hratli Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 10:04 zycze szczescia i odnalezienia siebie w malzenstwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 10:09 Ja takze zycze wszystkiego, wszystkiego najlepszego :) Przede wszystkim, aby Twoje, a raczej WASZE zycie bylo wlasnie takie o jakim marzycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 13:29 dziewczyny z prywatnymi animozjami na PRIV. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 13:32 magda, swoja droga i ode mnie moc sciskow i buziakow na nowej drodz zycia :* :). Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 13:33 dziękuje bardzo wszystkim za zyczenia!byłam strasznie zdenerwowana ale podobno wyszło ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 13:34 Stres to jest :) Nie powiem, ze nie... Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 13:38 Czy Ty pamietasz wszystko z " Ceremonii " ? Ja pamietam ze sama w USC sie bardzo denerwowalam i pamietam jak przez mgle, mozna rzec ze prawie nic. Normalnie jak zanik pamieci :P No to od wczoraj jestes oficjalnie Zona ! :)))) Gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 13:42 A sluchaj, najwazniejszego zapomnialam sie Ciebie zapytac. Jakie byly reakcje na Twoja kreacje ? ( ale mi sie zarymowalo :))) Na pewno bylas oryginalna Panna Mloda i zostaniesz w pamieci na dlugo chocby przez Twoj piekny stroj. Jak reagowali wasi goscie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 14:28 No wlasnie, tez mnie to ciekawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 14:29 wsumie wszystko pamiętam bo ja sie rozglądałam na boki i patrzyłam kto juz przyszedł:)ale oczywiscie jeszcze przed ceremonia.podobno nawet bez wahania i bardzo pewnie mówiłam chociaż jakoś dziwnie sie czułam:)na szczescie mam to juz za sobą chociaż bylo bardzo fajnie.większość osob zaproszonych przyszła a to tez ważne. a co do stroju to nie wiem czy byli zdziwieni,mówili ze ślicznie wyglądam :)moja mama rozmawiała z kayah(bo ona również byla)i mówiła ze miała obawy ze to sari itd a kaycia na to ze jest super noi ze ona tez ślub w sari brała. mielismy śmieszną sytuacje bo moja świadkowa,moja przyjaciółka jak czekaliśmy na ceremonie tak sie wzruszyła ze zaczęła płakać jak bóbr:)na szczęście ja sie powstrzymałam,chociaż raczej śmiać mi sie chciało. .zdjęć jeszcze nie mam ale niedługo dostanę.w sumie i slub i potem kolacja bardzo udane.prezenty tez fajne dostaliśmy:)m.in.bilety na heinekena!noi bardzo sie ciesze ze zebralismy spora sume na fundacje felis Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 14:34 Super, na Heinekenie Bjork w tym roku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 14:35 nawet niewiem kto ma tam grac ale napewno jedziemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 14:37 wlasnie dzis rano ogladalam kayah w ddtvn i zastanawialam sie czy byla u ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 14:39 byla,byla od niej te bilety:)właściwie od calego kayaxu Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 14:40 Kayah to Twoja kolezanka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 14:41 fajny pomysl na prezent :) ale ja jestem nieobiektywna moze, bo dla mnie kazdy pretekst zeby pojechac do 3city jest dobry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 13:34 Przepraszam, jeśli się wtrącam, ale to trochę nie w porządku psuć dziewczynie humor, która dopiero co wyszła za mąż i nie może się tym nawet cieszyć, bo jakaś złośliwa istota zaczyna ją molestować... :) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 13:35 dlatego pocielam sobie troche. to jest watek z zyczeniami, cholera, jak ktos nie chce skladac w.w. zyczen, to niech omnie watek szerokim lukiem, dziekuje :). Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 13:45 magda wiesz że cie uwielbiamy a chwasty prędzej czy później się stąd wyrwie Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 14:23 No i ja się cieszę, że co nieco zostało wycięte. Rano był tu okropny komentarz Disy. Także jestem ciekawa reakcji na sari i zdjęć:)))) Jeszcze raz DUżOO MIłOśCI. Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 16:22 Dołączam się, tak :) miłości przede wszystkim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 16:55 Z przyjemnością dołączam do życzeń. Miłości, miłości i miłości, a reszta sama się ułoży. :) Odpowiedz Link Zgłoś
michalinna2 Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 17:05 Nieczytałam całego wątku, ale składac życzenia to przyjemność więc najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: do Magdaksp !!!! 25.03.07, 18:13 I ja się dołączam z najlepszymi życzeniami (lepiej późno niż wcale!) Zyczę ci dużo szczęścia, Magdo! Odpowiedz Link Zgłoś