keepersmaid Re: Ulubiony krem 13.11.06, 17:02 Pod oczy Resilience Estee Lauder. Inne kremy zmieniam, ale temu jestem wierna juz kilka opakowan (tak ze 3, bo jest bardzo wydajny). Ogolnie staram sie zmieniac kremy, bo skora sie przyzwyczaja i przestaje reagowac, poza tym ciagle sie pojawia cos nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Ulubiony krem 14.11.06, 08:20 Moja skóra uwielbia Effeclar K - LRP Poza tym oliwkowa ziaja. I nic ponadto. Odpowiedz Link Zgłoś
axasa2 Re: Ulubiony krem 14.11.06, 09:06 Na noc uzywam NIVEA (ten zwykly, granatowy) lub kakaowy ZIAJI - zadne inne, nawet te z wyzszych polek nie nawilzaja i natluszczaja tak dobrze jak te. Mimo, ze mam cere mieszana a nawet tlusta, idealnie sie sprawdzaja, zadnych wypryskow, uczulen. Na dzien uzywam serii "czysta cera" czy jakos tak ;-) (nie pamietam) LOREALA - rewelacja!. Do ciala najlepsze dla mnie sa balsamy NIVEA (granatowy, bialy oraz oliwki). Mimo 32 lat zmarszczek na buzi nie widac, szyja naprezona, ale... mam problem ze skora pod oczami :-( sucha i zmarszczki widac... i podkrazone oczy... moze polecicie jakis dobry krem pod oczy? Teraz uzywam ... cholerka nie pamietam... Bielandy albo Miracullum (az zerkne w domu), jest calkiem dobry, ale to jednak nie to... Jaki polecacie po oczy? (byle nie najwyzsza polke!) Odpowiedz Link Zgłoś
questions Re: active c/ hydraphase legere LRP n/t 14.11.06, 10:42 moj nawilżający iwostin Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak Re: Ulubiony krem 14.11.06, 11:41 zdecydowanie nie kieruję się modą ani tez marką, vichy np. się dla mnie nie nadaje, podobnie jak Loreal, Garniera wynalazki, nie cierpię kremów soraya, z polskich lubię i cenie marki-eris, iwostin, miraculum, kolastyna-niektore serie i ziaja -niektore serie, wysokopólkowe kremy-dior, guerlain, clinique jakos mi nie słuzą, więc nie mam potrzeby się nimi dowartościowywać:)) rozmumiem moje siostry i ciotki w Kanadzie, które mnie proszą, jak do nich jadę, żebym im kupiła tonę polskich kremów Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Ulubiony krem 15.11.06, 12:45 nie mam ulubionego, jest tyle roznych firm kosmetycznych, ze za kazdym razem kupuje inny krem. podobnie z kosmetykami do wlosow Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Ulubiony krem 15.11.06, 12:54 Roznie - dosyc czesto zmienial, ostatnio zaczelam uzywac kosmetykow Guinot - rewelacyjne dla mojej suchej skory: krem do twarzy Hydra Zone, pod oczy Longue Vie i Hydrazone balsam do ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
aniax7 Re: Ulubiony krem 17.11.06, 10:52 Do twarzy nivea soft, pod oczy Soraya:lift, do ciała peeling Nivea + oliwka johnson's baby, do stóp peeling yves rocher lawendowy.I teraz szczerze: mam 35 lat, wszyscy mi dają ok. 25, zmarszczek nie widać. Ja trochę pod okiem pod klupa dojrzę. Może takie geny. Ale najlepiej nawilża mi twarz własnie Nivea soft a ciało w/w oliwka. Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: Ulubiony krem 17.11.06, 12:58 >I teraz szczerze: mam 35 > 35 lat, wszyscy mi dają ok. 25, zmarszczek nie widać Mimicznych tez nie jak sie smiejesz nie widac? Ja mam 32 (organic cosmetics na codzien). Ostatnio butelki wina nie chciano mi sprzedac (bo nie mialam ID, faktem jest, ze bylam w jeansach, w konskim ogonie i bez makijazu). Ale strasznie mnie to rozbawilo. I tak sie zaczelam sie smiac (I tu juz niestety bylo mi widac zmarszczki mimiczne!) I mi sprzedali ten alkohol! Odpowiedz Link Zgłoś
aniax7 Re: Ulubiony krem 17.11.06, 15:19 Kurczę, aż poszłam do lustra sprawdzić:))) Są po ddwie malutkie po obu stronach twarzy;) Może nie tak widoczne;) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: Ulubiony krem 17.11.06, 15:59 Oprocz genow jeszcze istotna jest waga. Ja jestem bardzo szczupla (ale na twarzy okragla) i pewnie to tez ma jakis tam wplyw. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: Ulubiony krem 17.11.06, 16:02 A oprocz wagi tryb zycia (Ja zaczelam palic jak mialam 15 lat, rzucilam majac 27). Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: Ulubiony krem 19.11.06, 12:36 nivea w białym szklanym słoiczku do cery normalnej lubię też dove intensive cream Kiedyś uwielbiałam garnier w pomarańczowym platikowym słoiczku z zieloną nakrętką. Super zapach, dobre nawilżenie i fantastyczny wygląd cery! Szkoda, że już go nie produkują :(( Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: Ulubiony krem 08.12.06, 19:42 asiawoodstock napisała: > Kiedyś uwielbiałam garnier w pomarańczowym platikowym słoiczku z zieloną > nakrętką. Super zapach, dobre nawilżenie i fantastyczny wygląd cery! Szkoda, > że już go nie produkują :(( A jednak! Dzisiaj w Rossmanie powąchałam balsam Garnier w różowej butelce, no i proszę, ten sam zapach i skład, tylko w nowym opakowaniu! Kupiłam go w postaci kremu w plastikowym słoiczku bez zastanowinia! Mała rzecz a cieszy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jooasiaa Re: Ulubiony krem 08.12.06, 20:44 Matis -fundamentalny.The BEST Ale lubie też Cliniqua superdefense i biotherm d-stres. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Ulubiony krem 08.12.06, 20:54 uzywam wielu kremow :) ale ten ulubiony to clinique turnaround, dzisiaj kupilam zestaw swiateczny, gratis maska z tej samej serii plus krem pod oczy Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona.sukienka1 Re: Ulubiony krem 14.12.06, 15:30 jesienia i zima kwasy Avene-Diacneal oczywiscie filtry spf40 Avene na dzien przed nakladaniem filtra-serum z wit.c Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 to dopiero wiadomosc! 14.12.06, 15:38 wlasnie wczoraj trafilam na Consumer Reports o kremach przeciwzmarszczkowych - po przetestowaniu na grupie kobiet roznych kremow - od najtanszych do najdrozszych uzysjano rezultat, ze cena ma sie nijako do efektow. najlepiej dzialal krem za byle 19 dolarow....hihihihi artykuly nie sa po polsku www.corriere.it/Rubriche/Salute/Medicina/2006/12_Dicembre/13/creme_rughe.shtml www.consumerreports.org/cro/health-fitness/beauty-personal-care/wrinkle-creams-1-07/prevention/0107_cream_prevent_1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: to dopiero wiadomosc! 14.12.06, 17:11 ja wczesniej nie uzywalam kremow, tylko zel, tonik i jakas masc na wieczor. nie byly mi potrzebne. potem uzywalam nivei soft, young, a teraz ziaji za 5 zl nawilzajacy dla cery tlustej, mieszanej i normalnej. lubie go:) ale na kremach sie zbytnio nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: to dopiero wiadomosc! 14.12.06, 21:27 > najdrozszych uzysjano rezultat, ze cena ma sie nijako do efektow. tyle to ja wiem od lat, odkad jakies super-cudo wywolalo na mojej 25-letniej wowczas twarzy zmarszczki pod oczami.. na szczescie zmarszczki znikly po odstawieniu cuda i do tej pory nie chca powrocic w ogole z kremami do twarzy trzeba uwazac, wiele z nich robi wiecej szkody niz pozytku; jakis nawilzacz jest oczywiscie niezbedny gwoli konserwacji, ale to nie znaczy ze trzeba dusic skore twarzy pod litrami kosmetykow Odpowiedz Link Zgłoś
suziliu Re: Ulubiony krem 14.12.06, 20:45 clinique -w tej chwili Moisture-in-control Odpowiedz Link Zgłoś
elka116 Re: Ulubiony krem 14.12.06, 22:08 garnier czysta skora i nivea young do twarzy. Sa srednie;). Najbardziej lubie wszelkie kremy garniera. A do ciala to johnson&johnson holiday skin i garniera taki krem do suchej skory w rozowym opakowaniu:) Odpowiedz Link Zgłoś