oxy_gen_86 06.09.06, 15:27 Chodzi mi dokładniej o czarne balerinki i brazowe (ciemny, czekoladowy brąz) sztruksy - czy te kolory za bardzo się nie "żrą"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pianazludzen Re: Brąz i czerń - gryzą się? 06.09.06, 15:30 mysle, ze najlepsza metoda by to sprawdzic, bedzie zerkniecie w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Brąz i czerń - gryzą się? 06.09.06, 15:33 Niekoniecznie,przecież zarówno brąz jak i czerń mają różne odcienie. Choć przyznam,że ja raczej unikam tego połączenia. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Brąz i czerń - gryzą się? 06.09.06, 15:36 Widzialam w Reporterze swietne brazowe sztruksy i "napalilam" sie na nie;P. Chcialabym je nosic do czarnych balerinek ale wydaje mi sie, ze te kolory beda sie "odpychac" :/ dlatego pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Brąz i czerń - gryzą się? 06.09.06, 15:35 wedlug mnie sie nie gryza. raczej gryzie sie braz z szarym Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Brąz i czerń - gryzą się? 06.09.06, 15:45 Nie gryzie sie wg mnie, widzialam wiele takich zestawien i nie odrzucaly, wiec sama nosze brazowe spodnie i czarne buty. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Brąz i czerń - gryzą się? 06.09.06, 15:47 ja mam torbe blumarine w tym zestawieniu Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: Brąz i czerń - gryzą się? 06.09.06, 15:46 zależy jaki to brąz i jaka to czerń. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Brąz i czerń - gryzą się? 06.09.06, 15:55 Duzo widzialam takich polaczen zeszlej jesieni i nie byly zle. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Brąz i czerń - gryzą się? 06.09.06, 16:23 nie lubię takiego połączenia Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: Brąz i czerń - gryzą się? 06.09.06, 18:26 Nie podoba mi się takie połączenie, niezależnie od odcieni tego zestawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Brąz i czerń - gryzą się? 06.09.06, 18:59 Dobra, juz kupilam te spodnie. Jesli nie do konkretnych balerinek to bede je nosic do kozakow zimowych. W kazdy,m razie wcale nie wygladaja zle:) Jeszcze skorzystalam bo akurat trafilam na moment kiedy pani je przecenila:> Dziekuje za wszystkie odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Brąz i czerń - gryzą się? 06.09.06, 19:27 Moim zdaniem to zestawienie może być jak najbardziej w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: Brąz i czerń - gryzą się? 06.09.06, 21:25 Ja lacze braz z czarnym i wg. mnie sie nie gryza. Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: Brąz i czerń - gryzą się? 07.09.06, 17:10 ja mamdzis na sobie czarne baleriny i brazowe kabaretki i wyglada to ok Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Brąz i czerń - gryzą się? 07.09.06, 19:49 jako elementy wzoru się nie gryzą, nie gryzie się też np brazowa kurteczka czarna bluzka, ale już brązowe spodnie i czarne buty moim zdaniem tak. Z resztą jak dla mnie to sztruksy z balerinkami się już nieco gryzą, bo uważam sztruksy za spodnie "rekreacyjne" jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: Brąz i czerń - gryzą się? 07.09.06, 20:23 szczerze powiedziawszy nigdy do tej pory nie pomyślałabym że czerń i brąz mogą się gryźć Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Brąz i czerń - gryzą się? 07.09.06, 20:44 a ja to będąc dzieckiem przeczytałam w podręczniku savoir-vivre z lat pięćdziesiątych i przez nieomal kilkanaście lat się tego trzymałam :) teraz małe wyjątki- np bluzka brązowa i czarny koronkowy szal Odpowiedz Link Zgłoś