bouble_bouble 03.11.06, 18:10 widzialam w h&m metalowe opaski na głowe -powyginane i kosztuja 5 zł, za taki kawalek metalu; chyba mogliby zrobic cos porządniejszego??! Cos mi sie wydaje, ze niektore rzeczy to robia tak na odwal.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yia Re: H&M - czy im nie wstyd 03.11.06, 18:13 > Cos mi sie wydaje, ze niektore rzeczy to robia tak na odwal.. Zdecydowanie tak i nie chodzi tylko o dodatki. Mam z H&M tylko dwie porządnie wykoanane rzeczy - żakiet i sztruksy. Jakość bluzek na lato, przynajmniej tych z ostatniego sezonu, woła o pomstę do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
etolia Re: H&M - czy im nie wstyd 03.11.06, 18:18 a ja mam wszystkie ciuchy z hm i mase dodatkow i ze wszystkiego jestem bardzo zadowolona, kocham ten sklep!! nie wiem, gdzie bym sie ubierala gdyby tego sklepu w Polsce nie bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: H&M - czy im nie wstyd 03.11.06, 18:20 etolia napisała: > a ja mam wszystkie ciuchy z hm i mase dodatkow i ze wszystkiego jestem bardzo > zadowolona, kocham ten sklep!! nie wiem, gdzie bym sie ubierala gdyby tego > sklepu w Polsce nie bylo:) to chodzilas gola zanim otwarto hm w Polsce?;) Odpowiedz Link Zgłoś
etolia Re: H&M - czy im nie wstyd 03.11.06, 19:34 gola nie chodzilam, ale to w hm moge sie ubrac cala w swoim stylu, wiem, ze zawsze tam cos dla siebie znajde, nie musze chodzic i szukac w innych sklepach, bo tam wiekszosc ciuchow mi sie podoba i to moj klimat:) szczegolnie kolekcja jesien zima:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga681 Re: H&M - czy im nie wstyd 03.11.06, 18:24 jakościowo h&m jest kiepski ale te opaski to raczej powyginały klientki Odpowiedz Link Zgłoś
bouble_bouble Re: H&M - czy im nie wstyd 03.11.06, 18:32 a ja sie musze przyznac ze zawsze podobaja mi sie butki-balerinki dla dzieci tylko sa na mnie za male ;P np. w paseczki lub chmurki :) Odpowiedz Link Zgłoś
yia Re: H&M - czy im nie wstyd 03.11.06, 18:36 Kupiłam w H&M klapki do latania po ogrodzie. Po 3 - 4 założeniach się rozwaliły (fakt, trawa była wilgotna - ekstremalne warunki:) Odpowiedz Link Zgłoś
syrena2005 Re: H&M - czy im nie wstyd 03.11.06, 21:13 w h&m mozna kupic podruby ciuchow ktore sa akurat na tobie a wylansowal je jakis znany projektant. i z wiadomych powodow nie ma H&M we francji..... Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdkaznieba Re: H&M - czy im nie wstyd 03.11.06, 21:26 Abstrahując od jakości produkowanych przez tę firmę ubrań - jak to nie ma H&M we Francji? Co ty opowiadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
syrena2005 Re: H&M - czy im nie wstyd 03.11.06, 21:26 w kazdym razie jakis czas temu nie bylo....... Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdkaznieba Re: H&M - czy im nie wstyd 03.11.06, 21:32 Nie no, ja wiem, że to nie jest ważne;) poza tym się z Tobą zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: H&M - czy im nie wstyd 04.11.06, 11:25 Zapewniam Was, ze H&M dotarl juz do Francji. I to nawet do Paryza i to nawet do bardzo ladnej jego czesci - Chatelet. Odpowiedz Link Zgłoś
syrena2005 Re: H&M - czy im nie wstyd 03.11.06, 21:32 nie chodzi o to ze sie wymadrzam, ale jak w latach 90' jak kupowalam h&m w niemczech ciuchy, slyszalam ze francja sie zapiera rekami i nogami gdyz ciuchy w HM sa totalnie zawalane z trendow lansowanych przez znanych projektantow.... no ale jak widac to bylo dawno, i pomyla z mojej strony.stara sprawa.pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: H&M - czy im nie wstyd 04.11.06, 00:05 ok.wszystko fajnie tylko ze w jakim sklepie masz gwarancji 2 lata na ciuchy i buty? Odpowiedz Link Zgłoś
mg-1 Re: H&M - czy im nie wstyd 04.11.06, 15:05 Wg prawa w Polsce na wszystko masz gwarancję 2 lata (i na ubrania i na buty i na meble itd). Zazwyczaj sprzedający wprowadzają kupujących w błąd, albo o tym nie wiedzą (stawiałabym na to pierwsze). Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: H&M - czy im nie wstyd 04.11.06, 15:13 wiem ze tak jest.ale jak kupujesz buty i dostajesz na nie gwarancje to nie trwa ona 2 lata tylko krocej.aw hm mowi sie otym ze te ciuchy mają tyle czasu gwarancji apozatym nie potrzebujesz nawet paragonu posiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
mg-1 Re: H&M - czy im nie wstyd 07.11.06, 21:00 > apozatym nie potrzebujesz nawet paragonu posiadac Nie jestem pewna czy wszedzie w hm nie potrzeba paragonu Wymieniałam w galerii krakowskiej ubranie(inny rozmiar na metce z ceną, inny na ubraniu) i wymagano ode mnie paragonu Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: H&M - czy im nie wstyd 04.11.06, 01:42 mysle, ze im nie wstyd ani troche, skoro sprzedaja ciuchy o jakosci upranych scierek...:) wiec co tam jakas tandetna opaska:) Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze... Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
nightmare84 Re: H&M - czy im nie wstyd 07.11.06, 18:47 Jesli chodzi o asortyment, to zaden h&m nie ma wplywu na to, co ma na sklepie. Zreszta pracownicy sami mowia, ze niektore ciuchy to szmaty :] A szmat i rzeczy gownianej jakosci nie trzeba wcale kupowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
slimoza2 Re: H&M - czy im nie wstyd 07.11.06, 18:59 no niestety w przypadku tej marki to mam ciagle wrazenie ze chociaz wzory maja ciekawe i duzo tych ciuszkow jest naprawde fajna, to jednak jakosciowo nie sa one najlepsze...:( no i zawsze dobijaja mnie po prostu te pseudo-zlote dodatki: wielkie kolczyki bransoletki z niby-perelkami:(nie najfajniejsze...inny fakt jest taki, ze to same klientki niszcze ubrania przymierzjac bez wyczucia zupelnie:(( Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: H&M - czy im nie wstyd 07.11.06, 20:34 Ja na H&M nie narzekam. Wiem, że na jakość ubrań trzeba tam uważać, ale jak to już któraś forumka napisała jest to sklep z którego mam prawie wszystkie swoje ubrania. Gdy tam wchodzę zawsze coś dla siebie znajdę. Dotąd nie miałam z ich ubraniami problemów. Pogięte opaski to racze nie wina producenta, ale nedelikatnych klientek. Odpowiedz Link Zgłoś
speer Re: H&M w Polsce- beznadzieja 07.11.06, 21:47 Jesli chodzi o meskie rzeczy to w Polsce sa one po prostu B E Z N A D Z I E J N E ! ! ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: H&M - czy im nie wstyd 07.11.06, 22:16 Dziewczyny, H&M to najtansza sieciowa masowka, adresowana glownie do studentow i mlodych niezarabiajacych/ zarabiajacych malo oraz chcacych caly czas byc "na topie" a nie majacych na to kasy. Zasada jes taka: kupuje, wychodze dwa-trzy razy i wywalam. 5 zl to cena (w przeliczeniu na korony oczywiscie) ulgowego biletu jedorazowego. Odpowiedz Link Zgłoś
nightmare84 Re: H&M - czy im nie wstyd 08.11.06, 12:16 no to zazdrszcze. wiekszosc osb ktre znam nie stac na polowy zeczy z h&m'u. sry, ale nie sadze zeby spdnica za 120 zl byla najtansza :) i zaloze sie ze zaden student mjacy rodzicow zarabiajacych powiedzmy srednio nie kupuje rzeczy na 2-3 razy, a bynajmniej nie ja. jesli juz cos kupuje to po to, zeby sarczylo mi na dlugo, ale jesli ktos ma kase do wyrzucenia (bo tak wlasnie jest w tym przypadku), to prosze bardzo. ale ja, gdybym miala tak robic, wolalabym kupic cos dbrej jakosci, nie w h&m'ie, a reszte oddac komus kto nie wyrzuc tych pieniedzy w bloto. rozumiem, ze mozna bardzo lubic jakis sklep, ale trzeba do wszytskiego podchodzic z glowa. Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: H&M - czy im nie wstyd 11.11.06, 01:23 Alez ja nie pisze o Polsce. H&M to szwedzki patent. A tu kazdy student, nie zaleznie od zamoznosci rodzicow, dostaje ok 6 tys koron stypendium. Na H&M go stac. Na lepsze rzeczy nie. No chyba, ze na zakupy jezdzi do Polski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lalumek Re: H&M - czy im nie wstyd 11.11.06, 20:21 > Dziewczyny, H&M to najtansza sieciowa masowka Po raz kolejny spotykam się w okresleniem "tania sieciowa masówka" na tym forum i aż mi się robi niedobrze... To skoro lubię rzeczy z h&m to znaczy, że powinnam sie wstydzić? Bo ubieram się w taniej sieciówce? Bez sensu... To brzmi troszkę snobistycznie, nie żeby coś:P >Zasada jes taka: kupuje, wychodze dwa-trzy > razy i wywalam. Wiesz.... prawda jest taka, że widzisz, co kupujesz. Widzisz, czy materiał jest tandetny, czy nie. Jeśli ciuch, na wieszaku w sklepie, wygląda tandetnie - jak zużyta szmata - to jest logiczne, że tego sie nie kupuje... Albo musiałaś mieć wyjątkowego pecha, albo kupiłaś beznadziejne ciuchy i tyle;) Mam kilka rzeczy z h&m, chodze w nich sporo i jakoś nie musiałam ich wyrzucać po 3 założeniu:P Powiem więcej, prałam już je kilka razy i ubrania mają nadal ładny kolor:P Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: H&M - czy im nie wstyd 08.11.06, 14:20 ale 5zl to niewiele powyzej 1euro, czyli chyba koszt wygiecia kawalku metalu... Odpowiedz Link Zgłoś
nightmare84 Re: H&M - czy im nie wstyd 12.11.06, 19:58 tita ---> no chyba ze o Szwecje chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś