Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

sukienka zara

23.11.06, 19:48
    strasznie zależy mi na jednej sukience z zary.
    widziałam ją jakiś miesiąc temu, niestety zagapiłam się i nie kupiłam jej od
    razu, potem jak poszlam, to dowiedziałam się że ona już wisiały od jakiegoś
    czasu, "nie zeszły", wiec zostały odesłane "do warszawy".
    i teraz pytanie: czy to oznacza że one np. pojawią się jeszcze w okresie
    przecen? a może sa w jakiejś warszawskiej zarze?
    chociaż to raczej brzmiało jakby je do jakiegoś magazynu odtransportowano...

jak myślicie?
    a może widziałyście?
    ktokolwiek widział, ktokolwiek wie :) taka biała w delikatne szare mazaje,
    100% jedwab, kosztowała 199 zł, bez talii, taka krojem dołu w stylu lat
    20/30stych, góra troche "kopertowa".

z góry dzięki :)

bardzo mi zależy bo zakochalam sie w tej sukience od pierwszego wejrzenia i
    teraz odżałowac nie moge.
    Obserwuj wątek
      • nessie-jp Re: sukienka zara 23.11.06, 20:49
        Spróbuj podzwonić po sklepach Zary. Często jest tak, że nie we wszystkich
        salonach jest taki sam zestaw produktów. Jeśli upolujesz gdzieś w W-wie, to
        poproś u siebie w Zarze, żeby ci sprowadzili. Powinni się zgodzić.
        • ciak1 Re: sukienka zara 23.11.06, 22:23
          Jeśli chcesz numery do warszawskich sklepów zary, to daj znać - ja dzisiaj
          dzwoniłam za płaszczem, więc mam wszystkie:)
          • woda_mineralna3 Re: sukienka zara 24.11.06, 00:54
            tylko że nie mam numeru ani żadnego kodu identyfikacyjnego, a panie które
            pytałam o te sukienke raczej z trudem ją skojarzyły. w zarze jest mnóstwo
            rzeczy i duża rotacja.
            chyba jak bede w wawie to sie po prostu przejde.

ale może któraś z was jednak widziała i kojarzy?:) nie trace nadziei.
            no i ponawiam pytanie: czy oni rzeczy które zostały wcześniej wycofane żeby
            nie "zawalać połek" potem wystawiaja na przecenach?

pozdrawiam i dziekuje :)
            • l81 Re: sukienka zara 24.11.06, 12:00
              Do Ciak1.
              Ja chciałabym nr telefonów da Zary w Warszawie.
              Chciałabym rownież dowiedzieć się odnośnie płaszcza, upatrzylam sobie taki, ale
              niestety nie było juz rozmiarów. Czy Ty może orientujesz się czy można sobie
              zamówić konkretny typ płaszcza. Ja nie jestem z Warszawy więc mi jest trochę
              trudniej trafić. Pewnie jak się pojawiają to odrazu wykupują. Dzięki.
              • ciak1 Re: sukienka zara 24.11.06, 12:10
                Sklepy zara:
                - Marszałkowska: (0-22) 551-44-95
                - Wola Park: (0-22) 533-44-86
                - Arkadia: (0-22) 318-12-34
                - Promenada: (0-22) 611-73-82
                - Galeria Mokotów: (0-22) 541-39-08

Nie wiem czy można sobie ściągnąć coś z jednego sklepu do innego, ale na pewno
                można zadzwonić do wszystkich i jeśli gdzieś mają ten ciuch, to można go sobie
                odłożyć na dwa dni i potem po niego przyjechać. Jeżeli nie masz kodu, to dobrze
                by było, gdybyś chociaż wiedziała z jakiego działu pochodzi (woman, basic,
                trafaluc etc.), to wtedy przełączą Cię na ten dział i tam ekspedientki na ogół
                wiedzą o co chodzi (musisz dokładnie opisać). Aha, no i dostawy są 2 razy w
                tygodniu - w poniedziałki i środy, więc jeżeli czegoś nie ma, to możesz
                zaczekać i zadzwonić po nowej dostawie - ja tak upolowałam płaszcz:)
                Powodzenia:)
                • l81 Re: sukienka zara 24.11.06, 13:01
                  Dzięki bardzo. Ja mam konkretny płaszcz upolowany, mam jego typ, był na
                  Marszałkowskiej. Czarny do kolana wiązany w pasie. Jaki Ty sobie upolowalaś
                  jaki typ. Ja bym chciała sobie zobaczyć wszystkie typy płaszczy jakie mają. Nie
                  wiesz czy mają katalogi.Pa.
                  • ciak1 Re: sukienka zara 24.11.06, 13:17
                    Szczerze mówiąc nie wiem czy mają katalog ze wszystkimi modelami. Na ich
                    stronie internetowej jest tylko kilka. Ja mam właśnie najtańszy płaszczyk w
                    całej zarze:) To jest czarna dwurzędówka przed kolano ze stójką. Całkiem ładny
                    i co się rzadko zdarza w rozmiarze xs. Polowałam na niego, bo na gwałt
                    potrzebowałam czarnego płaszcza, po tym jak mnie poniosło i kupiłam za dwa razy
                    wyższą kwotę uroczy żółty płaszczyk, który pasuje mi zaledwie do kilku ciuchów
                    i nie na wszystkie okazje;) Muszę się zgodzić z teorią, że aktywność tej części
                    naszego mózgu, która jest odpowiedzialna za racjonalne myślenie, podczas
                    zakupów spada do zera:)
                    • l81 Re: sukienka zara 24.11.06, 13:56
                      Ja też mam rozmiar S, albo XS. Ja chciałam płaszcz zimowy taki grubszy na
                      zimę. Wchodziłam na strone Zara, ale ja tam nie moglam znaleźć żadnych
                      płaszczy.
                      Dziekuję Tobie za informacje .Pa.
                    • addinka ciak1 masz @:)) 24.11.06, 18:51
                      w sprawie płaszcza
      • addinka Re: sukienka zara 24.11.06, 20:01
        otóż obdzwoniłam warszawskie zary, bo mojego płaszcza już nie ma i jak znalazłam
        w końcu w jednym sklepie, nieszcześliwie położonym w najdalszym końcu miasta ode
        mnie, to okazało się, ze nie ma możliwośći sprowadzenia do innej zary:((

• l81 Re: sukienka zara 27.11.06, 11:46
          To bardzo szkoda. Ja poluję na plaszcz taki grubszy na zimę. Dowiedziałam się,
          ze Oni ten towar zamawiają w Hiszpani, więc nie ma mozliwości zamowienia
          konkretnego modelu, ponieważ Oni nie wiedzą co im sprowadzą.Pa.
      • malgoniak Re: sukienka zara 27.11.06, 11:57
        > a może widziałyście?
        > ktokolwiek widział, ktokolwiek wie :) taka biała w delikatne szare mazaje,
        > 100% jedwab, kosztowała 199 zł, bez talii, taka krojem dołu w stylu lat
        > 20/30stych, góra troche "kopertowa".

ta sukienka jest w najnowszym numerze Avanti-fotka, ale czy w sklepach jeszcze
        jest to nie wiem............a jaki rozmiar cię interesuje? jestem z w-wy i
        jakbym spopotkała mogłabym ci ją kupić.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka