hotally 19.11.06, 19:44 eluxury.com/browse/product_detail.jhtml?styleid=11309679&SectionID=6000 Boskie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sol_18 Re: zakochałam się w tych butach 19.11.06, 19:52 hotally napisała: > eluxury.com/browse/product_detail.jhtml?styleid=11309679&SectionID=6000 > Boskie ;) > hmmm...serio?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: zakochałam się w tych butach 19.11.06, 19:56 oby okazalo sie ze to milosc z wzajemnoscia:) Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: zakochałam się w tych butach 20.11.06, 17:03 o rany, teraz się znowu w butach kocha:)))) czyżby majętni kochankowie zawiedli? a serio- buty z gatunku wymagających :raczej dla rasowej i bardzo powściągliwej w reszczie stroju kobiety niż rozedrganej starletki w mini z falbaną- jaką niestety ( bądź stety) jest hotally Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: zakochałam się w tych butach 20.11.06, 17:10 fakt, jak dla mnie to są buty do prostej czarnej sukienki - powściągliwość ważna rzecz :) ale jednak jestem na nie, ogólnie rzecz biorąc. wygląda na to, że nawet LV może wyprodukować coś kiczowatego bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: zakochałam się w tych butach 20.11.06, 17:17 ostatnio lv jest hiperkiczowaty:) zresztą już same te torebki w monogramy to kwintesencja kiczu i nowobogactwa ( w stylu koleżanki h.a.) no ale jak je się zestawi z czymś bardzo prostym i powściągliwym w formie i kolorze to jeszcze jakoś wyglądają, ujdą:) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: zakochałam się w tych butach 20.11.06, 17:19 no, torebki to istotnie bezguście, chociaż kształty same w sobie mają w porządku. powinni do nich dołączać jeszcze taką kalkomanię z monogramem, żeby można było sobie do kompletu przykleić na czole... Odpowiedz Link Zgłoś
softie Re: zakochałam się w tych butach 22.11.06, 19:28 powinni do nich dołączać jeszcze taką kalkomanię z monogramem, żeby > można było sobie do kompletu przykleić na czole... A czy wlasciciele wszelkich kratek, zeber i innych lampartow tez maja sobie cos przyklejac na czole? Monogram jak monogram, kolejny wzorek. Po co sie tym tak ekscytowac. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: zakochałam się w tych butach 22.11.06, 19:34 ironia to była, ironia ;) ja nie noszę, to i się nie ekscytuję - po prostu osobiście nie uważam, żeby bijące po oczach logo firmy w wersji zmultiplikowanej było supergustowne. Odpowiedz Link Zgłoś
softie Re: zakochałam się w tych butach 22.11.06, 19:45 Mojego pytania tez nie nalezalo brac doslownie ;-) Rozumiem Twoj punkt widzenia, chociaz ja mam odmienny: logo-rzuciki na jednym elemencie ubioru sa w porzadku (LV, Chanel, Gucci). W zlym guscie (brak obycia?) natomiast jest ich wytykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: zakochałam się w tych butach 22.11.06, 19:50 ano cóż, postaramy się wobec tego nad obyciem popracować i przełykać krytyczne opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
softie Re: zakochałam się w tych butach 22.11.06, 20:07 Przelykanie krytyki nie oznacza braku uzasadnianienia swego punktu widzenia. Wszystko zalezy czy chec dialogu jest dostatecznie silna. Odpowiedz Link Zgłoś
anulaw Re: zakochałam się w tych butach 23.11.06, 09:34 podstawowym wyznacznkiem kicu w tych butach jet obcas, ktory ma w sobie wewnętrzne pfuujj. O niebo lepsze sa pantofle Zary - super panterka na klasycznym czóenku Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: zakochałam się w tych butach 19.11.06, 19:58 intrygujacy ten obcas/klin... czlowiek zachodzi w glowe jak to dziala... Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: zakochałam się w tych butach 19.11.06, 19:59 pamiętaj że miłość jest ślepa;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: zakochałam się w tych butach 19.11.06, 20:08 Mi sie podobają. Są oryginalne, inne niz wszystkie. Pewnie za kilka lat tego typu obcach bedzie kopiowany przez firmy niższego rzędu Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zakochałam się w tych butach 19.11.06, 20:10 za kilka lat obcas tego typu bedzie kopiowany.... boziu ales ty mundra! co wypowiedz to perelka Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: zakochałam się w tych butach 20.11.06, 09:44 troche tandetne, ale przy odrobinie uwagi mozna by je zalozyc i wygladac po ludzku. Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: zakochałam się w tych butach 21.11.06, 14:56 chyba obciach nie obcas... : ) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: zakochałam się w tych butach 19.11.06, 20:12 Smieszne :) W sympatycznym sensie tego słowa! Odpowiedz Link Zgłoś
czaruniaa Re: zakochałam się w tych butach 19.11.06, 20:18 patrzcie na to (trzeba obejrzeć do końca):) www.wrzuta.pl/film/1wI6tsv0wO/doda_i_radek_nadal_razem Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: zakochałam się w tych butach 19.11.06, 20:18 milosc naprawde jest slepa! Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: zakochałam się w tych butach 19.11.06, 20:36 dla mnie tez burdelowy koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
ashimi Re: zakochałam się w tych butach 19.11.06, 20:31 sama idea tego buta jest wielce pociągająca, ale sama nie miałabym na nie ochoty. ___________________________ shimiaczkowe pozdrowionka^^ Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Re: zakochałam się w tych butach 19.11.06, 20:38 hmmm to nie to ze są nieładne, bo pewien urok maja tyle ze po prostu są w złym guscie - i nie sadze zeby ten obcas kiedykolwiek bedzie kopiowamy Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: zakochałam się w tych butach 19.11.06, 20:58 juz wiem dlaczego mi sie nie podbaly ...obejrzalam filmik zdodą:) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: zakochałam się w tych butach 21.11.06, 00:32 magdaksp napisała: > juz wiem dlaczego mi sie nie podbaly ...obejrzalam filmik zdodą:) tak samo sobie pomyslalam, pewnie jakas fascynacja idolka..... mniej znaczy wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
girafffe Re: zakochałam się w tych butach 19.11.06, 21:14 wybacz ale to sa jedne z najbrzydszych butow jakie widzialam... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: zakochałam się w tych butach 19.11.06, 21:26 a ffffffffffffffffffffffujjjj! Odpowiedz Link Zgłoś
brytfanka88 Re: zakochałam się w tych butach 19.11.06, 21:42 Boskie? Osmmiele sie nie zgodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Boskie jak sama Ally;) 19.11.06, 21:52 może ci doda będzie pozyczać? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Boskie jak sama Ally;) 19.11.06, 22:02 Wasze komentarze jeszcze bardziej utwierdzają Mnie w tym, że powinnam je kupić ;))))) Wielkie dzięki Wielkie znawczynie gustu i mody :) Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: Boskie jak sama Ally;) 19.11.06, 22:03 hihih tak tak do takich butów trzeba mieć odwage i osobowość.. Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: Boskie jak sama Ally;) 19.11.06, 22:13 To jeszcze różowy laptopik sobie dokup,i będziesz "prawie Dodzia" Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Boskie jak sama Ally;) 19.11.06, 22:27 Różowy laptop MAM. Nie muszę być prawie jak Doda. Dobrze Mi jako ALLY ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rudzielcowa Re: Boskie jak sama Ally;) 20.11.06, 12:40 agusia101 napisał(a): > hihih > tak tak > do takich butów trzeba mieć odwage i osobowość.. I dlugasnie kolorowe Tipsy. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsicoco Re: zakochałam się w tych butach 20.11.06, 00:02 Buty przepiekne i nie mają jeszcze nawet takiej zaporowej ceny jak na takie cuda.Dziwię sie tylko tobie ze w rzeczywistosci chodzisz fatalnie ubrana(a ostatni twoj wyjazd do brukseli to naprawde porazka-ta bufiasta spodnica,wzorzyste czarne rajstopy i czerwone lakierowane bucicka to image a'la kurewka z Ukrainy-ciesze sie ze nie bylo dane mi cie spotkac:)) a ciuchy pokazujesz fajne.Zacznij sie wreszcie dobrze ubierac a nie tylko pokazywac stronki z fajnymi ciuszkami. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: zakochałam się w tych butach 20.11.06, 01:48 a mnie sie ta spodnica podobala podszyta chyba czyms... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: zakochałam się w tych butach 20.11.06, 01:55 to chyba nawet sukienka gora rozowa wiazana pod szyja a na dolna czesc czarna warstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: zakochałam się w tych butach 21.11.06, 14:46 Mi się podobają Moje ubrania i zostawienia. Dobrze się w nich czuję. Floa- to spodnica i bluzka, razem fajnie wyglądają. Do nich akurat zakladam inne buciki, ale do kurtki te czerwone wyglądają wg Mnie dobrze ;) I dziękuję za miłe komentarze i wstawienie się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: zakochałam się w tych butach 20.11.06, 09:31 Niewątpliwie są interesujące. Ale brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
guapatia Re: zakochałam się w tych butach 20.11.06, 09:36 ja bym sie w nich nigdy nie zakochala...brzydkie:( Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: zakochałam się w tych butach 20.11.06, 09:40 milosc jest slepa nawet w Romanie Giertychu ktos sie zakochal Odpowiedz Link Zgłoś
isia85 Re: zakochałam się w tych butach 20.11.06, 09:57 widziałam gdzies zdjecie Jenifer Lopez w tych butach. Ubrana była w czarna chyba ołówkowa spódnice, bluzke w tym samym kolorze z bufiastymi rekawami i kokarda pod szyja oraz z centkowana torba D&G w dłoni. Wygladała swietnie. Jesli tylko ci sie podobaja to kup i nie przejumuj sie opinia innych. Miłego dreptania w tych butkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: zakochałam się w tych butach 20.11.06, 10:41 są przedobrzone. jak dla mnie, idealny dowód na to, że oryginalnie nie równa się ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: zakochałam się w tych butach 20.11.06, 12:50 wg mnie byłyby lepsze gdyby były na normalnej szpilce, nie podoba mi się ten twór zamiast obcasa, ale skoro Tobie się podobają to kup!:) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: zakochałam się w tych butach 20.11.06, 12:54 paskudy takie,ze wolalabym zalozyc kowbojki niz to cos. okropienstwo! Odpowiedz Link Zgłoś