swordman69 26.06.07, 21:00 wszytko pięknie ale po co te szaliki w lecie? rozumiem ze to jest letnia kolekcja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_sledzinska Kolekcja męska Dolce&Gabbana 26.06.07, 22:50 i tak najlepiej prezenuja sie sami projektanci - choc wole casual styl u facetow te biale koszule i krawaty mnie powalaja Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Kolekcja męska Dolce&Gabbana 27.06.07, 08:15 nietypowo ubrani jak na nich. czasami widuje stefano i nigdy tak nie chodzi ubrany. za to maluje sie od rana do wieczora :) Odpowiedz Link Zgłoś
unmasked1 Re: Kolekcja męska Dolce&Gabbana 27.06.07, 09:42 Kiepskie proporcje mają ci modele. Według wytycznych zdefiniowanych już przez starożytnych Greków obwód pasa powinien stanowić 70% obwodu klatki piersowej. A oni jacyś tacy ciosani... Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Kolekcja męska Dolce&Gabbana 27.06.07, 09:45 hhhhmmmmmmmmmmmmm zeby wszyscy faceci byli tacy kiepscy to swiat bylby ciekawszy Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_agent Re: Kolekcja męska Dolce&Gabbana 26.06.07, 23:47 swordman69 napisał: > wszytko pięknie ale po co te szaliki w lecie? rozumiem ze to jest letnia > kolekcja? O tej porze roku to już zaczyna się kolekcja jesień/zima. Tak to już jest, że kiedy zbliża się sezon wyprzedaży kolekcji wiosna/lato, to bez sensem byłoby promowanie kolekcji letniej. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_mimi Re: Ale kociakiI!!! 27.06.07, 14:42 Ehhh... według mnie to jest dramat w jednym akcie. Patrząc na styl jaki lansują projektanci mody dla mężczyzn, niedługo będziemy stanowić społeczeństwo obojnaków. Przykra sprawa, bo ja rozumiem, że mężczyźni też chcą być seksi, ale myśle, że ta droga prowadzi w przeciwnym kierunku. Ale może ja jestem staroświecka... Odpowiedz Link Zgłoś
fitpink No chyba jestes... :) 27.06.07, 15:34 ... a panowie sa naprawde mrauuuuu :) i fajnie ubrani.. :D Odpowiedz Link Zgłoś