foamclene Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia :))) cz. 01.09.07, 22:33 trencz H&M, kaczuszki zara, torebka hand made pod nim czarna sukienka bombka zara okulary reserved zdjeica kosmzarne niestety (z telefonu) wlasciwie nic nie widac img209.imageshack.us/img209/6276/sobota010907ew4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia :))) cz. 01.09.07, 22:38 foam,zapewne cudnie(lubię trencze i takie sukienki)-jak zwykle z resztą,ale jakość zdjęć katastrofa:( Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia :))) cz. 01.09.07, 22:47 sukienka mi sie podoba, chociaz widze ją za mgłą.. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia :))) cz. 01.09.07, 22:52 strasznie ciemno ostatniuo u mnie chyba zaczne znowu chlopa na balkon fatygowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krabe Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia :))) cz. 01.09.07, 23:02 sukienka super! Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia :))) cz. 02.09.07, 00:26 ale śliczna sukienka! szkoda, że nie widać detali, ale sam fason super Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia :))) cz. 02.09.07, 00:45 ona nie ma zadnych detali ;) zwykla vczarna z dosc grubego sterczacego amterialu Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 foam... 02.09.07, 08:46 bardzo mi sie calosc podoba...plaszcz swietny!!! i te kaczuszki- dawno kupilas? slowem - pieje z zachwytu, co zapewne niektore forumki do furii doprowadzi :PP Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foam... 02.09.07, 10:30 e daria gdzies przepadal i nie wzruszy jej nawet moj wielki pryszcz na nosie ;) buty dawno kupione wiosna w zarze nie wiedzialm ich (nie wiem czu one nie sa z zeszlego roku) ale nie bardzo nadaja sie do chodzenia - dziwne klapia mi piety (chyba za duze kupilam ;) zelowe zapeitki nie pomagaja po dluzszym chodzeniu) a kaczuszka czesto zostaje uwieziona miedzy kocimi lbami wiec szczerze odradzam te buty Odpowiedz Link Zgłoś
daria291 [...] 02.09.07, 11:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: foam... 02.09.07, 15:25 na klapanie potrzebna jest jeszcze wkładka, najlepiej grubsza i do tego zapiętki. tak myślę. a strój oczywiście extra, najbardziej podoba mi się trencz. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Foam 02.09.07, 10:30 Foam moge przygarnac Twoja szafe ? Jestem pod wrazeniem, Twojego zestawu, a jeszcze pod wiekszym tych nowych butow, sa swietne !!! I ten obcas, marzenie. Kuzwa a w mojej dziurze Zary nie ma, nic tylko usiac i plakac :P :))))))) Z zazdrosci mnie normalnie skreca, sliczne te buty. Z opisu nie sadzilam ze beda tak fajne, troche zszokowala mnie dziurka, ale teraz jak widze na zdjeciu - wyglada to swietnie, jak wygladac powinno :))) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Foam 02.09.07, 10:33 naprawde? jak slowo daje, nie pomyslabym ze sie spodobaja sa takie aseksualne ;) w polaczeniu z szara barwa wygladaja troche jak kopytko :) balam sie chlopu pokazac, ale tez mnie zaskoczyl... Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: Foam 02.09.07, 15:27 na pewno są ładniejszcze od tych paskud Chloe;) są supermodne, dodatkowo szare, a jeszcze dodatkowo obcas nadrobi fakt skracania nogi. z szarą sukienką i kolorowymi rajstopami wszystkie będziemy się za Tobą oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
lao10 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia :))) cz. 02.09.07, 14:42 foamclene, super wygladasz. trencz i sukienka sliczne, reszta pewnie tez tylko troche kiepsko widac. Twoje zestawy podobaly mi sie do tej pory chyba najbardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
escritora Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia :))) cz. 02.09.07, 21:06 świetnie wyglądasz :) uwielbiam takie sukienki... zresztą mam podobną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia :))) cz. 03.09.07, 09:04 b.ladny zestaw!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
satc Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia :))) cz. 02.09.07, 10:03 To ja w niedzielę, ale 2 tyg temu, wtedy było jescze tak ciepło :) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fe7f839ddc213127.html Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_lez niedziela 02.09.07, 11:14 img245.imageshack.us/my.php?image=71172189if9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: foam... 02.09.07, 11:29 daria mi prawie codziennie przysyla maile wielbiace mnie ;)))) czekam az mi przysle swoj nr tel - bedziemy mogly w koncu umowic sie na kawe :P Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foam... 02.09.07, 11:32 hmmm czuje sie pominieta do mnie nie pisze... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daria291 [...] 02.09.07, 11:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Mój pierwszy zakup w kolorze fukcji!!!!!!!!! sieet 02.09.07, 14:28 fotoforum.gazeta.pl/3,0,838764,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,838765,2,1.html Wbrew temu co pisałam wcześniej wybrałam sie na zakupy dzisiaj:) Drugie zdjecie jest bez ostrosci, ale oddaje kolor, który ja zawsze nazywałam "brudnym różem"...a to zwykła fuksja ..hehehe :) Muszę przyznac, że b. dobrze czuję się w tym kolorze,który będzie swietnie komponował sie z moimi popielami..jestem zachwycona! Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 A to dla fanek koszul wkładanych do spodni:) 02.09.07, 14:40 Nie będe prezentowała tej koszuli na sobie, bo w tych pieluchomajtkach byłabym smieszna, ale..jak kiedys sobie "dziabnę"..to kto wie..:):):) W każdym badż razie koszula klasyczna ,biała w wersji a'la body: fotoforum.gazeta.pl/3,0,838777,2,1.html A tu zbliżenie majtasów: fotoforum.gazeta.pl/3,0,838786,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 karmelek 02.09.07, 14:45 karmelek4 napisała: > Nie będe prezentowała tej koszuli na sobie, bo w tych > pieluchomajtkach byłabym smieszna, ale..jak kiedys > sobie "dziabnę"..to kto wie..:):):) > > W każdym badż razie koszula klasyczna ,biała w wersji a'la body: > > fotoforum.gazeta.pl/3,0,838777,2,1.html > > A tu zbliżenie majtasów: > > fotoforum.gazeta.pl/3,0,838786,2,1.html Gdzie kupiłaś to body? Ja szukam body ale koniecznie czarnego. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 meduza1 02.09.07, 15:06 Koszule kupiłam w benettonie i na pewno są również czarne model:) Golf w kolorze "brudnego różu" w sklepie GaPa. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Mój pierwszy zakup w kolorze fukcji!!!!!!!!! 02.09.07, 14:57 karmelek4 napisała: > kolor, który ja zawsze > nazywałam "brudnym różem"...a to zwykła fuksja ..hehehe :) to zdecydowanie nie jest fuksja , ewentualnie wrzosowy. Fuksja wygląda tak (wiem bo to mój ulubiony kolor): www.bryerpatch.com/cgi-images/8_fuchsia.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 pinkpanther. 02.09.07, 15:03 Ojej..jeżeli to co wkleiłaś to fuksja..to rzeczywiscie nie moj kolor:) Ok...to co ja kupiłam może byc koloru wrzosowego...b. dobrze sie w nim czuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: Mój pierwszy zakup w kolorze fukcji!!!!!!!!! 02.09.07, 15:32 a jednak coś wiem o kolorach:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: Mój pierwszy zakup w kolorze fukcji!!!!!!!!! 02.09.07, 15:31 ładna, ale to jest chyba raczej zgaszony wrzos, a nie fuksja. hmm a może ja mam problem z odcieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Mój pierwszy zakup w kolorze fukcji!!!!!!!!! 02.09.07, 15:35 aja znowu sie przyczepie do biustonosza - czy patrzac na zdjecie nie widzisz ze masz jakis taki kanciasty biust? jakies takie cos powypychane czy raczej poodpychane....nie mozna zalozyc ladnie lezacego biustonosza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Wiedziałam tralek..wiedziałam:) 02.09.07, 15:40 Włożyłam ten golfik tylko do zdjecia..nie zmieniałam biustonosza, bo się spieszyłam. Jak juz zobaczyłam to zdjęcie na forum od razu zauważyłam szew z biustonosza, ale myśle sobie...e tam..nikt nie zauważy, a jak nawet ktoś cos dostrzeże..to pomyśli, że tomarszczenie na bluzc.... Ale zapomniałam, że ty masz w oczach szkło powiększxajace!!! PS. Biustonosz, który mam dzisiaj na sobie ABSOLUTNIE nie noszę do obsisłych, dopasowanych / a tym bardziej lejących/ buzek. Do tego typu materiałów mam gładki, bezszwowy...NAPRAWDE:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Wiedziałam tralek..wiedziałam:) 02.09.07, 15:41 wierzymy ci karmelku :) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: Wiedziałam tralek..wiedziałam:) 02.09.07, 15:47 Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko robic zdjecia dokładnie tak..jak zamierzam się w danym ubiorze prezentować:) Koniec ze "spychologią" oraz szybkim wklejaniem zdjęć i...liczeniem na farta, że nikt nic nie zauważy..heheh::):) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Wiedziałam tralek..wiedziałam:) 02.09.07, 15:58 im bardziej sie tlumaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 tralalumpek 02.09.07, 20:11 tralalumpek napisała: > im bardziej sie tlumaczysz... Nie jestem jeszcze tak biegła w robieniu SOBIE zdjęć i stąd te moje dodatkowe wpisy. Ja to nazywam "wyjasnieniem"..Ty mozesz "tłumaczeniem"...jak wolisz... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Mój pierwszy zakup w kolorze fukcji!!!!!!!!! 02.09.07, 16:26 gdzie sie kupuje takie golfiki? :) fajnie sie uklada na biuscie Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 foam.. 02.09.07, 20:05 Golfik kupiłam w sklepie GaPa, a układa sie tak rewelacyjnie :) na biuscie, bo mam cycnik wypchany gąbką i drutami /taka wersja dla "deseczek", które lubia wywlic... od czasu do czasu... cycki pod samą brodę- jak to nazwała kiedys tralek../:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Mój pierwszy zakup w kolorze fukcji!!!!!!!!! 02.09.07, 16:47 wg mnie to nie fuksja, tylko zwykły fiolet Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire tu masz fuksję 02.09.07, 16:48 np.: republika.pl/blog_su_520882/923711/tr/fuksja1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foam... 02.09.07, 12:44 cholera chyba powinnam sie czesciej myc w takim razie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: foam... 02.09.07, 13:10 dziewczyny nie odpisujcie temu trolowi, bo ona ma wtedy satysfakcje .. ona ma jakis powazny problem ze soba, najlepiej ja zlewac i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: foam... 02.09.07, 13:12 kotek...staram sie ale to nie jest latwa zwlaszcza jesli ona wpisuje sie pod kazdym postem! nie tylko na tym forum zreszta Odpowiedz Link Zgłoś
jacquet niedzielny wypad do miasta 02.09.07, 15:52 takie tam :) jakoś dziwnie kamizelka się ułożyła. img409.imageshack.us/my.php?image=suc50614sw8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: niedzielny wypad do miasta 02.09.07, 16:22 a ja w pierwszej chwili pomyślałam że nie masz stopy... zestaw codzienny ale całkowicie ok. gdybyś dodała jakiś wzorek na bluzce to byłoby ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: foam... 02.09.07, 12:48 tak kochanie, mylisz sie mysle tez ze tak naprawde jestes fajna kobieta, tylko nie wiadomo czemu cholernie zakompleksiona i odreagowujaca wlasnie tu na forum no ale jak tylko 3 lata mialam psychologie .... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: foam... 02.09.07, 18:48 twoj wpis fajnie 'zawisl' po wycieciu innych.... Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 T ja pozostanę przy nazwie "brudny róż"...dzięki:) 02.09.07, 20:03 Ok.ok.ok.....jeżeli to co wkleiły dziewczyny wczesniej jest fuksją...to ja już wiem na pewno, że w takim kolorze nie będę sie czuła dobrze...:) PS. W mojej szaro-burej szafie golfik w kolorze "brudnego różu", czy "fioletu", czy "wrzosu" jest i tak mocnym akcentem:) Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Re: T ja pozostanę przy nazwie "brudny róż"...dzi 02.09.07, 20:10 Załóżcie nowy watek bo ten juz sie trudno czyta ;] Odpowiedz Link Zgłoś
by_niebo moje pierwsze zdjecie tutaj :) 03.09.07, 00:29 a ja dzisiaj na zakupy, lody i do kina tak byłam ubrana: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ad91797f2c2f2e9f.html [mam nadzieje, że dobrze wszystko wkleiłam...] Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 magdaskp !!! OT Sopot 03.09.07, 09:54 chyba widzialam cie w TVN w Sopocie na koncercie w niedziele, zazdroszcze, widac bylo, ze super sie bawilas... jesli to bylas ty ale chyba tak:-)- jestes "rozpoznawalna" Odpowiedz Link Zgłoś