alfa36 04.12.06, 22:37 Mam ochotę na tegorocznym sylwestrze pojawić sie w spodniach. Nie wiem jednak, co uszyć/ jak uszyć, żeby ukryc wciąż wystający po ciąży brzuch. No i jeszcze jaką "górę" doszyc do tego. Możecie coś podpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: Sylwestrowe spodnie 04.12.06, 22:42 na wystajacy brzuch doskonala bylaby sukienka... mysle, ze spodnie jakieby nie byly zasze podkreslaja brzuszek Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Sylwestrowe spodnie 04.12.06, 22:43 chyba ze na gore tak modna teraz tunike moze z obnizona talia.. jakas wiazana na biodrach Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Sylwestrowe spodnie 04.12.06, 22:44 ja w tym roku takze zakladam na sylwestra spodnie... biale niskie, szwedy- biodrówki na kant + złoty pasek + złota bluzka- tunika z duzym dekoltem. Bluzka zakładana na szyje, wiązana na biodrach. Przez gołe plecy beda przechodzic dwa zlote paski... jeszcze nie wiem czy swiecace czy z takiego samego materilau jak bluzka... ogólem rezygnuję z małych czarnych i wszelkich sukien.. ten sylwester bedzie w pelni wygodny i ekstrawagancki Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Sylwestrowe spodnie 04.12.06, 23:02 A ja myślałam o spodniach tzw. wysokich, ktore ukryłyby mój brzuch. Czy szeroki pas (nie pasek) w spodniach nie zatuszowałby? Jeżeli chodzi o góre, to też nie mam pomysłu, choc marzą mi się gołe plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Sylwestrowe spodnie 05.12.06, 13:34 oczywiscie ze moga byc wysokie spodnie, do tego tunika z odkrytymi pleckami + ozdobny pas. Ja wymyslilam sobie w tym roku biel i zloto, mysle ze ok. Mam ostatnio sentyment do jasnych spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Sylwestrowe spodnie 05.12.06, 13:38 co do bluzek..sa teraz takie tuniki lekko opięte w biodrach, a u góry luźne... coś takiego...tylko z mniejszym dekoltem i bez rękawów www.allegro.pl/item146047706_seksowny_dekold_olsnij_wszytskich_.html#photo Odpowiedz Link Zgłoś
rmaciej1983 Re: Sylwestrowe spodnie 05.12.06, 14:44 Oj, dziewczyny, dziewczyny. To już nawet na taką okazę, jaką jest sylwester stroicie się w spodnie. Bo co? Bo wygodnie? Ten argument dawno do mnie nie przemawia. Choć raz mogłybyście wyglądać jak kobiety. Ale nie zrozumcie mnie źle. Nie krytykuję Was. Jednak wydaje mi się, że na specjalne okazje powinno ubierać się w sposób tradycyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Sylwestrowe spodnie do rmacieja 05.12.06, 17:36 Mówisz jak mój małż... Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Sylwestrowe spodnie do rmacieja 06.12.06, 21:53 ja narazie mam dość sukienek i spódnic... nie chcę wyglącać typowo i zwyczajnie... mała zmiana nie zaszkodzi...takie rzeczy też są kobiece... tym bardziej że wiem jaki efekt chcę osiągnąć :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rmaciej1983 Re: Sylwestrowe spodnie do rmacieja 06.12.06, 22:28 Cytuję: "takie rzeczy też są kobiece" Równie bardzo jak spódnica jest męska. Odpowiedz Link Zgłoś
muisie Re: Sylwestrowe spodnie do rmacieja 07.12.06, 11:53 Macjeju nie myl pojec, sukenka nigdy nie bedzie meska nie oszukujmy sie !!! Facet w sukience wyglada nie atrakcyjnie I nie apetycznie jednym slowem obrzydliwie… Spodnie u kobiet sa bardzo ok… sa czasem bardziej sexy niz nie jedna sukienka.. Odpowiedz Link Zgłoś
jonowo Re: Sylwestrowe spodnie do rmacieja 07.12.06, 16:30 Fajnie może wyglądać tuniczka z obniżoną talią, wiązana na biodrach i wąskie proste spodnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jonowo Re: Sylwestrowe spodnie do rmacieja 07.12.06, 16:32 ten facet zaczyna być upierdliwym trolem gorszym od parówy... a może to kolejna chora osobowosć tej samej osoby!!! Sorki za zaśmiecanie postu, nie mogłam juz wytrzymać :) Odpowiedz Link Zgłoś
rmaciej1983 Re: Sylwestrowe spodnie do rmacieja 07.12.06, 16:40 Fajnie może wyglądać jakiś sweterek plus jakaś męska spódnica do kolan plus getry. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Sylwestrowe spodnie do rmacieja 07.12.06, 16:34 rmaciej1983 napisał: jeśli kobieta idzie na sylwestra w spodniach, to mężczyzna może w > spódnicy. Zapewniam cie, ze ogromnej, ale to ogromnej wiekszosci mezczyzn taka mysl nawet nie przemknelaby przez glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jonowo Re: Sylwestrowe spodnie do rmacieja 07.12.06, 16:41 nie licząc transwestytów :) Odpowiedz Link Zgłoś
jonowo Re: Sylwestrowe spodnie do rmacieja 07.12.06, 16:44 no to może o modzie kolego... ten sweterek w którym sie prezentujesz na zdjęciu... koszmar!!! a w połączeniu z tymi rajstopkami... no chociaz zadbał byś o to jak już masz zamiar sie tak ubierać.... Odpowiedz Link Zgłoś
rmaciej1983 Re: Sylwestrowe spodnie do rmacieja 07.12.06, 17:16 Cytuję: "en sweterek w którym sie prezentujesz na zdjęciu... koszmar!!! a w połączeniu z tymi rajstopkami." Może i koszmar, ale mogłoby być inaczej. To mój ulubiony sweterek. Gdyby był nowy i do tego grube rajstopy plus luźna spódnica taka trochę dłuższa (nad nieco za kolana) plus nie wiem jakie buty (najlepiej szpilki :D), to może by było lepiej? I włosy na pianę. No, chociaż napisałabyś jak twoim zdaniem powinno to wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Sylwestrowe spodnie do rmacieja 07.12.06, 16:44 rmaciej1983 napisał: > Cytję: "Zapewniam cie, ze ogromnej, ale to ogromnej wiekszosci mezczyzn taka > mysl nawet nie przemknelaby przez glowe." > > Ale NIEKTÓRYM tak i pewnie by tak poszli albo pójdą. Pomijajac hetero, ktorzy poszli na bal kostiumowy przebrani dla hecy za kobiete, tymi niektorymi beda geje, odgrywajacy w zwiazku role kobiet i transwestyci. Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Sylwestrowe spodnie 07.12.06, 21:27 tak, spódnica jest bardzo męska ... każdy facet o tym wie Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Sylwestrowe spodnie 07.12.06, 21:34 ...lepiej isc po raz kolejny w czarnej kiecy i czuc sie jak szara mycha??? bleee rezygnuje czasem spodnie sa bardziej sexowne od klasycznych sylwestrowych strojow... tym bardziej biale... ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
rmaciej1983 Re: Sylwestrowe spodnie 07.12.06, 22:08 A lepiej jak facet po raz kolejny idzie w garniturze czy czymś w tym rodzaju? To równie dobrze spódnica u faceta może być bardziej seksowna niż spodnie :/. A politycy? Wszyscy tacy sami. Im też przydałaby się jakaś rozmaitość. Np. jedna kaczka w szpilkach, druga w sukience. I od razu lepszy wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Sylwestrowe spodnie 07.12.06, 22:13 Dobrze dopasowany garnitur dobrej marki moze byc bardzo seksowny. Odpowiedz Link Zgłoś
rmaciej1983 Re: Sylwestrowe spodnie 07.12.06, 22:20 Dobrze dopasowana męska spódnica dobrej marki może być też bardzo seksowana. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja9914 Re: Sylwestrowe spodnie 09.12.06, 16:36 Ja może nie w sprawie sylwestrowych spodni, ale mam problem. Zostałam zaproszona na Sylwestra, gdzie należy się ubrać na styl lat siedemdziesiątych lub osiemdziesiątych. Macie jakiś pomysł?? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Sylwestrowe spodnie 09.12.06, 16:40 Nie szyj biodrowek, bo wszystko Ci sie wyleje, czy wyjdzie, po prostu bedzie CI sterczal brzuch, lepiej bedzie jak zalozysz " normalne " spodnie, do pepka, aby jednak nic CI nie wyszlo. A na gore proponuje jakas Tunike, cos co by nie byloby za obcislego, ale zarazem eleganckie. Odpowiedz Link Zgłoś