j-adore 21.05.07, 21:28 Co sądzicie o takim zestawieniu kolorystycznym? Moje ulubione, poza powyższymi z brązami, a także brązami z beżami czy złotem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: Żółty + zielony 21.05.07, 21:29 nie, nie i jeszcze raz nie... Odpowiedz Link Zgłoś
khumbamelala Re: Żółty + zielony 21.05.07, 21:38 ale nie tylko zółty i zielony? ostatnio moja koleżanka założyła zieloną bluzkę do jeansów + żółty pasek, korale i kolczyki - wyglądała super. Ale jakiś czas temu modny był ten zestaw z napisem "Brazil" bardzo mi sie to nie podobało... a ludzi w tym oczywiście zatrzęsienie Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Żółty + zielony 21.05.07, 21:41 Ja ostatnio kupiłam w lumpeksie długi żółto-zielony szal. Fajnie wygląda takie połączenie. Zielonych ciuchów już wcześniej trochę miałam, ale żółtego nic. Czyli że się rozwijam ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
supervixen Re: Żółty + zielony 21.05.07, 21:45 Zależy w jakich odcieniach i proporcjach:) Jeśli jeden jest dominujący, to drugi w dodatkach - np torebka. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Żółty + zielony 21.05.07, 23:07 jakoś nie mogę się pozbyć skojarzeń z masową modą na "brazylijskie" koszulki sprzed kilku lat, ale dobre zestawienie tych kolorów mogłoby mi się podobać Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Żółty + zielony 22.05.07, 00:39 oklepane, jak granat + czerwien, biel + czern, zielen + fiolet oczywiscie dlatego bezpieczne i mozna je zawsze nosic Odpowiedz Link Zgłoś
zielona2000 Re: Żółty + zielony 22.05.07, 17:16 zieleń + fiolet to oklepane?? a to dziwne, nie pamietam zebym sie spotkala z takim polaczeniem :P Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Żółty + zielony 22.05.07, 00:52 A propos, żółto-zielona Drew Barrymore: www.wrzuta.pl/obraz/fdvzU3PqAx/5 Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Żółty + zielony 22.05.07, 08:19 Ja bardzo lubię ten zestaw. Z tym, że do żółtego noszę raczej oliwkową zieleń, jaskrawej się trochę boję. Kolorki brazylijskie z kolei wydają mi się dość paskudne. Dopuszczalne tylko na pięknej mulatce. Odpowiedz Link Zgłoś
maligrat Re: moje ulubione połaczenie:) n/t 22.05.07, 09:57 nie nosze takich zestawów, ale nie mam nic do nich :)w dobrej tonacji mogłoby fajnie wyglądać Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: Żółty + zielony 22.05.07, 16:35 zle mi się kojarzy z wspomnianym wyżej "brazil", co nie zmienia faktu, że wszystko zależy od ilości jednego i drugiego koloru i odcienia :) Odpowiedz Link Zgłoś