kicia-kicia 26.09.06, 14:53 apeluje do wszystkich zeby nie wychodzic z domu bez makijazu makijazem mozna widac zdzialac cuda prawdziwe z kazdej paskudy mozna zrobic gwiazde img170.imageshack.us/my.php?image=rusinry8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: makijaz podstawa stroju 26.09.06, 14:56 niestety to nie tylko makijaż, ale: 1. Strój 2. Światło 3. Ujęcie 4. Photoshop Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: makijaz podstawa stroju 26.09.06, 15:04 Dokładnie, makijaż to za mało. Nad tym zdjęciem pracował sztab ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: makijaz podstawa stroju 26.09.06, 15:12 juz nie przesadzajcie, kinga rusin nie jest paskuda. a tym photoshopem szafujecie uparcie na prawo i lewo, a pewnie niewiele z Was w nim pracowala kiedykolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: makijaz podstawa stroju 26.09.06, 15:17 no wlasnie! widac na tych zdjeciach, ze ladna z niej dziewczyna - na pierwszym ma fatalne wlosy i jest zmeczona, ale przynajmniej widac, ze to ona. jest mnostwo gwiazdek, modelek, ktore nie sa do siebie wcale podobne powrownujac ich wypicowane zdjecia do realu, albo do przypadkowo zrobionych zdjec. Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: makijaz podstawa stroju 26.09.06, 15:19 tylko nie wiem, skad takie upodobanie do roztrzasania zekomej szpetoty bliznich. na sobie sie skupcie zlosniczki;) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: makijaz podstawa stroju 26.09.06, 15:20 No nie, w zyciu, nawet nie wiemy co to jest. Skad takie zalozenie? Prawda, a nie urban legend jest, ze zdjecia reklamowe sa przerabiane tym programem. Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: makijaz podstawa stroju 26.09.06, 15:22 dakota77 napisała: > No nie, w zyciu, nawet nie wiemy co to jest. Skad takie zalozenie? Prawda, a > nie urban legend jest, ze zdjecia reklamowe sa przerabiane tym programem. pracuje w tym programie i wiem, jakie ma mozliwosci, a jakch NIE MA. Odpowiedz Link Zgłoś
mon_cherie Re: makijaz podstawa stroju 26.09.06, 16:22 zgadzam się. pracuję w photoshopie przy retuszu zdjęć (amatorsko) i choć moża za jego pomocą zrobić z twarzą cuda to "ładne" zdjęcie Kingi Rusin to przede wszystkim zasługa odpowiedniego oświetlenia i pracy specjalistów (fotografa, stylisty itd.) Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: makijaz podstawa stroju 26.09.06, 15:18 Myśle, że każda kobieta w makijażu czy bez, nawet piękna nie będzie ładnie wyglądała na zdjęciu zrobionym jej ukradkiem na ulicy.W dodatku jak ma dziwną mine. Za to nawet brzydka kobieta może wyjść fajnie na profesjonalnie zrobionym zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: makijaz podstawa stroju 26.09.06, 15:23 kiedy ide na spacer z psem to mi sie nie chce malowac- i jest to chyba normalne! Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: makijaz podstawa stroju 26.09.06, 15:34 b.normalne! ja tez sie nie maluje na takie "okazje" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: makijaz podstawa stroju 26.09.06, 16:28 Czy ja źle widzę, czy pani Kinga ma torebkę "Louis Vuitton", której daleko do oryginału? :D Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: makijaz podstawa stroju 26.09.06, 16:58 Akurat Kinga Rusin jest kobietą pełną wdzięku, a to że zaskoczono ją gdzieś znienacka gdy widać że jest zmęczona to już inna bajka. Kiedy nie chce mi się malować i nic ze sobą robić i wygladam nieciekawie - kogo to obchodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: makijaz podstawa stroju 30.09.06, 22:27 Ja tam nie zamierzam wychodzić z domu Z makijażem... Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: makijaz podstawa stroju 30.09.06, 22:34 nie każdy jest paskudą:) Odpowiedz Link Zgłoś
ivvette Re: makijaz podstawa stroju 30.09.06, 22:43 Kinga jest piękną kobieta ,co z tego ,że ktoś jej zrobił zdjęcie znienacka z nieciekawą miną????????? Nazywanie jej paskudą(?) jest nie na miejscu... myślę ,że jej torba to nie podróba -stać ją na oryginał. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: makijaz podstawa stroju 01.10.06, 05:10 moze wyjasnisz co masz na mysli z tym zdjeciem? ja widze po lewej stronie piekną, pelną charakteru dziewczyne, o PRAWDZIWEJ twarzy, z wyrazem, zdecydowaną osobowoscią i charyzmą po prawej jest zblizenie bezplciowej buzki, dobre 20 lat starszej od dziewczyny po lewej stronie, wypacykowane na pol metra i pozbawione indywidualnosci no wiec ktora jest paskudą - ta piekna (nie ladna, ale wlasnie piekna) po lewej, czy ta bezplciowa po prawej? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: makijaz podstawa stroju 01.10.06, 07:59 ja akurat uwazam, ze fryzura jest podstawa. znam osoby, ktore swietnie wygladaja i bez makijazu - brunetki z ciemna oprawa oczu np. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: makijaz podstawa stroju 01.10.06, 11:19 wielkie mi odkrycie.pozatym kinga rusin tez jest normalnym czlowiekiem i ma prawo chodzic bez makijazu.innna kwestia jest czy takie zdjecia robione przez paparazzich sa wporzadku Odpowiedz Link Zgłoś