Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Macie pomysl jak.....

06.08.06, 07:11
    Hej! mam problem z jeansami.ostatnio troszeke przytylam i wiekszosc spodni
    jest ciasna! w pasie sa ok:) ale mi poszlo wszystko w uda!!!i w pasie sie
    spokojnie zapne a nogaki ledwo wciskam a jak juz wcisne to sa opiete na
    maksa! macie jakis pomysl jak je poszerzyc? gdzie wszyyc?co? szkoda mi
    wyrzucac wiekszosc spodni:(
    dzieki za rady:)
    Obserwuj wątek
      • zwykladziewczyna5 mniej kalorii, duzo chodzenia, cwiczenia na uda 06.08.06, 07:27
        • junkii Re: mniej kalorii, duzo chodzenia, cwiczenia na u 06.08.06, 12:22
          uuu chyba lepiej bedzie narazie te spodnie poszerzyc:( cwicze codziennie,jezdze
          na rowerze ,biegam jem ok 1000 kalorii od kwietnia ale mam tak spaprana
          przemiane materii po drastycznym odchudzaniu kiedys ze nie zrzucilam ani kilo:(
          mam nadzieje ze sie kiedys uda:) wierze w to ale jak narazie nie mam w czym
          chodzic:( dlatego chcialam je jakos przerobic.ale jak???gdzie co wszyc????
          • kochanica-francuza musiałabyś wszyć jakieś pasy w udach 06.08.06, 14:19
            bo tam się nie mieścisz; źle wyjdzie, kup na razie większe spodnie
      • mikams75 Re: Macie pomysl jak..... 06.08.06, 14:54
        takie rozne przerobki nie beda ladnie wygladaly. Domyslam sie, ze swietna
        krawcowa nie jestes (inaczej bys tego pytania nie zadala) a oddanie do przerobki
        tez tanio nie wychodzi, to juz lepiej kupic nowe.
        A za male spodnie sa swietna motywacja do zrzucenia kg. Przestan szalec z
        dietami-cud, zacznij sie normalnie odzywiac + sport i powrot do wyjsciowej wagi
        jest dosyc latwy tuz po przytyciu.
        • kochanica-francuza Nawet krawcowa ci powie, że głupio wyjdzie 06.08.06, 14:57
          odłóż je na razie, kup 1 - 2 pary na teraz i chudnij

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka