Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kostium dla Ciebie

26.05.07, 18:32
    Kurcze, dopiero teraz to znalazłam:\ a dopiero co kupiłam sobie nowy, jak sie
    okazuje-baardzo niedopasowany:D
    Obserwuj wątek
      • dr.rocco Re: Kostium dla Ciebie 26.05.07, 19:24
        To jest nic nie warte , bo wszystkie niedoskonalosci figury widac jak na dloni,
        niczego to nie ukrywa.
        • zzagi Re: Kostium dla Ciebie 27.05.07, 13:20
          Popieram tą wypowiedź ale z małym ale. O ile u kobiet otyłych czy z wyraźnymi
          wadami budowy kostiumem nic nie zamaskujesz ponieważ nie ma czym to jeżeli są to
          drobne mankamenty typu za mały biust albo obwisły zadek czy właśnie szerokie
          ramiona to naprawdę można! Szkoda tylko że często dziewczyny podążają ślepo za
          modą chołdując zasadzie "less is more" kiedy powinno być na odwrót.

PS Apropos kobiet z dużym biustem polecam kostiumy ze sklepu www.avocado.com.pl
          są niestety bardzo drogie ale nigdzie indziej nie widzialam takowych rozmiarów.
      • lol76 Barbazynskich kobiet niczego i tak to nie nauczy 26.05.07, 20:08
        Wystraczy jechac na jakakowliek z polskich plaz zeby zauwazyc jak okropnei
        wygladaja polksi kobiety. Az szkoda tej dziczy.
        • titta Re: Barbazynskich kobiet niczego i tak to nie nau 26.05.07, 23:37
          ? To ty chyba nie widziales innych nacji...ze ich z nazy nie wymienie...
          Kompleksy jakies czy co?
          (Jedyne co straszy, to starsze panie w bieliznianych "opadajacych" stanikach i
          wielkich luznawych majtach)
          • cledomro Re: Barbazynskich kobiet niczego i tak to nie nau 27.05.07, 10:23
            ostatnio byłam opalać się nad jeziorem i rozwalił mnie widok mlodych dziewczyn,
            opalających sie w bieliźnianych kompletach - stringach i stanikach i nie, to nie
            były tak zrobione stroje kąpielowe, a zwykła bielizna, niekoniecznie ładna i
            zadbana. fatalnie to wyglądało.
        • kochanica-francuza Te, światowiec 08.06.07, 13:12
          a na jakiej plaży byłeś poza rodzimymi Pipkami Dolnymi?
      • koala_tralalala Do autorow artykulu 27.05.07, 11:53
        A co z kobietami o duzym biuscie, mocnym wcieciu w talii i sporej pupie? Czyli
        o bardzo kobiecej figurze? Zapomnieliscie o nich!
        • facio84 Nie, po prostu wam się nie da pomóc... 27.05.07, 14:09
          • kochanica-francuza Komu i w czym, znawco za dychę? nt 08.06.07, 13:12
      • mikka07 Re: Kostium dla Ciebie 07.06.07, 17:43
        To znaczy, która jesreś figura?
        • fleurs.du.mal Re: Kostium dla Ciebie 07.06.07, 17:46
          ja nie wiem, jaka jest moja, bo każdy opis jakoś do mnie nie pasuje: szczupłe
          nogi, normalny biust (nie duży nie mały) tylko te "boczki" ogólnie jestem
          szeroka w części brzucha. ktoś mi potrafi pomóc?
          • pistacja5 Re: Kostium dla Ciebie 07.06.07, 18:01
            tankini :) czyli dłuższy top z wbudowanymi miseczkami + majtki, albo szorty co
            tam wolisz. No i najlepiej bez wzorków, w zdecydowanym kolorze :)
            • weronikaa89 Re: Kostium dla Ciebie 07.06.07, 18:23
              Tylko takiego tankini nie sposób w normalnym sklepie dostać :D Wiem, bo cały
              zeszły rok bezskutecznie szukałam;). Przeszłam na dietę, bo w moim przypadku
              problem był tłuszcz na brzuchu.
              • fleurs.du.mal Re: Kostium dla Ciebie 07.06.07, 18:39
                dzięki. też mam problem z brzuszkiem, ale większy z przodu niż z boku ;P Jestem
                wam wdzięczna XD
              • owal444 Re: Kostium dla Ciebie 08.06.07, 13:45
                jednoczęściowe albo tankini, dobre ale na polską pogodę( i to nie zawsze) ale
                na południu można się ugotować
      • agusja Re: Kostium dla Ciebie 07.06.07, 20:18
        No kurcze zaden opis do mnie nie pasuje.Zawsze mam dylemat jaki kostium
        kupic.Jestem drobna i szczupla ale mam biust(C/D)i proporcjonalna pupe.Talie
        tez mam.Bardzo trudno mi znalesc kostium ktory by dobrze trzymal piersi i nie
        skracal nog.Jaki kroj polecacie?
        A co do tych porad ktos napisal ze sa bezuzyteczne jednak mozna zrobic pare
        trikow np zeby wydluzyc nogi zalozyc mocno wyciete majty(ja zapytalam jakie
        majtki nieskracajace nog bo nie nawidze takich majt wysoko wycietych:))a zeby
        odciagnac uwage od biustu zalozyc jasny stanik i ciemne majtki(lub wzorzaste)
        albo jak ktos chce odwrotny skutek to na odwrot:]Osoby puszyste nie powinny
        zakladac niczego w duze wzory
      • wiosna82 Re: Kostium dla Ciebie 07.06.07, 23:34
        A ja mam poziomą linię ramion ... :( w sensie kanciaste i na dodatek chude ramiona, i nie pamietam żebym miała strój, który by to ukrył :(
      • tralalumpek Re: Kostium dla Ciebie 08.06.07, 13:43
        a mnie sie spodobal komentarz pod jedynm obrazkiem:
        "Dwuczęściowy z usztywnionym stanikiem - ten fason powiększa biust i sprawia,
        że tuż pod szerokimi ramionami nie zostaje pusta przestrzeń klatki piersiowej."

ta pusta przestrzen klatki piersiowej jest zdaniem dnia dla mnie
        • naels Re: Kostium dla Ciebie 08.06.07, 14:05
          "Pusta przestrzen klatki piersiowej" to jest, Tral, taki eufemizm: opisuje to,
          co w dawnym jezyku polskim okreslalo sie mianem "czlowiek bez serca" :-)))
          • tralalumpek Re: Kostium dla Ciebie 08.06.07, 14:18
            tutaj to raczej czlowiek bez 2 serc :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka