nellaa 27.08.06, 10:22 Czy dobrze sie Wam nosi dziewczyny ten fason? zastanawiam sie nad ich kupnem -Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nestea1 Re: LEE LEOLA 27.08.06, 11:06 ja mam dwie wersje granatowa z jakimis głupimi przetarciami i jasne. obie pary wyciagneły sie straszliwie. jasne podobaja mi sie bardzo, załuje, ze nie wzięłam 2 numerów mniejszych Odpowiedz Link Zgłoś
moroszka_75 Re: LEE LEOLA 27.08.06, 11:36 No właśnie, strasznie rozciągliwe te Lee :/ kupiłam model De Soto - w przymierzalni ładnie dopasowane a po dwóch założeniach wiszą na mnie :/ Jak to stwierdziła moja koleżanka - dżinsy to takie które z trudnością wciąga się na tyłek i ledwo dopina :) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_lily Re: LEE LEOLA 27.08.06, 22:02 Ja tez mam dwie pary tych spodni.Jedne ciemnoniebieskie z typowego "surowego" dżinsu...Mam już je prawie 2 lata i nosza sie wrecz cudownie.W praniu się lekko skurczyły z czasem ale to i dobrze bo miałam motywacje do schudnięcia;].Drugie jasnoniebieskie ze strechem kupiłam tej wiosny i też jestem z nich bardzo zadowolona.Polecam ten fason:)).Na pewno nie bedziesz żałowac:]. Odpowiedz Link Zgłoś