsze uwielbiałam blondynów, ten ma w sobie coś takiego fajnie drapieżnego
                          • daggy4 Re: model 13.07.06, 13:40
                            jest po prostu fotogeniczny, bo na zywo byl jak pokorny baranek
                            • ada_zie Re: model 13.07.06, 13:43
                              może wybieg zmienia go w takiego męskiego wampa??
                              Dla mnie facet musi mieć to "coś" i dlatego często zachwycałam się zwykłymi
                              mężczyznami
                          • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 13:41
                            mnie też gonią terminy- i to mnie dyscyplinuje
                            ja nie jestem homo- więc rozumiesz sama...
                            • daggy4 Re: model 13.07.06, 13:43
                              grzesiek,
                              a ty wczoraj zrozumiales o co chodzilo laparze z tym cycem 95C?
                              • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 13:47
                                to było przedwczoraj
                                nie, niebardzo- chyba o to,że w opinii Baronessy taki biust jest atrakcyjny (
                                oczywiście jeśli chodzi o francuską numerację bo w europejskiej chyba byłaby
                                grubaską:)- sam nie wiem
                                ja lubię też małe biusty- zresztą nie ma co kobiety sprowadzać do wielkości
                                biustu- nie jestem raczej "macho"... Macho to nie ja...
                                • daggy4 Re: model 13.07.06, 13:51
                                  no wlasnie, ona sie strasznie placze jak ma napisac zdanie podrzednie zlozone..
                                  biedna bestia z naszej baronessy...
                                  • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 13:58
                                    ja myślę,że to jakiś znudzony gey- redaktor mody w jakimś piśmie- ale może się
                                    mylę...
                                    • daggy4 Re: model 13.07.06, 13:59
                                      mi tez o "smierdzi facetem" (bez obrazy, ciebie lubie!)
                                      • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 14:05
                                        ale mogę się mylić- i tak uwielbiam Baronessę - kimkolwiek jest
                            • ada_zie Re: model 13.07.06, 13:45
                              > ja nie jestem homo- więc rozumiesz sama...
                              nie, nie rozumiem - moze dzisiaj za duszno i jestem przytępiona
                              • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 13:47
                                nooo- ja wolę kobiety, nie jestem geyem
                                • ada_zie Re: model 13.07.06, 13:52
                                  ok - już załapałam :))))
                                  • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 13:54
                                    i o to chodzło;)
      • katinkova Re: model 13.07.06, 13:47
        bycia przystojnym odmowic mu nie mozna, ale nie robi na mnie wrazenia ;)
        wole facetow w typie bruce willisa albo vina diesla ;P
        • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 13:48
          albo clooneya- proszę powiedz,że tak jest
          pozdrawiam G
        • daggy4 Re: model 13.07.06, 13:49
          ewentualnie moglabys go ogolic.... ;)
          • katinkova Re: model 13.07.06, 17:53
            wszystkich swoich facetow gole ;D
      • cioccolato_bianco Re: model 13.07.06, 13:50
        na zdjeciu przestraszyc sie mozna ;) w realu lepej? ;>
        • daggy4 Re: model 13.07.06, 13:51
          w realu to z niego panna do wziecia ;)
        • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 13:52
          ale kogo się można przestraszyć? Clooneya? Mnie? Modela?
          • daggy4 Re: model 13.07.06, 13:53
            ciebie nie (gdzie te foty z plazy??) - modela
            • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 13:55
              nie ma fot- nie było czasu, plaży też nie- tylko duuuużo dźwigów przy kanale...
              i moje ulubione eklektyczne kamienice
          • cioccolato_bianco Re: model 13.07.06, 13:54
            modela.
            clooney to strata czasu. ma pospolita urode i jest stary, a poza tym sredni
            aktor z niego ;)
            twojego zdjecia nie widzialam.
            • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 13:57
              a to on chyba dostał teraz oscara z Syrianę? i co zły aktor?
              oj Ciocco, Ciocco;)....
              • cioccolato_bianco Re: model 13.07.06, 13:58
                wybacz, ale amerykanskie kino popularne... itd ;)
                • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 14:03
                  a to miała być w założeni produkcja offowa, Czekoladko, wiesz?
                  • cioccolato_bianco Re: model 13.07.06, 14:04
                    to tym bardziej cos nie wyszlo, skoro docenila ja amerykanska akademia
                    filmowa ;)
                    • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 14:06
                      nie, film nie jest taki zły
                      ale racja: najlepsze filmy Hollywood powstały w latach 70 i 80-tych, bez dwóch
                      zdań...
                      • cioccolato_bianco Re: model 13.07.06, 14:07
                        film to nie to samo co aktor. byla mowa o clooney'u
                        • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 14:11
                          yyyeah- mi mówią,że jestem podobny i naprawdę mi przykro,że nie w twoim typie...
                          • cioccolato_bianco Re: model 13.07.06, 14:12
                            nie martw sie. miliony kobiet na calym swiecie uwazaja, ze jest przystojny :)
                            • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 14:15
                              ale mi chodzi właśnie o Tę Jedną, która nie uważa, eeeech żizn...
                              • ada_zie Re: model 13.07.06, 14:19
                                cały w tym ambaras żeby dwoje chciało naraz :)))))
                                • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 14:19
                                  racja;)
                                  • daggy4 przepraszam, ze przerwe 13.07.06, 14:21
                                    ..ale u sasiadow "na luzie" wybieraja PREZYDENTA FORUM. a my?
                                    ja bym juz miala idealna kandydatke!!!!!!
                                  • ada_zie Re: model 13.07.06, 14:21
                                    szukaj takiej, ktora mdleja na samo wspomnienie clooneya
                                    • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 14:25
                                      ale o co dokładnie chodzi z tym prezydentem bo ja nie rozumiem (to jest jakieś
                                      forum Na luzie?) proszę mi pospieszyć z wyjaśnieniem
                                      Grisza
                                      • daggy4 prezydent 13.07.06, 14:28
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=45163686
                                        • cioccolato_bianco Re: prezydent 13.07.06, 14:29
                                          fajny pomysl ;)
                                          • zdesperowany.grzegorz Re: prezydent 13.07.06, 14:32
                                            a ja mam uraz do prezydentów...tak ostatnio jakoś
                                            • cioccolato_bianco Re: prezydent 13.07.06, 14:34
                                              prezydent rzecz nabyta.
                                              • zdesperowany.grzegorz Re: prezydent 13.07.06, 14:37
                                                i odchodząca
                                                • cioccolato_bianco Re: prezydent 13.07.06, 14:39
                                                  poza tym wladza jest sexy ;)
                                                  • zdesperowany.grzegorz Re: prezydent 13.07.06, 14:54
                                                    jak dla kogo?
                                                    Gosiewski?
                                                    • cioccolato_bianco Re: prezydent 13.07.06, 14:55
                                                      polscy politycy to osobna sprawa ;)
                                                    • zdesperowany.grzegorz Re: prezydent 13.07.06, 14:57
                                                      osobna- to właściwe słowo...
                                  • cioccolato_bianco Re: model 13.07.06, 14:25
                                    nie mozna miec wszystkiego..
                                    • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 14:26
                                      ale próbować zawsze trzeba;)...
                                      • cioccolato_bianco Re: model 13.07.06, 14:27
                                        uroda to nie wszystko ;)
                                        • zdesperowany.grzegorz Re: model 13.07.06, 14:31
                                          ale wnętrze też bogate-wystrój najlepszej marki plus drobne usterki- ale kto
                                          ich nie ma;)....
                                          • ada_zie Re: model 13.07.06, 14:33
                                            niezła autoreklama :))))
                                            • cioccolato_bianco Re: model 13.07.06, 14:33
                                              grunt to poczucie wlasnej wartosci :D
                                              • ada_zie Re: model 13.07.06, 14:35
                                                > grunt to poczucie wlasnej wartosci :D

o tak!! a ja sie dopiero tego uczę - trochę późnawo bo jestem po 30
                                                • zdesperowany.grzegorz a przecież wspomniałem o usterkach, dziewczyny... 13.07.06, 14:37
                                                  • ada_zie Re: a przecież wspomniałem o usterkach, dziewczyn 13.07.06, 14:37
                                                    przynajmniej na tyle jesteś uczciwy :)))
                                                    • cioccolato_bianco Re: a przecież wspomniałem o usterkach, dziewczyn 13.07.06, 14:39
                                                      kolejna pozytywna cecha ;P
                                                    • zdesperowany.grzegorz Re: a przecież wspomniałem o usterkach, dziewczyn 13.07.06, 14:40
                                                      a nie negatywna wada;)))
                                                    • cioccolato_bianco Re: a przecież wspomniałem o usterkach, dziewczyn 13.07.06, 14:42
                                                      a moze byc wada pozytywna? ;)
                                                    • zdesperowany.grzegorz Re: a przecież wspomniałem o usterkach, dziewczyn 13.07.06, 14:44
                                                      może być np uroda Clooneya- obiektywnie pozytw, subiektywnie niestety -nie,
                                                      Czekoladko;)
                                                    • cioccolato_bianco Re: a przecież wspomniałem o usterkach, dziewczyn 13.07.06, 14:46
                                                      obiektywna zatela i subiektywna wada zatem ;)
                                                    • zdesperowany.grzegorz zastanawiam się kiedy skasują to forum... 13.07.06, 14:47
                                                      ... bo to znając moje szczęście zezowate na pewno nastąpi...
                                                    • cioccolato_bianco Re: zastanawiam się kiedy skasują to forum... 13.07.06, 14:48
                                                      doprowadziles juz do skasowania jakiegos forum? grzegorzu trojanski? ;)
                                                    • zdesperowany.grzegorz Re: zastanawiam się kiedy skasują to forum... 13.07.06, 14:53
                                                      chodzi mi o temat na forum oczywiście;)
                                                      całą Malinowską np wykasowali i nawet nie wiem czemu ,bo mnie nie było....
                                                    • zdesperowany.grzegorz Re: a przecież wspomniałem o usterkach, dziewczyn 13.07.06, 14:40
                                                      uczciwy, prawdomówny i o gołębim sercu
                                                    • ada_zie Re: a przecież wspomniałem o usterkach, dziewczyn 13.07.06, 14:44
                                                      > uczciwy, prawdomówny i o gołębim sercu

i co z tego masz??
                                                      z tego co pamiętam szukasz kobuety swego życia - tak??
                                                      może gdybyś był brutalem albo conajmniej macho byłoby Ci łatwiej ;))
                                                    • zdesperowany.grzegorz Re: a przecież wspomniałem o usterkach, dziewczyn 13.07.06, 14:46
                                                      szukam szukam...dużojest miłych dziewczyn, same wiecie...
                                                      ale przyłożyć taż potrafię ( oczywiście niefajnym kolesiom) - jestem strzelcem
                                                      w końcu!!!
                • daggy4 Re: model 13.07.06, 14:05
                  "good night and good luck" byl z serii ambitnej
                  • ada_zie Re: model 13.07.06, 14:06
                    takie przynajmniej było założenie - jak dla mnie chyab zbyt ambitny - bo
                    zrezygnowałam po 20 minutach
                    • daggy4 Re: model 13.07.06, 14:07
                      to o jego ojcu, dlatego takie ambitne. poza tym o czasach i sytuacjach, ktore
                      zupelnie nas nie dotycza
                      • ada_zie Re: model 13.07.06, 14:08
                        że o ojcu to nie wiedziałam...
                        • daggy4 Re: model 13.07.06, 14:13
                          o ile dobrze pamietam to on gral swojego ojca
            • ada_zie Re: model 13.07.06, 13:57
              o nie, nie zgadzam się!!
              Clooney ma w sobie jakiś magnetyzm - chociaż podtrzymuję to, ze wolę blondynów
      • zielonaherbata7 Re: model 13.07.06, 14:37
        Uffffffffffff, wiem, że to dość obcesowe, ale okropny ten facet.
      • nadinka_nadinka ojoj, niespecjalnie atrakcyjny, n/t 13.07.06, 16:55

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka