marta820 13.05.07, 16:43 kupujecie pexi z ktorej robi sie zabawki dla dzieci a potem zdziwieni ze wzrok wam sie psuje hehehehe ale kupujcie dalej w internecie w aptekach na stoiskach potem bedziecie musieli ponad 1000 zeta na progresy wydac hehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zemeckins Nie ma czegos takiego jak moda na okulary 13.05.07, 17:48 jezeli juz to manipulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
meredith-bairre Re: Nie ma czegos takiego jak moda na okulary 08.07.07, 21:28 to co bez okularów zdrowiej? nie przesadzajmy.... wiem, że porządne okulary można dostać tylko u optyka, ale wszyscy wiemy, ze jednak moda okularowa też sie zmienia.... jeśli chodzi o manipulację to czyż nie wszystko nią jest? cały świat mody jest manipulacją, nie wspomnę o innych płaszczyznach życia gdzie jesteśmy manipulowani.... Odpowiedz Link Zgłoś
stasia82 Oczywiście, ze moda okularowa sie zmienia :) 08.07.07, 23:24 dzisiaj są modne muchy, a jutro (tak myśle) będa mode takie, w stylu lat 80-tych: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/dc57d281d7a7b7a8.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6dca5000b7b30b35.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/484ef106a65ee0df.html pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: Okulary 08.07.07, 22:42 jakie kupujecie? a poza tym progresy są tańsze Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Okulary 09.07.07, 18:46 Dokładnie! Mi ostatnio zginęły okulary za ponad 1000zł, więc oszczędnie chciałam sobie kupić zwykłe okulary w jednej z sieciówek za psie pieniądze- po prostu jako gadzet, pochodziłam w nich kilka dni w sloneczny dzien i myslałam, że Mi oczy wypadną! Tak piekły i szczypały, że szok. Porządne okulary i torebka to podstawa! Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: Okulary 09.07.07, 18:50 dzieki za informacje ale wiekszosc ludzi zdaje sobie z tego sprawe. pewnie, ze by nie kupowali, ale po prostu niektorych na to nie stac. to "hehe" na koncu twojej wypowiedzi jest zbedne. nie ma sie z czego smiac i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
agasak12 Okulary PARIS OPTIQE 09.09.08, 15:19 OKULARY KTORE TAM SA TO SCIEMA POINTY MAJA LOGO 'P' DLACZEGO?? BO TO PODROBA POLICE TAK NAPRAWDE OKULARY KTORE TAM MAJA TO JEDNA WIELKA SCIEMA POINTY PRODUKUJA SAOBIE ZA 5 ZŁ A SPRZEDAJA ZA 89 ZŁ I LUDZIE TO KUPUJA Z MYSLA ZE MAJA FILTRY HMMM.. A LACOSTA ZA 299 TO MYSLICIE ZE TO ORGINALNE NIESTETY MUSZE WAS ZAWIESC ALE TO PODROBY ZAPYTAJCIE O CERTYFIKATY NIESTETY TA FIRMA ICH NIEPOSIADA,Z KAD TO WIEM BO PRACOWALAM TAM I NIKOMU NIEPOLECAM .TO MOJA OPINIA PEWNE RZECZY LKTORYCH NIEWIECIE KTOS INNY JE ZNA TAKI JEST TEN SWIAT PS.CENKI -50% NA OKULARKACH TO CHWYT MARKETINGOWY ZE NIBY ONE TYLE KOSZTOWALY ALE NIESTETY TO SCIEMA BY ZLAPAC KLIENTA Odpowiedz Link Zgłoś