Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką!

• quasii Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 02.11.06, 22:19

• enigma1987 Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 02.11.06, 22:29
        Wyrażam zgode na przetwarzanie moich danych osobowych i oświadczam że
        zapoznałam się z regulaminem konkursu

• maciej.1984 Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 03.11.06, 18:33
          Nio Enigma rewelacja ... masz styl i klase bede Ci kibicował !!!!!!!!!!!!!!
        • maciej.1984 Re: Enigma 03.11.06, 18:35
          Nio Enigma rewelacja ... masz styl i klase bede Ci kibicował !!!!!!!!!!!!!!
      • foamclene Torba "obśmut" 02.11.06, 22:38

• foamclene Włodzio czyli chlopczyca 02.11.06, 22:57
        tutaj wygladam dokladnie jak moj ojciec ;) bylby dumny... :)

• foamclene ostatnie :) 02.11.06, 23:07
        mundurek wyglada szkaradnie, ale jesien na zdjeciach piekna wiec zalaczam...

• nstulin Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 02.11.06, 23:41

• nstulin Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 02.11.06, 23:42
      • foamclene jeszcze po francusku ;) 02.11.06, 23:53

• papryczka_ag Re: jeszcze po francusku ;) 03.11.06, 08:48
          Foam - rewelka. I żadne TWA, ale nie dość że stylizacje ekstra, to jeszcze
          zdjęcia fajne.
          • madelon1 Re: jeszcze po francusku ;) 04.11.06, 21:28
            Foam, super stylizacja i swietne zdjecia, zestaw nr 1 bije wszystko!
        • aga681 Re: jeszcze po francusku ;) 03.11.06, 09:39
          super zdjęcia, supwer stlizacja, super ciuchy no i figura. Jestem zaaaa
      • enigma1987 Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 03.11.06, 08:48
        Chciałabym sie zapytać dlaczego nie ukazały się moje 2 zdjecia spośród 4 ???
        (były wysyłane po dwa).
      • enigma1987 Re:Pytanie do redakcji..... 03.11.06, 09:16
        Chciałabym się dowiedzieć dlaczego ukazały się tylko dwa zdjecia sposrod
        czterech????? ( wysyłałam je po dwa)
        • madziarra19 Re:Pytanie do redakcji..... 03.11.06, 09:52
          prawda jest taka ,że dobrze zrobione zdjecie moze dodac uroku byle jakiej
          stylizacji:)
          • papryczka_ag Re:Pytanie do redakcji..... 03.11.06, 10:23
            Albo spaprać całkiem dobrą - ale tutaj chyba to nie zaistniało :)
          • foamclene Re:Pytanie do redakcji..... 03.11.06, 10:29
            to prawda, ze w odbiorze liczy sie wiele rzeczy miedzy innymi oczy i ogol rysow
            twarzy (regularne rysy duze oczy i pozytywna emocja na nich wypisana wplywa
            takze na pozytywny odbior) takze jakosc zdjecia, jego ostrosc, kolorystyka i
            klimat...
            mysle jednaj ze w konkursie szlo o "ciekawa stylizacje" i przy ocenie bedzie to
            brane pod uwage, a nie jakosc zdjec...
            mnie bardzo podobaja sie stylizacje dziewczyny w przymierzalni (mimo, ze
            warunki byly ciezkie ;) to widze ja oczami wyobrazni w pelnym sloncu :) w
            zoltej suknience albo w tym slicznym fioletowym plaszczyku i zielonej sukni (w
            ktorej wygladala super)
            Twoje zdjecia z nam morza sa swietne (dobrze oddaja kolorystyke ubran i fajnie
            komponuja sie z otoczeniem no i siewtne ciuchy)
            • katjusza10 Re:Pytanie do redakcji..... 03.11.06, 11:48
              czy to mowa o mnie???jesli tak to bardzo mi miło...a jeśli nie ....to trudno ale
              i tak się cieszę:)
              • foamclene Re:Pytanie do redakcji..... 03.11.06, 12:43
                wlasnie o Tobie :)
                • katjusza10 Re:Pytanie do redakcji..... 05.11.06, 11:32
                  ahhhh ohhhhhh....rozpływam się:)dzienx:)
        • foamclene Re:Pytanie do redakcji..... 03.11.06, 10:33
          moze byly zbyt duze?
          ja mimo, ze teoretycznie dostosowywalam zdjecia do wymogow (nie wiecej niz
          640px szrokosci) czasem rogram generowal takiego "kloca" nie wiedziec czemu (we
          wlasciwoscich wsyztsko bylo ok i ciezar i wymiary) ze forum nie przyjmowalo...
          jezlei wyslalas w wiekszym rozmiarze moze zostana zmiejszone i wstawione do
          watku - pewnie sporo bylo zdjec i beda jeszcze zatwierdzane i wrzucane...
          • madziarra19 Re:Pytanie do redakcji..... 03.11.06, 13:18
            katjusza- widze ze mamy podobny gust bo ubralysmy modelke w ten sam
            sweterek:))) (czarny z pepitka na przodzie. Wogole śmieszna modelka:)
            fomlacene - dzieki za komplement:) fajna ta sceneria w tle, moze zartudnią Cie
            w Gazecie na fotografa?:)
            • kinky5 Re:Pytanie do redakcji..... 04.11.06, 01:04

foamclene - swietna figura, swietne zdjecia (wiesz, lubie ten Twoj balkon) no i oczywiscie swietne
              dobrane ciuchy- chyle glowe.....pozdrawiam
              mniej znaczy wiecej
            • pump_it_up Re:Pytanie do redakcji..... 04.11.06, 21:36
              chyba jej chlopaka:)
              • madziarra19 Re:Pytanie do redakcji..... 04.11.06, 22:59
                a widzisz,prawda sie wydala!
                a ja bym juz chciala zeby byly wyniki konkursu..męczy mnie zagladanie
                codziennie na te stronke:D
            • katjusza10 Re:Pytanie do redakcji..... 05.11.06, 11:30
              gegeg...a nie szukasz kogoś jeszcze do tej gazety????ja już tak długo szukam
              pracy....:)....pozdrawiam
      • enigma1987 Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 03.11.06, 10:14
        Wczoraj przesłałam cztery zdjęcia do konkursu lecz ukazały się tylko dwa. Nie
        uzyskuje żadnej odpowiedzi od Państwa, więc przesyłam je ponownie.
        Proszę o potraktowanie tego jako całość mojego wczorajszego zgłoszenia.

• ginger156 Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 03.11.06, 20:37
        czego skoro wysyłałam nie zamieszczono mojego kolejnego zdjęcia (to było
        bardziej wyraźne ;()

• babunowa foamclene 05.11.06, 00:01
        zlituj sie kobieto i napisz co to za buty;) juz w watku tralalumpka tam sie
        rozplaszczam nad nimi :))))))))))))))) boskie sa:)
        • perennou Re: foamclene 05.11.06, 00:42
          przyłączam się do błagań z tym że ja jeszcze poproszę info na temat ostatnich
          spodni :)
          • madziarra19 Re: foamclene 05.11.06, 17:35
            takie buty widzialam w Anglii....mialam tę nieprzyjemnosc by pracowac w fabryce
            butów. Byly tam wlasnie identyczne, tez mi sie podobaly...ale zanim buty trafią
            do sklepu muszą przejsc niezłą szkole czyszczenia np z pleśni. A fe! wszystkie
            buty ktore tam widizalam źle mi sie kojarzą:)
        • ashimi Re: foamclene 08.11.06, 12:49
          babunowa napisała:

> zlituj sie kobieto i napisz co to za buty;)

jeżeli wzrok m nie nie myli, buty są z Aldo ^^
          • foamclene Re: foamclene 08.11.06, 21:27
            aldo ma "piptoły" lakierowane...
            podobne
      • redakcja Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 09.11.06, 18:34
        Jest nam niezmiernie miło, że konkurs cieszył się tak dużym zainteresowaniem.
        Bardzo dziękujemy wszystkim uczestniczkom za zaangażowanie i kreatywność.

Pierwsze miejsce postanowiliśmy przyznać woody_allen za elegancję i znakomite
        wyczucie stylu. Nagradzamy pierwszą stylizację umieszczoną w poście:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=50599224&a=51136174

Drugie miejsce zajęła ewao2 - za trafną kompozycję zaprezentowaną na tym zdjęciu
        - po prostu lekkość przełamana nutką finezji.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=50599224&a=51316045

Trzecia nagroda trafia do katjusza10. Jak widać przymierzalnia jednego ze
        sklepów w centrum handlowym może być również bardzo dobrym studiem fotograficznym.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=50599224&a=51303592

Specjalne wyróżnienie i zestaw upominków od redakcji gazeta.pl przyznajemy
        foamclene za kilka bardzo ciekawych stylizacji.

Mody nie należy traktować śmiertelnie poważnie - bawmy się nią! Szukajmy,
        eksperymentujmy, komponujmy własne zestawy - a wszystko po to, by odnaleźć
        własny styl.
        Gratulujemy zwycięzcom! Życzymy dalszych sukcesów!
        • foamclene Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 09.11.06, 18:41
          Dziewczyny gratuluje!

Redakcji dziekuje za wyroznienie - bardzo sie ciesze :))) chlop tez, bo
          biedaczysko wymarzlo sie na tym balkonie ;)

• sobczak_karolina Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 09.11.06, 18:49
            GRATULUJE!
            Mnie się nie udało, ale ciesze się Waszym sukcesem!!!

Pozdrawiam!!!
          • ewao2 Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 09.11.06, 20:49
            Bardzo się ciesze i wprost nie mogę uwierzyć, pierwszy raz cos
            wygrałam ,serdeczne dzięki świetna zabawa i gratuluje dziewczynom .Pozdrawiam
            Ewa
        • pianazludzen Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 09.11.06, 19:47
          Gratuluje!

Wiecej takich inicjatyw, bylo mnostwo zabawy:)
        • woody_allen Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 09.11.06, 20:12
          skacze z radosci po pokoju
          gratuluje dziewczynom oczywiscie
        • katjusza10 Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 09.11.06, 21:31
          ooooo kurcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzienx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cieszę się jak
          dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!i gratulacje dla innych babek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • madziarra19 Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 09.11.06, 22:17
            Serdecznie gratuluje zwyciężczyniom:)))))))) zgadzam sie w 100% z przyznaniem
            nagrody za I i III miejsce....IIego nie rozumiem...
        • lalumek Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 09.11.06, 23:33
          gratulacje dziewczyny!!!! :DDDDD potem koniecznie pokazcie, co sobie
          kupilyscie;))) :D
        • hotally Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 28.11.06, 18:00
          dla Mnie Floa nr 1
          ;))

Idz w tym kierunku, masz wyczucie i talent ;]
      • ginger156 Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 09.11.06, 22:16
        fajnie by było gdyby zorganizowany był też konkurs na najlepsze projekty
        gratuluje zwyciężczyniom
        • maadziaalenaa Re: Konkurs "Modna Jesień" - zostań stylistką! 12.11.06, 20:03
          ja tez wszystkim gratuluje!! te konkursy są fajne, bo ciekawe i fajne nagrody
          są i się można dobrze bawić! kiedyś wygrałam super kupony na ciuchy i buty:)
          pozdrawiam Madzia
      • foamclene Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 12.11.06, 22:01
        ;)
        • katjusza10 Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 13.11.06, 18:38
          jak ja lubię takie komenty:).....zawsze można było dać przykład swoich pomysłów:)
          • foamclene Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 13.11.06, 21:47
            jak to mowia ornitolog nie musi umiec latac :)))
            mozna byc swietnym w teorii bez uprawiania praktyki
            • tralalumpek Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 13.11.06, 21:49
              jestes boska foam! :)))))))))
              swietnie ujelas ....
      • foamclene Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 13.11.06, 23:05
        histoire_d_o napisała:

> Nic dziwnego, ze takie komentrze jak stylizacja ? l <

To jakis anagram? :))))))))))))))))))))
        • danka00 foamclene ............. kim Ty jestes ..... 16.11.06, 17:18
          kim Ty jestes do cholery zeby narzucac wszytskim swoje zdanie..... daruj sobie
          Ty bezczelnych komentarzy dziewczyno./... a jesli chodzi o to Twoje
          wyróznienie.... to tragedia bezgustowie........
          • foamclene Re: foamclene ............. kim Ty jestes ..... 16.11.06, 17:19
            prosze o przyklad moich "narzucan" ?
            • danka00 Re: foamclene ............. fe....... ble..... 16.11.06, 17:23
              Foamlence mam jeszcze jedno pytanie taki mały szczegól a ten Twój obciachowy
              beret to był MOHEROWY ????????Żałosne te Twoje fotki......
              • foamclene Re: foamclene ............. fe....... ble..... 16.11.06, 17:25
                a jednak poswicasz im sporo czasu :) schlebia mi to :)
                • danka00 Re: foamclene ............. fe....... ble..... 16.11.06, 17:28
                  temu bezgustowiu pisze tylko dlatego żeby do ludzi doszło jakim jestes
                  bezgustowiem a narzucasz siebie wszystkim , wiadać żę kicz idzie wn góre byle
                  tak dalej ........................ jestes numer 1 w bezgustowi i ten Twoj
                  czerwony beret na jesien 2006 ........................
                  • foamclene Re: foamclene ............. fe....... ble..... 16.11.06, 17:30
                    masz prawo do swpojego zdania :) tylko sie nam pokaz :)
          • foamclene Re: foamclene ............. kim Ty jestes ..... 16.11.06, 17:22
            podpisz sie choc raz nickiem nie utworzonym na potrzeby jednej obelgi :)))
            a tym, ktorego uzywasz na co dzien mozesz wtedy zdolasz mnie urazic :)
            jak na razie jestem ponad to :))))))))))))))))))
            • danka00 Re: foamclene ............. kim Ty jestes ..... 16.11.06, 17:29
              bez komentarza......
              • foamclene Re: foamclene ............. kim Ty jestes ..... 16.11.06, 17:31
                zapraszam na priva :)
      • histoire_d_o [...] 13.11.06, 23:52
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • foamclene Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 14.11.06, 01:26
          ale Cie przycisnelo
          zaczynam sie bac ;)

co Cie tak rozjuszylo?
          bo chyba nie to drewno do kominka...

:))))))))))))) chyba wiem :))))))))))))))))))))
          • alela1 Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.06, 09:04
            jeju jaka wymiana zdan, o co tu chodzi? Jakas steskniona za krajem pseudo
            austriaczka (zchamiona polka-tak to sie na slasku nazywa) sie zirytowala...
            dziewczyno daruj sobie te komentarze.A moze zal ci?? czegos
            • foamclene Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.06, 11:50
              to jakas obsesja na punkcie forum... ;)
              smiem nawet zaryzykowac psychoze :)))))))))))
      • foamclene Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.06, 01:33
        nie zamartwiaj sie ;)
        i Ciebie kiedys ktos pokocha...

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • tralalumpek Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.06, 08:46
        powiedz co ci tak dobrze roki, my tez spropbujemy, na jaik haju jedziesz?
      • ewao2 Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.06, 09:57
        Generalnie radze ci opublikować te hostoryjki z zycia wziete do FAKTU tam na
        pewno wiecej sensacji zrobisz i ktos zrozumie twoj bol byc moze nawet cie
        pocieszy, bo na tym forum raczej wszyscy maja gdzies twoja ocene. POWODZENIA w
        ZYCIU ehehheh
      • daggy4 Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.06, 12:11
        ale sie lapara rozjuszyla...no, no...powrot w paryskim stylu!

trala- 1000punktow dla ciebie za egipcjanina sinuhe!
      • daggy4 Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.06, 12:15
        oooo, widze, ze jestesmy na czynszu w banlieues parisienne i wspollokatorzy do
        placenia przyciskaja przed pierwszym :)))))))))))))))))
        i jaka znajomosc typow i cen uzywanych aut!- wiedzialam, ze jestes transem!
        hihihihi
      • redakcja zdjęcia na stronie konkursowej 15.11.06, 17:02
        Zdjęcia opublikowane na stronie konkursowej pochodzą z agencji fotograficznej AP.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=50599224
        • tralalumpek Re: zdjęcia na stronie konkursowej 15.11.06, 17:11
          bardzo nam milo
          dziekuje ze informacje, ktos je jednak wybral i zdecydowal ze to wlasnie te
          beda umieszczone w tym poscie, czy mozna sie dowiedziec kto wykazal sie tym
          pomyslem?
          • tralalumpek Re: zdjęcia na stronie konkursowej 15.11.06, 17:52
            o! redakcja 'sie wyciela' i moj wpis/odpowiedz zawisl w bezsensie
            • tralalumpek :)))))))))))))))))pojawiam sie i znikam ... 15.11.06, 18:06
              zabawa przednia
        • histoire_d_o Re: zdjęcia na stronie konkursowej 18.11.06, 15:01
          redakcja napisała:

> Zdjęcia opublikowane na stronie konkursowej pochodzą z agencji fotograficznej
          A
          > P.
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=50599224

Droga Redakcjo,
          Nie ma takiej agencji fotograficznej jak AP, jest natomiast AFP.
          Jezli robi sie konkurs, kryptoreklame nieznanje u nas marki Gino Rossi, to
          nalezaloby, by podac zrodla zdjec, i w tym wypadku otrzymac zgode, czy taka
          marka jak Christina Dior zezwoli na przetworzenie zdejsc wlasnych kolekcji w
          konkursie, majacym na celu reklame produktow Gino Rossi. O
          Jak Panie/panowie wiecie po konsutaccji z dzialem prawnym i médias firmy
          Christian Dior S.A., oni nigdy zgody wam na to nie dali. Probalismy nawet odgadn
      • danka00 Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 16.11.06, 17:15
        Zgadzam się z Toba..... !!! Nie wiem jak mozna było wybrac takie
        bezgustowie!!!!! fe....... a tak na marginesie ..... to miała byc moda na
        jesien a nie letnie kiecki ........ nie dziwie sie ze pozniej polskie
        spoleczenstwo chodzi tak ubrane....
        • foamclene Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 16.11.06, 17:18
          czekamy na Twoje foty...
          ;)
        • foamclene Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 16.11.06, 17:27
          dostalas bana bidulo i musialas nick zmienic? :)))))
        • arbuzunia Re: SAME GNOITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.06, 15:16
          nie mogę uwierzyć w to jakie okropne zdjęcia ludzie pokazują i jak okropny mają
          gust!

dziwią mnie wyniki konkursu- druga stylizacja jest kiepska, trzecia beznadziejna
          a wygrać powinna była foam (choć trzeba przyznać że świetny fotograph i ładna
          figura jej pomogły :))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka