Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

w poszukiwaniu brązowych BUTÓW ... desperacja

04.10.06, 10:20
    Czy któraś z Was może mi pomóc?
    Poszkuję brązowych butów spełniających konkretne warunki:
    brązowe pantofle zamszowe lub skórzane
    wygodne (cały dzień w pracy)
    solidne najchętniej na grubym obcasie średniej wysokości (ok 5-7 cm)
    Wpadam już w desperację, nie wiem już do jwkich sklepów jechać (Warszawa) mam
    wrażenie że snucie się od sklepu do sklepu to strata czasu w tym przypadku...
    Pomózcie!
    Obserwuj wątek
      • lunalovelight Re: w poszukiwaniu brązowych BUTÓW ... desperacja 04.10.06, 10:24
        inecito, takie buty mam na nogach wlasnie: z brazowego zamszu, b. wygodne, na
        obcasie 'klocku' (8 cm). kupilam je w venezii :).
        • littlefrog Re: w poszukiwaniu brązowych BUTÓW ... desperacja 04.10.06, 10:49
          W Arkadii na pewno jakieś znajdziesz :)
          • bjuti1976 Re: w poszukiwaniu brązowych BUTÓW ... desperacja 04.10.06, 14:28
            Hej,

Ja kupiłam w kolorze gorzkiej czekolady, na takim słupku trochę zwężającym się
            ku dołowi, firmy Solo Femme (polska, "robi się" na włoską ;))

Pewnie nie uda mi się wkleic tego linka: www.solofemme.pl/foto/144_p.jpg

Na stronie www.solofemme.pl są widoczne, model 86101-01-157.

Pozdrawiam i życzę sukcesu!
            • bjuti1976 Re: w poszukiwaniu brązowych BUTÓW ... desperacja 04.10.06, 14:29
              Link sie otwiera :), moje buty to te w lewym górnym rogu.
              • moniqep Re: w poszukiwaniu brązowych BUTÓW ... desperacja 05.10.06, 16:45
                Moga byc wygodne bo nie sa na maxa splaszczone w palcach. A jakie sa na
                szerokosc? Mam bardzo szczupla stope i zazwyczaj pantofle nie trzymaja mi sie na
                stopie.
            • inecita do bjuti1976 13.10.06, 16:30
              Czy wiesz czy w warszawie jest sklep solofemme? Nigdy nie widziałam...
      • mon_cherie Re: w poszukiwaniu brązowych BUTÓW ... desperacja 05.10.06, 16:51
        ja kupiłam takie i jestem zadowolona!
        bi.gazeta.pl/im/6/3649/z3649406G.jpg
        Marisha/Heavy Duty
        do chodzenia na co dzień bardzo wygodne
        zresztą było już o nich na forum ;)
        • mon_cherie Re: w poszukiwaniu brązowych BUTÓW ... desperacja 05.10.06, 16:52
          bi.gazeta.pl/im/6/3649/z3649406G.jpg
          • ivvette Re: w poszukiwaniu brązowych BUTÓW ... desperacja 06.10.06, 10:44
            Co do nich nosicie? Mam podobne ,ale z małym kwiatkiem z przodu.
      • sabriel Re: w poszukiwaniu brązowych BUTÓW ... desperacja 06.10.06, 11:13
        Ja kupiłam w Ambrze skórzane w kolorze gorzkiej czekolady na grubym obcasie.
        Bardzo dobrze mi sie w nich chodzi choć nie lubię obcasów.
        • ivvette Re: w poszukiwaniu brązowych BUTÓW ... desperacja 06.10.06, 13:10
          Ja też kupiłam czekoladowe ,ale tak jakby przecierany ten kolor, w Ambrze ,na
          słupku i o dziwo są wygodne i dobrze mi sie w nich chodzi a ja nie umiem
          chodzic na obcasach ...To znaczy chyba mi się wydawało ,że nie potrafie. To
          zależy od buta. Przymiarzyłam mnóstwo butów;każdy miał jakiś defekt-
          niewygodne,niestabilne, za szerokie , ściskające tam ,gdzie nie trzeba.
          Weszłam do Ambry ,którą zazwyczaj omijałam bo słyszałam ,że to niezbyt dobre
          jakościowo buty a tu taki fart:-)
      • foamclene Re: w poszukiwaniu brązowych BUTÓW ... desperacja 06.10.06, 11:18
        w Heavy Duty w arkadii skorkowe w dwoch odcieniach brazu o bardzo awangardowej
        formie :) jak wyjete z kolekcji jesiennych
      • inecita desperacja trwa 13.10.06, 16:31
        W Arkadii nic nie znalazłam, jedne w Venezii były ok, ale kosztowały 379 zł, co
        na buty ocenione przeze mnie na 4- wydaje mi się zbyt duzym kosztem.
        Pomocy bo zwariuje!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka