aga.pier a czy ktoś kupił te drugie spodnie h&m, te pumpy? 09.09.07, 11:07 ktos kupił? jak wygladają? czy tez się rozesżły jak świeże bułeczki? ia jak to jest, że w jednych sklepach są, w innych nie ma czy jeszcze nie ma? czy warszawa zawsze ma a wrocław nie ma? i czy ktoś mógłby podać mi link gdzie moża obejrzeć całą kolekcję jesienno - zimową h&m? z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: a czy ktoś kupił te drugie spodnie h&m, te pu 09.09.07, 11:23 obawiam sie ze tam gdzie byly sie rozeszly a tam gdzie nie bylo to nie bedzie... to linia ciuchow ktora w warszawie jest tylko w jednym salonie na marszalkowskiej jak ja bylam tych z szarfa nie bylo juz, nie bylo takze spodnicy z wysokim stanem ani dzianinowcyh pumpiastych portek na ktore choruje... jak gdzies znajde to na pewno dam znac Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Portasy z wysokim stanem i guzikami H&M - rec 10.09.07, 00:14 nic na to nie poradze, uwazam te spodnie (spodnie z podwyzszona talia) za modowy koszmarek ;/ btw. foam, gdzies mi mignelo na zdjeciach: kupilas te kiecke z h&m szara, mini z okraglym malym kolnierzykiem i plisa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Portasy z wysokim stanem i guzikami H&M - rec 10.09.07, 12:26 gapa ze mnie ;) juz znalazlam w watku o ortopedach. chcialam zapytac czy planujesz ja nosic jako mini kiecke czy w wersji tunikowej do np rurek? ja tez ja nabylam, bo uwazam, ze to uroczy, ciazowy worek pokutny, ale teraz mam dylemat, bo jakis gupio sie czuje w niej samej (do kryjacych rajstop i szpilorow/botkow/kozakow), a do rurek wydaje mi sie za dluga... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Portasy z wysokim stanem i guzikami H&M - rec 10.09.07, 12:47 ja mysle o niej jak o sukience chyba nie mam nawet spodni ktore nadalyby sie do niej wzielas pewnie rozm 36 :) i Twoja jest krotsza ja sie wahalam miedzy 36 a 38 i wzielam wiesza (36 mialam ciasno w biuscie i pod pachami - wygladalam w niej lepiej, ale bylo mi mniej wygodnie... teraz zaluje ;) tamta krotka bylaby lepsza ;) mimo niewygod moja bedzie na pewno za wielka do spodni Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Portasy z wysokim stanem i guzikami H&M - rec 10.09.07, 12:50 No wlasnie, ja mierzylam tez 36 i w biuscie bylo okey, jednak " pilo " mnie pod pachami i wzielam 38. Ale nie wygladala ona znow tak " ciazowo " jak roz. 38, no ale nie bede brac mniejszej, by pozniej sie kaleczyc pod pachami ... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Portasy z wysokim stanem i guzikami H&M - rec 10.09.07, 12:52 ja tez mam 38, bo 36 jest dla mnie za waska w ramionach i zle sie uklada. myslalam o skroceniu o pare cm... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Portasy z wysokim stanem i guzikami H&M - rec 10.09.07, 12:55 to pocieszajace ;) bo juz myslalm ze ja mam takie ramionka plywaczki ale skoro jest nas trzy... :) faktycznie moznaby skrocic... dlaczego na to nie wpadlam? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Portasy z wysokim stanem i guzikami H&M - rec 10.09.07, 12:58 ramiona mamy proporcjonalne do wzrostu ;) tylko ja mam plaski biust, wiec... w klatce piersiowej lepiej wygladalaby mniejsza. skrocic ja latwo jest, tylko wtedy juz jako kiecka solo odpadnie definitywnie Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Portasy z wysokim stanem i guzikami H&M - rec 10.09.07, 13:01 gdyby byc tak mlodszym ;) mozna by do niej takie welniane majtasy pumpiaste zrobic na drutach :) na wypadek odsloniecia... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Portasy z wysokim stanem i guzikami H&M - rec 10.09.07, 13:03 przy kryjacych rajtkach odsloniecie nic nie odsloni ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc cioccolato_bianco 10.09.07, 12:47 Ja tez ja mam i juz raz ja mialam na sobie, nie wyobrazam sobie jej do legginsow czy balerinek, mysle ze najladniej ona wyglada do butow na wysokim obcasie, np botkow i do tego jakies rajstopy o intensywnym kolorze. shop.hm.com/media/products/555/ML555_1745_032R_58880.jpg Ja osobiscie mialam na sobie te fioletowe, nie sliwkowe. shop.hm.com/media/products/575/DL555_60074_53010_43_3560.jpg Byly tez te kolory dostepne: shop.hm.com/media/products/575/DL575_60074_36009_43_3561.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: cioccolato_bianco 10.09.07, 12:50 legginsow to ja w ogole nie nosze i nie znosze ;) oczami wyobrazni widzialam te kiecke do czarnych rurek i kozakow, ale jak zorbilam probe w domu, to odstapilam od tego pomyslu. sama wyglada lepiej, ale ja sie czuje za staro na latanie w takiej dlugosci kiecce po ulicy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Mala wizualka 10.09.07, 12:57 cioccolato_bianco Dla Ciebie mala wizualka, musze przyznac ze zle to nie wyglada, jak sie zestawi ze spodniami : fotoforum.gazeta.pl/3,0,853038,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Mala wizualka 10.09.07, 13:00 dzieki za obrazek :) ja wlasnie tak wygladalam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Mala wizualka 10.09.07, 13:04 mierzylam i ze szpilkami (tymi zamszowymi v&r dla h&m) i z kozakami... z kozakami troche lepiej imo. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Mala wizualka 10.09.07, 13:04 No to super, mnie sie podoba. Sluchajcie a co na gore bedziecie nosic ( czy nosicie ) w te chlodniejsze dni ? U mnie zaczyna sie zimniej robic, a nie chcialabym z niej zrezygnowac, w koncu ten material jest cieplutki, no ale nie obejdzie sie bez czegos na wierzch, co proponujecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: cioccolato_bianco 10.09.07, 12:59 nie starsz mnie ja moglabym byc Twoja ciotka i chce ja tak nosisc (fkatem jest, iz dojrzaloscia emocjonalna nie nadazam nawet za wspolczesnymi 19 stolatkami ;) wiec znajomi nie beda sie dziwic jedno jest pewne pzrydalby sie do niej takie jak na fotkach kosciste nogi wtedy to lepiej wyglada i chyba mlodzej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: cioccolato_bianco 10.09.07, 13:02 ja nie mam koscistych nog ;) co do wieku, to kwestia nastawienia psychicznego zapewne... inna rzecz, ze nie lubie jak ogladaja sie za mna wszyscy na ulicy, chociaz nie zebym sie strasznie przejmowala 'co ludzie powiedza' ;D Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: cioccolato_bianco 10.09.07, 12:56 juz mnie nei draznij tymi rajstopami ;) bo ich nigdzie nie moge kupic :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: cioccolato_bianco 10.09.07, 12:59 foam, wybor kolorowych rajstop jest w sklepie bielizniarskim na stacji metro centrum Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: cioccolato_bianco 10.09.07, 13:02 Kupisz kupisz, jeszcze beda w sklepie, ja sobie online kupilam, bo w koncu stworzyli sklep online shop.hm.com/shop/do ale na przyklad tych Twoich dlugich rekawiczek w moim sklepie jeszcze nie ma, pytalam sie i dopiero beda w przyszlym tyg. Takze roznie to bywa w kazdym h&m. Odpowiedz Link Zgłoś