Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    19.08.06, 17:29
    Co sądzicie o butach tej firmy? Moim zdaniem bardzo ładne, a jak się noszą
    zobaczymy.:)
    Obserwuj wątek
      • n_nicky Re: Bagatt 19.08.06, 17:41
        niektóre buty całkiem fajne, jednak sposób w jaki zostałam raz potraktowana
        przez ekspedientki tego sklepu we Wrocławiu sprawił, że więcej tam nie wejdę
        • lanja Re: Bagatt 19.08.06, 17:46
          Ja dzisiaj kupiłam buty w Bagattcie, ekspedientka była bardzo miła, a o butach
          wiedziała bardzo dużo, jakby sama je robiła. Co ciekawe - była niezbyt modnie
          ubrana i nieumalowana. A przy zatrudnianiu ekspedienetk stawia się niestety na
          prezencję a nie na umiejętność rozmowy z klientem i fachowość.
          • foamclene Re: Bagatt 19.08.06, 18:01
            w warszawskim DSquared ekspedientka nie spelnia, ani warunku prezencji, ani
            komunikatywnosci ;)
            a czlowiekowi ciagle sie wydaje, ze jak palci 2 tys euro za spodnie to cos mu
            sie nalezy ;)
            • damaperversa Re: Bagatt 19.08.06, 23:50
              mam czarne, skorzane oficerki bagatt - zakup zeszloroczny, zime przetrzymaly
              bez przykrych niespodzianek i skarg.
              • lanja Re: Bagatt 20.08.06, 21:08
                Właśnie, oficerkom i kozakom też się przyglądałam i teraz mam dylemat bo
                spodobało mnie się kilka par.:) W ogóle fajny sklep z ciekawymi rzeczami, w
                mojej wiosce jeden z oryginalniejszych.
                • cezar8 Re: Bagatt 20.08.06, 21:11
                  Ja osobiscie jestem bardzo zadowolona z obuwia Bagattu, moj malzonek troche
                  mniej.
                  • diva2305 Re: Bagatt 20.08.06, 23:15
                    Wygodne i swietne.
      • fenenaa Re: Bagatt 22.08.06, 15:24
        jeszcze cztery lata temu kupowalam tylko ich buty. fajne maja modele, sa
        wygodne i trwale. dla mnie ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka