flumka 26.05.07, 18:32 Kurcze, dopiero teraz to znalazłam:\ a dopiero co kupiłam sobie nowy, jak sie okazuje-baardzo niedopasowany:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.rocco Re: Kostium dla Ciebie 26.05.07, 19:24 To jest nic nie warte , bo wszystkie niedoskonalosci figury widac jak na dloni, niczego to nie ukrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
zzagi Re: Kostium dla Ciebie 27.05.07, 13:20 Popieram tą wypowiedź ale z małym ale. O ile u kobiet otyłych czy z wyraźnymi wadami budowy kostiumem nic nie zamaskujesz ponieważ nie ma czym to jeżeli są to drobne mankamenty typu za mały biust albo obwisły zadek czy właśnie szerokie ramiona to naprawdę można! Szkoda tylko że często dziewczyny podążają ślepo za modą chołdując zasadzie "less is more" kiedy powinno być na odwrót. PS Apropos kobiet z dużym biustem polecam kostiumy ze sklepu www.avocado.com.pl są niestety bardzo drogie ale nigdzie indziej nie widzialam takowych rozmiarów. Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 Barbazynskich kobiet niczego i tak to nie nauczy 26.05.07, 20:08 Wystraczy jechac na jakakowliek z polskich plaz zeby zauwazyc jak okropnei wygladaja polksi kobiety. Az szkoda tej dziczy. Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Barbazynskich kobiet niczego i tak to nie nau 26.05.07, 23:37 ? To ty chyba nie widziales innych nacji...ze ich z nazy nie wymienie... Kompleksy jakies czy co? (Jedyne co straszy, to starsze panie w bieliznianych "opadajacych" stanikach i wielkich luznawych majtach) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Barbazynskich kobiet niczego i tak to nie nau 27.05.07, 10:23 ostatnio byłam opalać się nad jeziorem i rozwalił mnie widok mlodych dziewczyn, opalających sie w bieliźnianych kompletach - stringach i stanikach i nie, to nie były tak zrobione stroje kąpielowe, a zwykła bielizna, niekoniecznie ładna i zadbana. fatalnie to wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Te, światowiec 08.06.07, 13:12 a na jakiej plaży byłeś poza rodzimymi Pipkami Dolnymi? Odpowiedz Link Zgłoś
koala_tralalala Do autorow artykulu 27.05.07, 11:53 A co z kobietami o duzym biuscie, mocnym wcieciu w talii i sporej pupie? Czyli o bardzo kobiecej figurze? Zapomnieliscie o nich! Odpowiedz Link Zgłoś
fleurs.du.mal Re: Kostium dla Ciebie 07.06.07, 17:46 ja nie wiem, jaka jest moja, bo każdy opis jakoś do mnie nie pasuje: szczupłe nogi, normalny biust (nie duży nie mały) tylko te "boczki" ogólnie jestem szeroka w części brzucha. ktoś mi potrafi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: Kostium dla Ciebie 07.06.07, 18:01 tankini :) czyli dłuższy top z wbudowanymi miseczkami + majtki, albo szorty co tam wolisz. No i najlepiej bez wzorków, w zdecydowanym kolorze :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronikaa89 Re: Kostium dla Ciebie 07.06.07, 18:23 Tylko takiego tankini nie sposób w normalnym sklepie dostać :D Wiem, bo cały zeszły rok bezskutecznie szukałam;). Przeszłam na dietę, bo w moim przypadku problem był tłuszcz na brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
fleurs.du.mal Re: Kostium dla Ciebie 07.06.07, 18:39 dzięki. też mam problem z brzuszkiem, ale większy z przodu niż z boku ;P Jestem wam wdzięczna XD Odpowiedz Link Zgłoś
owal444 Re: Kostium dla Ciebie 08.06.07, 13:45 jednoczęściowe albo tankini, dobre ale na polską pogodę( i to nie zawsze) ale na południu można się ugotować Odpowiedz Link Zgłoś
agusja Re: Kostium dla Ciebie 07.06.07, 20:18 No kurcze zaden opis do mnie nie pasuje.Zawsze mam dylemat jaki kostium kupic.Jestem drobna i szczupla ale mam biust(C/D)i proporcjonalna pupe.Talie tez mam.Bardzo trudno mi znalesc kostium ktory by dobrze trzymal piersi i nie skracal nog.Jaki kroj polecacie? A co do tych porad ktos napisal ze sa bezuzyteczne jednak mozna zrobic pare trikow np zeby wydluzyc nogi zalozyc mocno wyciete majty(ja zapytalam jakie majtki nieskracajace nog bo nie nawidze takich majt wysoko wycietych:))a zeby odciagnac uwage od biustu zalozyc jasny stanik i ciemne majtki(lub wzorzaste) albo jak ktos chce odwrotny skutek to na odwrot:]Osoby puszyste nie powinny zakladac niczego w duze wzory Odpowiedz Link Zgłoś
wiosna82 Re: Kostium dla Ciebie 07.06.07, 23:34 A ja mam poziomą linię ramion ... :( w sensie kanciaste i na dodatek chude ramiona, i nie pamietam żebym miała strój, który by to ukrył :( Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Kostium dla Ciebie 08.06.07, 13:43 a mnie sie spodobal komentarz pod jedynm obrazkiem: "Dwuczęściowy z usztywnionym stanikiem - ten fason powiększa biust i sprawia, że tuż pod szerokimi ramionami nie zostaje pusta przestrzeń klatki piersiowej." ta pusta przestrzen klatki piersiowej jest zdaniem dnia dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: Kostium dla Ciebie 08.06.07, 14:05 "Pusta przestrzen klatki piersiowej" to jest, Tral, taki eufemizm: opisuje to, co w dawnym jezyku polskim okreslalo sie mianem "czlowiek bez serca" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Kostium dla Ciebie 08.06.07, 14:18 tutaj to raczej czlowiek bez 2 serc :) Odpowiedz Link Zgłoś