martusia67 27.03.07, 21:16 www.kasiazapala.com/zakietszary2.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzesa20 Re: Kupic? 27.03.07, 21:18 żakiet bardzo ładny, spódnica jeszcze bardziej, ale kokardka mi do niego nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Kupic? 27.03.07, 21:25 rzesa20 napisała: > żakiet bardzo ładny, spódnica jeszcze bardziej, ale kokardka mi do niego nie pa > suje Mi kokardka tez kokardka,nie pasuje,ale z tego co wiem,mozna z niej zrezygnowac :)skladajac zamowienie :) Tylko spodnica z tylu wyglada tak, troszke boje sie jak to bedzie wygladalo. www.kasiazapala.com/zakietszary3.html Odpowiedz Link Zgłoś
etolia Re: niezły,chociaż nie mój styl n/t 27.03.07, 21:31 mnie po dwoch wyjsciach chyba by sie znudzil, ale nie jest zly:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_plomba Re: niezły,chociaż nie mój styl n/t 27.03.07, 21:32 dla mnie te ciuchy są niby ładne, ale jakieś przy tym takie poprawne.. mało w nich entuzjazmu..są chyba nudne.. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: niezły,chociaż nie mój styl n/t 27.03.07, 21:36 czarna_plomba napisała: > dla mnie te ciuchy są niby ładne, ale jakieś przy tym takie poprawne.. mało w > nich entuzjazmu..są chyba nudne.. Tylko,ze do pracy ja niestety musze chodzi ubrana poprawnie :) a moze macie jakies inne propozycje ciuszkow do pracy w ktorych obowiazuje stroj formalny?? Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: Kupic? 27.03.07, 21:41 nie dla kokardu i nie dla "zabotu" z tylu spodnicy Odpowiedz Link Zgłoś
krokusik_74 Re: Kupic? 28.03.07, 14:01 Komplecik bardzo ładny ale te marszczonka na spódnicy kojarzą mi się z ogonkiem Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Kupic? 28.03.07, 14:03 komplet bardzo ladny, zakiet swietny, z fantazja nie podobaja mi sie tylko falbanki na spodnicy Odpowiedz Link Zgłoś
marghot errata 28.03.07, 14:07 nie widziałam tych żabotów na spódnicy. W tej sytuacji zmieniam werdykt - ni ekupować Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: errata 28.03.07, 18:51 marghot napisała: > nie widziałam tych żabotów na spódnicy. W tej sytuacji zmieniam werdykt - ni > ekupować Skladajac zamowienie, mozna troszke zmienic projekt. Dletego jesli juz zdecyduje sie kupic ten komplet to napewno zrezygnuje z żabotow:) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Kupic? 28.03.07, 20:01 ten ogon z tyłu spódnicy brzydki bardzo jest. a już kokardka z przodu w ogóle mnie odrzuca - nienawidzę ciuchów, w których czuję się jak prezent;). Odpowiedz Link Zgłoś
monika2022 Re: Kupic? 29.03.07, 11:01 kup,ladny jest,tylko zeby Ci sie tak nie rozwalał na biuście jak tej modelce:) Odpowiedz Link Zgłoś
leenish Zdecydowane nie. 29.03.07, 20:42 Material nijaki - polowa grzecznych studentek chodzi w takich kostiumikach na egzaminy. Spodnica fatalna. Ale pytasz o zakiet - na swietny kroj, ale material - jako juz napisalam - kolor - ale i sam w sobie - nie graja mi. Ladnie wygladalby braz i jakas odrobine grubsza, mniej lejaca tkanina. Nawet jakis len z domieszkami. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś