Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prezenterki /Prezenterzy w TV

15.08.06, 20:35
    Jak mnie wkurza gdy Prezenterka czy Prezenter np. pogody, "zapowiadacz"
    programu itp. ubrany jest w jeansy lub na sportowo. A juz mistrzostwo świata
    osiągnęła kiedyś prezenterka pogody w TVN mulatka która wystąpiła w sukience
    ala ogrodniczki założonej na gołe ciało, bez bluzki. Ja wiem, że ona
    generalnie lubi się rozbierać..... ale nie w takiej chwili ;) !
    Obserwuj wątek
      • zuza0107 Re: Prezenterki /Prezenterzy w TV 15.08.06, 20:43
        mi się nie podoba jak prazenterki poody są ubrane w zbyt opcisłe ciuchy albo
        latem od stóp do głow na czarno.
      • hotally Re: Prezenterki /Prezenterzy w TV 15.08.06, 20:52
        A Ja nie lubię "mundurków"... i luz zawsze popieram :)
      • lanja Re: Prezenterki /Prezenterzy w TV 15.08.06, 20:54
        Kiedyś Omenaa z TVNu miała na sobie sukienkę z H&M w której wygladała świetnie.
        Jakiś czas temu mierzyłam owo wdzianko i wyglądałam w nim kiepsko. I gdzie tu
        sprawiedliwość?
        • mef8 Re: Prezenterki /Prezenterzy w TV 15.08.06, 22:52
          a mnie to nie obchodzi i nie rozumiem co w tym denerwującego.
          • damaperversa Re: Prezenterki /Prezenterzy w TV 16.08.06, 01:58
            wg mnie, prezenterki (i prezenterzy) pogody w tv publicznej ubrani sa poprawnie.
            a ze nudno i bez wyrazu - to inna sprawa.
            najgorzej ubrane sa dziewczyny z itv i tvn gra (vide: "mam tu dla ciebie
            specjalny quiz...tylko dla ciebie, zadzwon teraz i odgadnij haslo, zadzwon
            szybko, a wygrasz 1000 zlotych") - tally weijl multikolor + WIDOCZNY makijaz.
            • dominika8 Re: Prezenterki /Prezenterzy w TV 16.08.06, 08:29
              nie mogłam zasnąc i skakałam po kanałach i wieczorem te panie z tvn gra
              wystepowały już tylko w kostiumach kąpielowych:)
              • asiawoodstock Re: Prezenterki /Prezenterzy w TV 16.08.06, 09:02
                A ja tam nie mam telewizji, więc nie mam na co narzekać ;-)
                • kadfael Re: Prezenterki /Prezenterzy w TV 16.08.06, 09:41
                  A mi się nie podoba jak prezenterzy pogody ubrani są za sztywno-w garnitury,
                  czy kostiumy. To bezsensowne tym bardziej, że prezentacje pogodowe robią się
                  ostatnio coraz luźniejsze.Mówienie o grzybie gigancie w szarym garniturze jest
                  smieszne. Oczywiście nie powinni też przeginać w drugą stronę. Studio
                  telewizyjne to nie plaża.
                  • kalinazkalinowa Re: Prezenterki /Prezenterzy w TV 16.08.06, 09:43
                    miałam na myśli studio telewizyjne i właśnie Omena jest dla mnie postacią negatywną
                    a już jeansy w TVP 1 i 2 np. Kawa czy herbata i jeansy irytują mnie
      • sumire Re: Prezenterki /Prezenterzy w TV 16.08.06, 09:49
        można przecież nie oglądać. ja tak robię od kilku lat i bardzo sobie chwalę.
      • cioccolato_bianco Re: Prezenterki /Prezenterzy w TV 16.08.06, 10:07
        mi nie przeszkadza sportowy styl prezenterow, mozna byc na bardzo eleganckm
        luzie w koncu :)
      • bridget_07 Re: Prezenterki /Prezenterzy w TV 16.08.06, 21:00
        Mulatka z tvn była kiedys ubrana w czerwone skorzane spodnie!!!!!!!!!!!!!!!
        Chyba nie musze mowic jak wygladała?!?!?!
        A mi w ogole nie podoba sie jak ubieraja prezenterki pogody na tvn-bardzo
        rzadko zdarza sie, aby cos mi sie podobało!
        • kamila29091 Re: Prezenterki /Prezenterzy w TV 16.08.06, 21:06
          Ja lubie pogode na jedynce bo tam prezenterki/prezenterzy rzadko maja mundurki
          a jak juz sie ubieraja alegancko ale swobodnie. Jest tzw. sportowa elegancja i
          to bardzo cenie.
      • kalinazkalinowa Re: Prezenterki /Prezenterzy w TV 16.08.06, 21:07
        podoba mi się np. styl Magdy Mołek czy Maruszeczko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka