annie_laurie_starr 17.03.07, 12:47 Jak Wam sie podoba? Niektore propozycje bardzo mi przypadly do gustu. justjared.buzznet.com/2007/03/16/hm-cos-collection-of-style/#more-1781 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edavenpo Re: HM - COS Collection 17.03.07, 13:09 Calkiem calkiem ;-) POdobno ma byc bardziej 'dorosly' niz H&M ;-) Wczoraj otworzyli sklep na Regent Street wiec jak bede dzis w poblizu to obadam i zdam relacje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: HM - COS Collection 17.03.07, 13:14 Mnie sie podoba najbardziej tez zakiet w drugim rzedzie drugi od lewej. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: HM - COS Collection 17.03.07, 13:32 Ta sukienka jest ladna ;-) buzznet-00.vo.llnwd.net/media/jj1/2007/03/hm_cos_collection_of_style/hm-cos-collection-of-style-04.jpg Przyznaje ze trzymaja reke na pulsie: buzznet-00.vo.llnwd.net/media/jj1/2007/03/hm_cos_collection_of_style/hm-cos-collection-of-style-14.jpg Dlugie zakiety juz sie niesmialo pokazuja (Stella pokazala je w ss 2007 www.style.com/slideshows/fashionshows/S2007RTW/SMCCA) i beda naprawde modne jesienia 2007 wiec COS jest zdecydowanie na czasie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: HM - COS Collection 17.03.07, 19:08 sukienka z pierwszego linku do zludzenia przypomina moj ostatni zkup z zary :) zakochalam sie w niej i z dnia na dzien podoba mi sie coraz bardziej w modnych teraz fasonach a'la lata 60 wygladam fatanie ta jedna jedyna w ktorej niezle sie czuje ma fajne ukryte wewnatrz glebokie kieszenie i zachowuje linie A mimo moich buforow, ktore z reguly defasonuja ten kroj www.exchange3d.com/cubecart/images/uploads/aff346/model_1243_aaa.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene link :) poprawny 17.03.07, 19:11 img261.imageshack.us/img261/5380/zarakiecatw8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: link :) poprawny 17.03.07, 19:24 moj problem zwiazany z ta sukienka to torebka czy do takiego fasonu nada sie torba na ramie czy raczej tylko do reki duza jak i mala? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: link :) poprawny 17.03.07, 20:29 foamclene napisała: > moj problem zwiazany z ta sukienka to torebka > czy do takiego fasonu nada sie torba na ramie czy raczej tylko do reki duza jak > > i mala? mysle ze raczej do reki Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: HM - COS Collection 17.03.07, 13:44 Czy ja wiem...bardzo.....zgrzebne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: HM - COS Collection 17.03.07, 13:56 Podoba mi się, ale czy ta kolekcja będzie dostępna w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
makaroniara2 Re: HM - COS Collection 17.03.07, 14:14 Nie będzie dostępna w Polsce, przynajmniej na razie. To nie jest kolekcja do sklepów H&M tylko zupełnie nowy sklep- o innym profilu i specjalna kolekcja dla tego sklepu. Jest na razie 1 tylko w Londynie. Myślę, że jak sprzedaż będzie ok to będą to rozwijali. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: HM - COS Collection 17.03.07, 14:19 dzięki za wyjaśnienie - szkoda, że u nas nie otwierają takich sklepów:( Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: HM - COS Collection 17.03.07, 14:09 bardzo, ale to bardzo podoba mi się to: buzznet-00.vo.llnwd.net/media/jj1/2007/03/hm_cos_collection_of_style/hm-cos-collection-of-style-18.jpg kojarzy mi się ze świeżością Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: HM - COS Collection 17.03.07, 14:38 bardzo ładne. a jaki ten sklep ma być pod względem cen? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: HM - COS Collection 17.03.07, 19:09 chyba drozsza linia dla zamozniejszych niz uczniowie ;) klientow Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: HM - COS Collection 17.03.07, 19:08 podoba mi sie tego sie obawialam :) oczywiscie poza zasiegiem :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: HM - COS Collection 17.03.07, 19:10 wyglada niezle. ale h&m zazwyczaj tylko na zdjecia dobrze sie prezentuje. jestem zatem sceptyczna! Odpowiedz Link Zgłoś
patriaszeprudy nie wiecie moze JAK ściagnac zdjecia z tej ich 17.03.07, 21:15 stronki? bo jedna sukienka jest rewelacyjna i chcialabym sobie tak auszyc wiec byloby wskazane miec wzor dla krawcowej;D Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: HM - COS Collection 17.03.07, 21:22 Bo ja wiem... rzeczy bardzo 'normalne', więc jeżeli nie będzie stała za nimi dobra jakość (a po H&M bym się jej nie spodziewała), to niewarte inwestycji. W tej samej stylistyce znajdzie się setki innych, lepszych. Prostota stylu to cenna rzecz, ale coś za coś - przy awangardowo-fikuśnych krojach kiepską jakość można jeszcze wybaczyć, tutaj - absolutnie nie. Natomiast przyznam, że zaintrygował mnie ten fartuch porodowy. justjared.buzznet.com/gallery/photos.php?yr=2007&mon=03&evt=hm_cos_collection_of_style&pic=hm-cos-collection-of-style-17.jpg Dla kogo to propozycja? Nie ma chyba kobiety, która wyglądałaby w takim czymś ładnie. Pomijam oczywiście pacjentki oddziałów ciążowych, no ale one stanowią znikomy procent nabywców... Odpowiedz Link Zgłoś