perennou 13.12.06, 15:44 lubicie? nosicie? z czym łączyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: pomarańczowy kolor 13.12.06, 15:47 nie lubie. ale mam jeden sweter pomaranczowy i nosze go do brazow jesienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: pomarańczowy kolor 13.12.06, 15:48 najlepiej wyglada z czarnym, nosze najczesciej bardziej zabawnie i sportowo jest polaczenie z zielenia z czekolada wyglada nudnie moim zdaniem chociaz dobrze pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: pomarańczowy kolor 13.12.06, 15:48 nie lubie chociaz mam pomaranczowe rurki, ktore nosilam tego lata Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: pomarańczowy kolor 13.12.06, 15:51 bardzo lubie:) jest taki "pozytywny" chociaz niestety nie moj kolor, wiec stawiam tylko na dodatki buty i torebki. lacze z czekoladowym,ciemnoniebieskim, czarnym Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: pomarańczowy kolor 13.12.06, 15:57 jako tako nie mam - tzn. mam jedną pomarańczową spódnicę, ktorą zestawiam z brązami, zielenią; i do takich kolorow moim zdaniem pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: pomarańczowy kolor 13.12.06, 16:09 jescze widzialam troche nietypowe polaczenie ciemny pomaranczowy z pudrowym rozem i wygladalo to pieknie. byly to buty wlasnie zastanawiam sie nad ich kupnem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: pomarańczowy kolor 13.12.06, 16:10 Lubie, nosze, lacze z brazawymi eleganckimi spodniami, brazawym zakietem, i czasem z czerwona spodnica. Odpowiedz Link Zgłoś
teczowka1 Re: pomarańczowy kolor 13.12.06, 16:26 DObry do wszystkiego,nie no przesadzam ale to piękny jesienny kolor śiwetnie wygląda z czekoladowym z czarnym ale mój ulubiony to z zgniłą zielenia oraz z ciemnym fioletem - takie zestawienie jest powalające. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: pomarańczowy kolor 13.12.06, 16:41 Nie ladnie mi w pomaranczowym, zreszta jak cos mi sie podoba to nie jest to w tym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: pomarańczowy kolor 13.12.06, 17:56 Mam 3 pomarańczowe bluzki (ale wszystkie są bardziej rudo-ceglaste niż typowo pomarańczowe) i noszę je głównie jesienią z czekoladowym brązem, czerwienią i innymi "jesiennymi" kolorami. W zeszłym roku nosiłam też dużą rudą torbę - najczęściej do jasnej kurtki skórzanej (kolor chyba kremowy albo brudna biel), granatowych dżinsów, brązowych kozaków i dodatków typu szalik/golf, rękawiczki, pasek. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: pomarańczowy kolor 13.12.06, 20:58 uwielbiam pomaranczowy! nosze glownie z czarnym z brazami, ale ciemnymi' inaczej osiagnelambym efekt 'kupy' topy/swetry/torebke do dzinsow Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: pomarańczowy kolor 13.12.06, 22:37 Pół wiosny, lata i wczesnej jesieni przebiegałam w zestawieniu pomarańczowy z brązem (czasem z czarnym), a drugie pół w zielonym z brązem... To były moje kolory na wiosnę, lato i wczesną zimę 2006:) Teraz mi się zmieniły upodobania: - brąz z czerwienią; - brąz z brudnym różem. Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: pomarańczowy kolor 13.12.06, 22:44 mam jedna spodnice, od dwoch lat, jeszcze nigdy nie wlozona oraz 3 bluzki ktore lacze z szarym, czarnym i zgnila zielenia Odpowiedz Link Zgłoś
jazza.nova Re: pomarańczowy kolor 13.12.06, 23:04 uwielbiam, od zawsze w mojej szafie, genialnie wyglada a czarnym ale jeszcze lepiej z ciemno szarym, ciekawie ze zgnila zielenia. Wszystkie te kolory daja tlo pomaranczowemu, ktory pieknie sie odznacza i wibruje. Lubie wszelkie odcienie pomaranczowego od nieco 'brudnego', przez pastelowy na wibrujacym, prawie czerwonym jak szata buddyjska :) Odpowiedz Link Zgłoś
milkyway1 Re: pomarańczowy kolor 14.12.06, 01:26 pomaranczowy uwielbiam po prostu nosze z: brazowym, zielonym, niebieskim, szarym, granatowym, z ciemnym bordo wyglada fantastycznie moim zdaniem, z zoltym (czasem wygladam jak kanarek, przyznaje). w sumie nie wiem z jakim kolorem bym nie polaczyla, z czarnym chyba tylko bo czarnego w ogole nie nosze Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: pomarańczowy kolor 14.12.06, 14:38 lubię i mi w nim dobrze. mam pomarańczowy golf, gruby sweter, bliźniak, tiszerty, sukienkę, torebkę i wielki szalik :) noszę do czekoladowego brązu, szarości i ciemnych dżinsów. z czarnym kontrast jest dla mnie za ostry (ale ja noszę bardzo mocne, nasycone pomarańcze). Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: pomarańczowy kolor 14.12.06, 14:40 mam dzis na sobie pomaranczowa bluzę:) do niej czarne jeansy szyte pomaranczowa nitką:) lubie pomaranczowy kolor aczkolwiek nie nosze zbyt często Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: pomarańczowy kolor 14.12.06, 14:57 lubię:) mam sweter, jedną bluzkę i dwie bluzki z krótkim rękawem. a noszę do brązów, czerni, zieleni Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: pomarańczowy kolor 14.12.06, 15:55 nosze do granatowych jeansow i czarnych materialowych dzwonow Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: pomarańczowy kolor 14.12.06, 17:37 Bardzo lubie. Wlasnie mam na sobie pomaranczowy sweterek z zary z dekoltem w lodke i rekawem trzy czwarte Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: pomarańczowy kolor 14.12.06, 17:47 lubie lacze z zloltym albo z bordowym Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: pomarańczowy kolor 14.12.06, 19:47 img.bonprix.pl/0/670758_328.jpg swego czasu wklejalam tu ten sweter.i zadnej sie nie podobał ze wzgledu na kolor.ciekawe jak bedzie teraz z opiniami...no wiec co sądzicie? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: pomarańczowy kolor 15.12.06, 09:14 wg mnie on jest bardziej lososiowy mnie sie nie podoba ani kolor, ani sweter Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: pomarańczowy kolor 14.12.06, 19:42 pomarańczowy nie lubię, ale rudy tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: pomarańczowy kolor 14.12.06, 19:50 nie lubie pomaranczowego. jeden z nielicznych kolorow do ktorych wrecz czuje odraze. okropny kolor! Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: pomarańczowy kolor 14.12.06, 21:40 ogromnie lubie, nosze, nie mam barier w zakresie polaczen, ten kolor dziala i wtedy kiedy wpasowuje sie w calosc i wtedy kiedy kontrastuje Odpowiedz Link Zgłoś
monika2022 Re: pomarańczowy kolor 15.12.06, 11:07 pomaranczowy na pewno nie ale jego odcień -rudy owszem! Odpowiedz Link Zgłoś
lalumek Re: pomarańczowy kolor 15.12.06, 12:05 bardzo lubie :) z tymze taki bardziej zgaszony - wsciekly pomarancz sprawia, ze wygladam jak zombie :D nosze do brazow-w szczegolnosci czekoladka oraz do zieleni:) bardzo ladnie sie prezentuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś